dimarts, 18 de gener del 2011

La cosa va de debó?

Mireu aquest enllaç. Si aixó s'acava duent a terme sense cap mena de dubte serà l'enterrament del ciclisme de conpetició tal i com fins ara s'entenia. Una trista noticia si s'acava duent a terme. Si aixó s'acava produint serà la fi de molts ciclistes i equips petits, equips que a dures penes tenen diners per pagar la roba minima i les llicencies. Si aixó passa quedaran 30 corredors a les carreres. El més trist de tot es que tot aixó està passant sense tenir amb conte lanostre veu, la veu dels principals inplicats, nosaltres. Penseu que ha nosaltres ja ens han vaixat la quantitateconomica en preus dels premis de les carreres, sino feu un cop d'ull enrere. Encara em de fer més? els equips encara han de pagar més? feu un cop d'ull als presupostos de la federació catalana de ciclisme (que haurien de ser publics) i de ven segur que entendreu moltes més coses. Sembla que la cosa va de debó, crec que la noticia de la fede ho deixa ven clar. Crec que si no fem sentir la nostre veu aixó s'acava. seguiu aquest enllaç, fem pinya!!!!!

10 comentaris:

Javi ha dit...

Hola, en aquest enllaç que poses no diu res referent al pagament per inscriures en les curses elit/sub23.

Espero que la reunió no sigui per aquest motiu. Sort!

jordimasfepesa ha dit...

El proper dissabte 22 de gener la Comissió Tècnica de la F.C.C. convoca una reunió per organitzadors de ciclisme de carretera amb importants novetats en la normativa 2011 en allò que respecta a la inscripció de corredors i equips. Els horaris són a partir de les 16.30 hores categories elit i sots 23 i a partir de les 18.30 hores per juvenils i cadets.

jordimasfepesa ha dit...

JO CREC QUE HO DIU VEN CLAR, NO?

Juan de Dios ha dit...

NADA,QUE SI CASI TODOS LOS QUE VAYAMOS A CORRER A SABADELL,VAMOS Y NO PAGAMOS,QUE VAN A HACER????NO NOS DEJARAN CORRER???Y EL CAO MAS GRANDE SERA CUANDO LOS EQUIPOS DE AQUI,CORRAMOS ENCARRERAS COMO GUILLAMET O OTRA CUALQUIERA??QUIEN VA IR A CORRER???CUANRTOS SALDRAN????
LA UNION HACE LA FUERZA!!!!

jordimasfepesa ha dit...

pues si Juande, de totesmaneres no crec que carreres amb la tradicció de sabadell s'avinguin a fer pagar

Joan Pere ha dit...

Bones!

Suposo que també l'organitzador es podrar reservar-se el dret a NO fer pagar. I referent als premis el mateix...hi ha uns mínims i allà tu amb el teu criteri!

Juan de Dios ha dit...

espero que mas de un organizador diga no a esta crueldad con los que no tenemos recursos.
contigo joan

speaker ha dit...

decidan cobrar o no, lo que seguramente pasara es abris esperanzas a unos cuantos para recoger unos miseros euros, que no van a salvar las carreras.
las carreras las salva un conjunto de cosas, ciclistas, público, prensa, organización y la fede.
esta última debe de ser capaz de ser la portavoz de todas las partes, pero hay mucha distancia entre ellos y los demás. hay demasiados iluminados que son incapaces de mirar atrás y aprender de los errores y de los aciertos de los años de infantiles, cadetes, juniors que disfrutas juande y los demás.
hay que limpiar el nombre del ciclismo, ser capaces de que se nos tome en serio y que nuestras competiciones sean tratadas por la prensa de la misma forma que cualquier charlotada de otros deportes.
porque el nuestro exige más que los demás.
en cuanto al pago por correr os diré que en las carreras que yo este implicado no se realizará el mismo, seguramente hay otras formas de conseguir salvar esto.
un abrazo
le estoi cogiendo el rollito este y esto no pot serrrrr

Javi ha dit...

No ho diu clar. Altra cosa és que tinguis més informació que jo. Però amb això que poses i que ja havia llegit, jo no ho veig.

De totes maneres, espero que no sigui això que dius.

jordimasfepesa ha dit...

Joder Javi, i doncs per què es reuneixen? diu ven clar que es per parlar de les inscripcions,no?
O es que ara diran que esper fer les inscripcions online? jeje
Joan, tan de bó tots els organitzadors remoguessin cel i terra com fas tu!!!
Com sempre s'ha fet!.
Espero que els que estimeu elciclisme i no voleu passar pel tubo d'aquestes miseries no us hi obliguin!
Speker, 100x100 amb tu. Suposo que deus ser de la mateixa branca que en Joan, gràcies!!