dijous, 25 de febrer del 2010

L'hora de la veritat

Ja han passat varies setmanes de gimnàs, d’arribar a casa en negre nit, de passa fred, d’anar de cul per poder entrenar bé, d’intentar baixar els quilos de més, i un llarg etcètera de coses.
Per fi ha arribat el gran dia, un dia que fa molt que espero, jo n’hi diria el gran dia!! Ja s’han acabat les carreretes d’aquests dies, diumenge amb el Gran Premi Inaguració comença la temporada de veritat.
Moltissimes ganes de veure a companys que fa mesos que no veig, de veure les indumentàries dels equips. Mil ganes de sentir els nervis (que ja sento fa dies) de la sortida, aquelles primeres pedalades en competició, que tot i que ja la majoria em competit la sensació de les primeres pedalades del gp inaguració son molt i molt diferents.
Dissabte tocarà sortir a relaxar les cames per estar al 100x100 per diumenge, s’ha acabat fer 4 o 5 hores el dia avanç de la social!!! Mmmm!!!!
Diumenge al matí quan pugi al cotxe i em posi rumb a l’Hospitalet començarà una nova temporada, per a mi molt especial, una nova temporada que m’agafo amb especial il·lusió, una temporada que espero disfrutar com mai, i espero poder-la compartir amb tothom qui vulgui fer-ho!ànims i gas a la burrrrrrraaaaa!!!!!

5 comentaris:

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ey Jordi que ya empezamos!!!
parece que fue ayer cuando nos hacíamos aquella foto al acabar en Navas eh?
Mucha suerte en esta nueva temporada , disfrutala! se seguro que lo haremos...

oscar ha dit...

Molta sort Jordi.
Espero que tinguis una bona temporada.

Juan de Dios ha dit...

A TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albert Olivé ha dit...

Gassss Jordi Gasss!!!!
Que vagi molt bé aquesta nova temporada!!!

Trueno ha dit...

q vagi bé, jo us vindria a veure, pero el bus de tornada a Pont de Suert surt a les 9h! aixi q sort i ànims!!