dilluns, 18 de maig de 2009

Ja fa 89 edicions que la Volta a Catalunya surt a les nostres carreteres i d’aquí a dos anys en farà 100 de la 1º edició! Això son paraules majors, crec que és la 3 volta més antiga que és fa, per darrera de Tour i Giro, quasi res! Desde el meu humil sentiment vull donar les gràcies ha totes les persones que ha fet possible que aquest volta any rere any, des de la 1º edició fins a la ultima hagi sortit a rodar per carreteres catalanes. Segur han estat molts els inconvenients, problemes, traves, guerres, i mil coses però aquí estem, a punt de fer els 100 anys. Corredors com, Mariano Cañardo amb 7 victòries, Berrendero (2), Poblet (2), Antequil, Ocaña, Merckx, Gimondi, Perurena, Kelly, Indurain (3), Chiapucci, Jalabert, Escartin, Chava, Beloki, Popovic, entre d’altres, fan que grans corredors han colavorat a fer gran el palmarès i a fer gran aquesta volta. Sempre pensem en els que figuren en el palmares, però aquí han passat els millors equips de tot el pilot internacional. Aquest ha estat un any en que ha costat que la Volta sortís a rodar però amb la colavoració de tots els catalans ha estat possible. No m’agrada que és digui que han estat les institucions o el consell general de l’esport, ells han donat el seu visiplau, però els diners de la generalitat provenen del contribuents, i jo estic molt content que per fí amb els meus diners s’ha fet alguna cosa important ( no vull dir que sigui la única) per aquest meravellós esport. Una vegada més, gràcies a tots per tot!!

4 comentaris:

oscar ha dit...

Si senyor gracies tambe a tot l'esforç que els haura costat.
SALUT I QUE DEBUTIS HAVEA'T.

Daniel Lopez ha dit...

Yo no se que decirte,no se si es bueno o es malo,que pasara el año que viene??? mas financiacion publica???
No se Jordi los tiempos que corren...no seria mejor en ayudas a los parados,familias con hijos y sus padres estan en el paro.
Y por otro lado venga dinero a los clubs de futbol...

Es dificil la decision a tomar no??

jordimasfepesa ha dit...

crec que no te res a veure dani!
evidentment que les ajudes han de ser per els drets basics de les persones, faltaria més!
Però quan s'aproven els presupostos de la generalitat tots és desglossen per diferents coses.
El consell de l'esport te un determinat presupost i si no haguessin invertit en la volta s'ho haurien "patejat" en un altre esport, que segurament hagues estat un dels grans i no pas pel ciclisme.
Això em referia.
Crec que son dues coses molt diferents, i jo no m'he sabut explicar bé.

Daniel Lopez ha dit...

Claro que he entendido lo que quieres decir.Yo lo que quiero dar a entender es que en los tiempos que corren se deberian de reducir al maximo las partidas economicas que en un principio no son sumamente necesarias.Todos sabemos como esta la situacion economica,mi comentario fue por este sentido.