dimarts, 25 de novembre del 2008

Criterium de L'hospitalet

En xavi, que és va fer un fart de parlar amb els nens, i no tan nens
Criterium? a 45 a les rectes! L'Alex, sort de cara a l'any que ve! Carlos Barredo Jo, en Purito i en Florencio, està clar qui te més classe! je je je
El que més ilusió em va fer va ser veure la cara de felicitat que van fer tots els nens al tenir tan a prop els seus idols. Només veurel's la cara quan treien la mà entre les valles perque tots els corredors els xoquessin les mans ja valia la pena. Per cert, que a mi em va fer una ilusió tremenda poder-los xocar la mà a ells. Gràcies a la organització per poder gaudir de les cares d'aquests nens, que d'un dia com el d'ahir pot dependre la ilusió del demà.

9 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Me alegro Jordi que hayas disfrutado como un enamo mas de los muchos que estaban por ahi.
Un buen apreton te has metido no? jejejejeje...

Oriol Figuerola ha dit...

Jajajaja!! No saps prou bé lo makina que està feta la Kira, aki on la veus fot uns salts i té una arrancada d'esprinter, com enganya la tia!! I sobretot, kina companyia que fa .... tot i alguna que altra trastada. I per mi no pateixis, soc un globero que es dedica a fer marxes, però akest any potser corro algun Gran Premi per aki a Tarragona, això sí, em conformo amb acabar que els Elits esteu bastantes passes per sobre meu.

Per cert, t'ho devies passar pipa corrent al Criterium, no? Que wapo això de córrer amb els PRO's, tot i fer-te anar a 45 a les rectes, jejeje.

Salutacions i sort amb lo dels sponsors!!

roadman ha dit...

e sel priemr any q vaig.. i va estra divertit...
a veure l'anyq ve...no se q farem

XAVI NOVELL ha dit...

ja m'ho vaig pensar que erets tu ... vaig trobar unes fotos i em va semblar que .. molt bé , un bon dia de ciclisme amb bons corredors.

jordi si tens el teu mail , t'envio el cartell de dissabte " concert a sant celoni "obrin pas "i el pases pel teu pobla't maasai .

salut a dojo

Mariona ha dit...

Eiii Jordi, crec que tinc algunes fotos teves del Criterium, més tard te les passaré!!

jordimasfepesa ha dit...

dani, ja veus si apretaven!! i havien uns xiulets entre els corredors!! a mi em van doblar un parell de cops!!
Oriol, anima't i treute la llicencia que amb el que entrenes...
Xavi el meu correu és jmasferrer1@hotmail.com
Gràcies mariona!!

Juan de Dios ha dit...

el que mas clase tu y xavi por supuesto.buenas fotos y si que es verdad que los chavales verles las caras debio ser bonito.
por cierto estais todos muy finos ehhhhh.jajaja

Juan de Dios ha dit...

el que mas clase tu y xavi por supuesto.buenas fotos y si que es verdad que los chavales verles las caras debio ser bonito.
por cierto estais todos muy finos ehhhhh.jajaja

PILAR ha dit...

nanu masferrer espero k et vagi b lo que tingui k vindre , i anims per seguir endavant !Si un su proposa pot solucionar tot menys lo que no hi ha solució . Vinga ens veiem un dia entrenant com akells amb en cudi i companyia !Anims quins coions per correr i acabar amb pro joder t'admiro nanu adew i recuperat aviat xavier fabrega iglesias