divendres, 5 de febrer del 2010

No entenc res....

Despres de llegir aquesta noticia m'he quedat pensant que cada cop entenc menys a la gent que defensa ciclistes a qualsevol preu.
No entenc com aquest organitzador no convida a equis Italians que res a veure tenen amb el "veto" a Valverde. Aquests corredors, sponsors, directors, mecanics... no poden pagar els plats trencats d'una cosa que no va amb ells.
Crec que això pot ser el principi, espero que no, d'un cercle viçiós que pot portar a que molts organitzadors paguin amb el mateix plat a d'altres equips.
Algù em pot explicar com pot ser que això passi?
Aquest organitzador ningú li ha dit que per defensar un corredor que ni tan sols correra aquesta volta pot possar en perill la feina de molta gent?
Cada cop entenc menys el ciclisme....

4 comentaris:

TEIXI ha dit...

Això no ho fa ni la mainada. Així en Lance pilles mal de panxa el dia abans i es quedesin sense ell.

pd. però espero que no.

Albert Olivé ha dit...

Quan he llegit la noticia a internet també m'ha deixat tonto. Amb això dels boicots sempre acaba rebent els que menys implicats en el tema estan. En aquest cas els equips italians; a veure si hi haurà algun murcià corrent en un equip italià...

I si uns fan això, perque no ho poden fer els altres? Espero que els demés tinguin més seny i això només sigui un fet aillat.

Trueno ha dit...

ni italians.... ni espanyols!!! només Armnstrong!

http://www.elcorreo.com/vizcaya/v/20100205/deportes/la-rioja/boicot-vuelta-murcia-agudiza-20100205.html#

mes que una volta pro, sarà una volta cicloturista! o una convocatoria organitzada per Lance Arsmtong,jaja

Daniel Lopez ha dit...

Inaceptable Jordi, demuestra como esta el ciclismo, de todoas maneras por lo que tengo entendido todavía no está claro quien va ha ir, se habla que incluso los equipos españoles al final pueden que vayan, el dinero, lo de siempre...