dimecres, 13 d’octubre de 2010

Sense CRI

Al final em arribat a final d'any i ..... com ja em temia ens em quedat sense campionat de Catalunya de contrarellotge. Com gairebé sempre quan mires el calendari a principi d'any poques vegades surt el campionat de crono, però durant l'any s'acava trobant una data. Aquest any semblava que aquesta seria el setembre i quan vaig veure que es posposava vaig pensar que ja no es faria. Despres de parlar amb la federació catalana em van assegurar que s'estava fent tot el possible i que només era problema de que trànsit dones el ok, que segons sembla no el van donar mai. S'ha acavat l'any i ens em quedat sense contrarellotge, i ningú ha dit res, potser es una disciplina minoritaria però no per aixó menys important. Podria començar a estripar i parlar del que realment penso de la gestió del tema, però no ho fare. Només diré que el ciclisme català està tocat de mort, falten carreres, equips i sobretot corredor joves amb ganes. No faré com molta gent que diu que les coses van millor i que ja ens en sortirem. Molt sovint aquí ningú diu res per por de sortirne perjudicat. Només diré que els que en sortim perjudicats UNA VEGADA MÉS SOM ELS CORREDORS. LES DECISSIONS ESTAN ALS DESPATXOS I ELS PROBLEMES ELS TENIM A LA CARRETERA! Algú s'ha parat a pensar qui s'encarrega del ciclisme amateur a catalunya?

5 comentaris:

Marc ha dit...

Totalment d'acord Jordi.

Karpas ha dit...

Hola, supongo que ya no sale rentable. Yo he corrido en BTT muchos años y la verdad ha sido una ruina, las inscripciones de hasta 25 euros son solo un ejemplo. Ahora el deporte de moda es el triatlon, mas caro aun, te puedes hacer una idea.
Ya veras como las sociales de invierno no se dejaran de hacer.

Saludos y lo del cinturo fue un mal dia, has hecho una buena temporada!!

jordimasfepesa ha dit...

si però de triatlons quants en fas durant una temporada.
En carretera son unes 30 carreres a 10 euros que volien fe pagar...son 300 euros, més el que ja gastem de gasoil i peatges...
Així volen més gent a les carreres?
em penso que passarà al reves!
el que no pot ser es que facin amb la categoria el que vulguin, que tot siguin bones paraules pero que a l'hora de la veritat res de res!

Juan de Dios ha dit...

jordi, a eso me referia en mi post,ESTO ES CATALUNYA.Aunque duela es lo que tenemos y acabaremos haciendo carreras nosotros,entre amigos.Lo de la cri otro delito.pero da igual,todo da igual.
los directores que son los que tienn poder no hacen nni haran nada.

Karpas ha dit...

Jordi, no hago triatlones, no se nadar,je,je.. pero un triatleta tb es duatleta y se pueden ir a las 30 carreras al año si quieren.
Yo no digo que por hacer pagar participe mas gente (300 euros es poco comparado con una temporada de BTT), lo que digo es que hay pocos que quieran organizar una carrera por amor al arte si no les sale rentable a ellos.
Y mas hoy en dia.