divendres, 21 de gener del 2011

Un clar exemple

Ahir, llegint els comentaris que la gent va deixant al nostre grup de facebook em vaig alegrar dellegir un escrit d'un noi que exemplifica el que pot passar si es fa pagar per correr. L'escrit diu el seguent: " el tema es que si es tira endavant el tema de pagar, una persona com jo (crec que moltíssims sub-23 es troben en la mateixa situació) que dedica part del dia a estudiar i l'altre a entrenar i evidentment no em paguen per fer cap de les dues coses, d'on treiem els calers per pagar inscripcions si prou feina tenim per desplaçarnos a les curses i tots els demés gastos que pot suposar competir? dels pares? llavors si es duu a terme lo de pagar qui correra? els pocs elits que treballin i acceptin pagar? si nomes corren 4 elits, qui aspira a dona el 'salt'? una persona de 30 anys? també poden córrer els 4 sub-23 que els hi poden pagar tot a casa...llavors on esta l'esperit d'un esport que suposadament el pot practicar tothom tingui com tingui la seva butxaca? total que si es duu a terme es carregaran segur mes del 50% del peloton, pagaran5€ per correr posa que siguin 20 persones per cursa (100 miserables euros) una mica trist veure una carrera amateur amb 4 gats corrent, ja es diu que som pocs ara, imagine't pagant... i aixi aconseguirem carregar-nos les curses, als corredors i a tot, crec que molt ben pensat no està aixo de pagar..." Crec que exemplifica al 100 x 100 el quemolts de nosaltres pensem. Demà es celebra una reunió que pot marcarun avanç i un despres en el nostre ciclisme, SIUSPLAU, ORGANITZADORS, NO ENTREU EN EL JOC DE LA FEDERACIÓ, NO FEU D'AQUEST ESPORT UN ESPORT SELECTIU, DEIXEU QUE CONTINUI COM FINS ARA. EL NOSTRE CICLISME, UN ESPORT OBERT A TOTHOM, UN ESPORT DE LLUITA, DE GLORIA, DE PATIMENT, DE PENES, D'ALEGRIES, DE GESTES, D' AMISTAT... I INFINITAT D'ADJECTIUS QUE DEFINEIXEN L'ESTIMACIÓ I ADMIRACIÓ QUE SENTIM TOTS ELS QUE PRACTIQUEM I ESTIMEM EL CICLISME!

8 comentaris:

Ori ha dit...

Teniu tota la raó!! A veure si entenen que el ciclisme és un esport i no un negoci. Crisi feta pels rics i que sempre han de pagar els que menys tenen! Força a tots els que organitzen curses perquè no entrin al joc!!

ESPA-Ñ-OL ha dit...

CATALU-Ñ-A DA ASCO!!

Juan de Dios ha dit...

Jordi,no contestes,no vale la pena.

Lo que se explica en este post hace que luchemos con mas ganas si cabe.
A POR TODAS!!!!!

Anònim ha dit...

Hola companys, soc un corredor vetera 50, ja fa anys que participo en curses i ya fa anys que nosaltres abonem 10 euros per cursa, al principi axó va suposar (crec) que des de fa un munt d'anys tenim unes 30 o 35 curses per temporada, però que passa ara, donc que si vols seguir una mica la general tens que anar a la majoria de curses i entre desplaçaments i l'inscripció axó sur carissim. El que vull dir es que si nosaltres, (ho jo) pensem així un sub 23 un Junior o un cadet encara te que ser pitjor, amb mi m'agrada anar veure curses d'amateur, fins hi tot cadets i juniors i francament avui dia la participació ja fot pena imagineu-vos si teniu que pagar.

EPAÑO; Mas asco da la mierda,colega

Jordi

jordimasfepesa ha dit...

jordi, que gent com tu que estas en una altre categoria ens entengui m'alegra molt.
Ens entens i entens el sentit de la nostre reivindicació. Mil gràcies!
la lluita continua!!!

Sergi H. ha dit...

Bueno, la cosa està clara, això degenera cada any més. Penseu que pel sol fet de tenir una llicència federativa, ja es té el dret a competir, per tant, per reglament ningú pot obligar a pagar per competir, a no ser que el modifiquin, és clar. Tingueu en compte que la majoria de llicències i clubs són cicloturistes, per tant tenen la paella pel manec.
reflexió: Cada cop m'alegro més de no treure equip enguany, per perdre diners, millor quedar-se a casa. I com diu un company: ustedes han visto un circo sin payasos? pues eso, sin corredores no hay carreras. Salut i força!

Sergi H.

jordimasfepesa ha dit...

sergi, estic d'acord amb tu en tot exepte en una cosa.
Jo no m'alegro de que no treguis equip, i gens.
Es una pena cada cop que un equip no surt ja que aixó significa corredors de menys i menys gent.
O sigui que mou el cul i treu equip!!! jejejejeje es broma aixó ultim, peró lo altre ho dic de debó.
una llastima

Sergi H. ha dit...

Ja ho sé Jordi, ja saps que hem fot molt no poder treure equip, per això ho dic alrevés, jeje. En fi, lo q no faré és perdre diners, i menys ara que tinc la vida complicada, ja aniré sortint a alguna cursa, ho porto dins, salut i enhorabona pel bon començament de pre-temporada que portes crack!