dilluns, 15 de desembre del 2008

CASiAL Alcanar

Cuan parles d’aquest poble et ve al cap el ciclisme. Qui no coneix el equip d’Alcanar? Qui no coneix en Librado i en Jimi? Persones dedicades al ciclisme i que viuen el ciclisme com el que més! Primer de tot, gràcies a ells per deixar-me formar part d’aquest equip, que canvia d’esponsor però no de la gent que el dirigeix, i això és molt important. Segon, gràcies per fer possible que aquest equip torni a rodar per les carreteres de la península, i un any més i en van 36 segueixi sent un equip respectat arreu on va. 36 anys! Son molts! La veritat, tot un orgull. En guany el esponsor oficial serà CASiAL i l’ajuntament d’Alcanar. Esperes ser entre 12 i 13 corredors i els i falten 3 o 4 corredors disposats a córrer voltes. El calendari, de luxe! Llagosti, Villareal, Maeztrazgo, castelló, Tarragona, Vuelta espanya, tour dels pirineus, Cantabria, cartagena... Crec que és un equip que pot ser molt competitiu i un gran lloc en els joves tinguin l’oportunitat de destacar i córrer.Si algun corredor esta interessat aquí us deixo un email de contacte.

24 comentaris:

Oriol Figuerola ha dit...

Jordi, una gran noticia per a tu i sobretot pel ciclisme català, aquest equip és mític i es mereix continuar tants anys com sigui possible.

Molta sort i a veure si podeu completar la plantilla aviat!!!

Juan de Dios ha dit...

SI HAY UNA NOTICIA QUE ME ALEGRE ES ESTA,POR TODO,JIMMY,LIBRADO,POR ALCANAR,POR TI JORDY.YO DESDE LUEGO ME SIENTO ORGULLOSO DE QUE UNO DE LOS EQUIPOS DE REFERERNCIA CONTINUE.SI HACE FALTA ALGUN EQUIPO EN EL PELOTON CATALAN ES ESTE.ENHORABUENA JIMMY PORQUE VES LAS PERSONAS BUENAS SIEMPRE SALEN PARA DELANTE,IGUAL QUE LIBRADO IGUAL QUE TU JORDI.

ENHORABUENA DE CORAZON.

DIOS APRIETA PERO NO AHOGA

ENHORABUENA A TODOS POR CONSEGUIR ALGO MUUUUUUUUUUUY IMPORTANTE,DAR LA OPORTUNIDAD DE CORRER A CHAVALES JOVENES Y CON UN BUEN MAESTRO.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

enhorabuena a todos, GRANDISIMA NOTICIA.
Creo que sin Alcanar el ciclismo catalan no seria el mismo.
Animo Jordi y a hacer piña que se de sobras que es lo que vas a hacer.

Anònim ha dit...

enhorabona!!!!!

TEIXI ha dit...

Estic molt content que el final surti!! I des d'aqui vull agraïr la confiança, el respecte i l'amistat d'en Jimi en vers a mi. Jordi aquest any foguerada màxima!!

Daniel Lopez ha dit...

Me alegro un monton Jordi,aunque haya sido tarde la dicha es buena...
Ahora a entrenar con ilusion yo os deseo a todo el equipo que tengais un buen papel en la temporada y que os divirtais un monton....

jordimasfepesa ha dit...

Jo quan va acabar la temporada li vaig dir amb en jimi que on anes ell, si mi volia, jo hi aniria. Sùposo que amb això us ho dic tot. A la Vuelta a espanya em vaig sentir com un més de l'equip i vaig coneixer a gent de collons, Alfonso, Caseny's, Librado, Joaquin
mo0lt bona gent i que m'encantarà tornar a compartir equip junts!!

Jordi Soler ha dit...

Enhorabuena Jordi, me alegro de que al final salga el equipo. La verdad es que no me acavaba de creer que Librados y Jimi dejaran el ciclismo. Enhorabuena de nuevo...

