dimecres, 17 de desembre del 2008

4 de Novembre

Sens dubte una data que recordaré durant molt temps. Vaig anar a l’hospital de Palamos a fer-me un control rutinari amb al cardiòleg. Desde nen que tinc un buff al cor. La sorpresa, desprès de visitar-me em diuen que em tinc que operar. Em vaig quedar blanc, mut, com mai m’havia quedat. Quin és el problema? Tinc una vàlvula al cor, concretament la que va de la vena Orta fins al cor que no funciona correctament, no obre ni tenca correctament i això ha fet que el meu cor s’hagi fet molt gran, tant que està quasi al límit i si és passa de les mides podria ser irreversible, les conseqüències serien que em cansaria com una persona de 90 anys, marejos, vertigen,...la solució, canviar aquesta vàlvula i el meu cor tornarà a la mida normal i tornarà a rendir normalment. Les possibilitats? Dues, una vàlvula mecànica o una de biològica, segons el metge la millor per a mi per poder fer una vida normal i poder tornar a anar amb bici és la biològica, però te l’inconvenient que a la llarga és te que tornar a operar ja que te una durada determinada. La mecànica no me la va aconsellar ja que t’obliga a tenir una vida més sedentària i t’has d’estar prenent una pastilla cada dia. Després de consultar varis metges i fer-me unes quantes proves en principi m’operen el mes de Gener, el post operatori és de 6 a 8 dies i per tornar a la normalitat, si tot va bé que espero que si, serà de 4 a 6 setmanes.

25 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

joder jordi me dejas sin palabras.SOLO TE DIGO QUE ANIMOS,QUE TU ERES UN TIO MU GRANDE Y QUE TODOS LOS QUE TE CONOCEMOS Y LOS BLOGGERS VAMOS A ESTAR ALLI EN LA OPERACION CONTIGO.MIRANDOLO POSITIVAMENTE YA APROVECHA Y QUE TEN ALGUNA DE ESAS COSILLAS JEJEJE ES BROMA EH.
ANIMO QUE ESTAMOS TODOS CONTIGO JORDI.

Daniel Lopez ha dit...

Ostras Jordi me he quedado con la boca abierta,desconocia lo que te pasa,jolin veo que tiene solucion,como dice Juande tienes todo mi apoyo,en la medida que pueda echar un cable ya sabes....
Que no te quepa la menor duda que saldras adelante y estaras como un toro....

ANIMO!!!!!!!!

Daniel Lopez ha dit...

Juande hay que organizar algo? como lo ves?

Secociclisme ha dit...

Si et serveix de consol el meu pare va tindre el mateix problema amb la vena orta, la tenía obstruida, quan li van trobar en una revisió rutinaria el metge es va quedar parat de com podia haver sigut ciclista. També el van operar fa uns anys i ara está millor que mai.
Molts ánims Jordi

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Bones company! Molts d´ànims i segur que en poques setmanes et tornem a veure "trotant" per l´Empordà. Jo tenia un buff de petit i va acabar per desaparèixer.
Una forta abraçada i per qualsevol cosa ja saps on localitzar-me.

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com

Javi ha dit...

Ostras, me sabe mal. Pero no te preocupes que los médicos son muy buenos profesionales y saben lo que se hacen. apenas nos conocemos, pero si necesitas cualquier cosa, sólo tienes que pedirla. lo que sea. de verdad.

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Jordi mucha fuerza y animos amigo. El padre de mi novia tiene una valvula mecánica y toma el sintron (que es la pastilla esa). A el tambien le hablaron de la biologica pero claro al tiempo se tenia que volver a operar. Un abrazo campeon!!

MOLI

Trueno ha dit...

ànims Jordi!!

Ibon ha dit...

Energia positiva i molta força per aquests moments. Qualsevol cosa pots comptar amb mi company.

**I amb lo que diu el Juande, te imagines que tornes més fort que el Contador?? (Es per treure ferro…)

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Jordi, coño, vaya forma de empezar el dia...
Eso para los cirujanos es como para un mecanico cambiar una cadena, se corta, se saca, se pone la nueva, un poquito de engrase y a quemarla otra vez!
Eso te pasa por ser tan buen tio y tener un corazon tan grande.
No te voy a mandar animos porque no los necesitas.
Me uno a los demas, para cualquier cosa ya sabes.Un amigo y compañero.

Oriol Figuerola ha dit...

Molts ànims i veuràs com després tornes a estar a tope, o potser encara més i tot! Si necessites algo ja saps.

Alfonso ha dit...

Tú el que vols és que et fotin una vàlvula trucada i així correr més!
Espero que així sigui, i que et recuperis el millor possible, que a l'Alcanar necessitem un tio en un parell de collons com tú.
Ànims, que a tú no et para rés!!!!!

TEIXI ha dit...

Esteu tots trankils! Que aket nanu és un pata negra, i jo ja estarè pendent d'ell, que akest any el tinc que ajudar a guanyar alguna cursa.

jordimasfepesa ha dit...

moltes gràcies a tots!!!

Blai R.S. ha dit...

Un ciclista és capaç de superar qualsevol cosa. Anims!!!

XAVI NOVELL ha dit...

Molts ànims Jordi !! ets maasai i saps que els maasais això ho superem ràpid per tornar a la lluita ... si mai et fa falta quelcom no dubtis en demanar-m'ho.

una abraçada xavalote i ens veïem avia't que pujaré a rodar algun dia amb tu després de la recuperació.

ViNi ha dit...

vaya noticia, me dejas helado!!
estate tranquilo la operacion no deja de ser una operacion pero un vecino mio le tubieron que hacer algo parecido y el tio fuma y bebe y miralo dando por culo, asi que tu que eres sano y tienes el corazon entrenado...buaa vas a seguir dando palos de salida jajaja
cualquier cosa!!!

cuidate y mucha suerte

Anònim ha dit...

nano...
molts anims!!
per que de pit i collons ja vas sobrat per sortir reforçat de tot aixó...

estem amb tu pel que et faci falta!!

Jordi Soler ha dit...

Ánimo Jordi. Te deseo una pronta recuperación... que como dice Jose, es solo un corta quita pon y ale a seguir machacando...

Pati ha dit...

Bones Company!! Ja savia que eres molt gran tu! Ser que tu amb el teu caracter fort, aixo u superaras com si res. Ja saps que pots comta amb mi, amb el que sigui. Desde aqui molts anims!!!

Anònim ha dit...

Hey "masfe" que dius tiu! anim amb això nen, tu tranki i l'any que bé atpe altre cop. Vinga Jordi ja aniras informant com estas, que vagi bé i seguir disfrutant amb la bici! agur!

Andoni ha dit...

Ey tio!!Jo tampoc et coneix massa, només de córrer. Encara que sigui una operació delicada ets a principis d'any i tens temps per a tornar aviat a les carreteres. Per cert la cançó del blog està sobrada!

Anims!!!

Andoni.

Anònim ha dit...

Anims Masfe,me quedat acollunit cuan e llegit el teu escrit al blog, molt ànims meus i de la Mari i recupera' t aviat.

Marc Vilanova Marsà ha dit...

Jordi, feia dies q no em passava pel blog i ara al llegir aquesta noticia m'he quedat de pedra.
Sol desitjar-te tot el millor en aquesta operació i molts ànims!Aquí, tots estem amb tu al 100%!
Una abraçada!

Nic ha dit...

Ups, he arribat a aquest blog de rebot, i he llegit aquest post...

MOLTS ÀNIMS TIO!! ENDAVANT!!!

Nic