Trueno ha dit...

no sabia q era oficial ja, em pillas per sorpresa

Ibon ha dit...

Me acabes de donar una gran alegria Jordi!!! Jo soc nou en aquest mon però no me imaginava una cursa sense Viveros. Llarga vida a l'Alcanar!!!

**El Zugasti de Bidelan, no te res a veure amb mi.

Trueno ha dit...

ja he parlat amb el Librado, Masferrer tiraré per tu, Il Capo!!!jaja farem un bon equip tots plegats ja veuràs

XAVI NOVELL ha dit...

BONA NOTÍCIA ! un bon equip amb bons maasais Gironins pel mig , oi? ... jejeje a rebentar la patata s'ha dit !!! molta força xavalote.

salut!!!

Alfonso ha dit...

Sí Jordi, serem companys si tot arriba a bon fí (Que esperem sigue així), Dono per segur que passarem un any de puta mare, perquè el bon rotllo és el primer, i això ja saps que esta garantit.
A més m'alegro del retorn de Jimy, però val a dir que aquesta temporada passada quasi l'he considerat igual el meu director, ja que el feeling entre equips era patent.

jordimasfepesa ha dit...

Estic molt content quer tots estigueu contents, això demostra una gran solidaritat per par vostre!!!
espero que sigui un molt bon any!!

Juan de Dios ha dit...

jordi es que no se puede star de otra manera,cuando es un equipo que se le admira y respeta,siempre.haaaaaaaaaaaaayy si todos los equipos fueran asi,otro gallo cantaria en CATALUNYA

litus ha dit...

Bones, aquest any correré per primera vegada a elite. Gràcies per posar el mail i dir que faltaven corredors, ja que m'he decidit i he trucat al Librado per poder correr el proxim any i ma dit que em dona l'oportunitat. Moltes gràcies.
El meu blog és http://bicilitus.blogspot.com

jordimasfepesa ha dit...

Hola litus i venbingut al blog!! ja ens anirem coneixent!!
Tens raó Juande, pocs equips són respectats i treballen amb la umilitat que hio fan a Alcanar.
Hi haur un tiu, en Joaquin,( es Argentí) que ja veuras com caminarà, jo el vaig coneixer l'any passat i el tiu apunta maneres!!

litus ha dit...

jajaja doncs nose on em posu la veritat. He estat fent cicloturisme! tinc 22 anys acabats de complir. Però tinc moltissimes ganes i ilusió.
La merda es que costa compaginar estudis amb ciclisme. Tinc una decathlon... i molt mal material en general però sempre vaig bé amb la bici, però clar amb clubs cicloturistes. Normalment surto amb els de sant just desvern i amb els de gràcia els dissabtes. Els de gràcia són els que més tiren però res comparat amb elite suposu. A finals de temporada passada vaig començar a fer ja 500km a la setmana i a pendremu més en seriu. I aquest any vull fer-ho bé i per això vull competir a elite. Haviam que tal va, de moment si puc corre amb el alcanar ja em va bé ja que en principi anava a anar per lliure. Tinc moltissims dubtes sobre els entrenaments i per això també vull estar en un equip perque m'aconsellin.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Litus pues ole por tu valentia.
Ahora eso si, entrena y preparate para lo peor ya que correr en elite esta a años luz de lo que comentas que hacias hasta ahora.
Pero te admiro, sin conocerte por dar este paso.
Y para que veais la clase de personas que llevan el Alcanar que le dan una oportunidad a un chaval sin experiencia.
Estoy de acuerdo con Juande, si todos los clubs hicieran como el Alcanar....CHAPO por librado y por Jimy.
animo litus.

Javi ha dit...

Jordi, gracies per la info, la propera temporada, serem companys d'equip.

Javi ha dit...

Litus, yo empece igual que tú, comprándome una decathlon, saliendo con cicloturistas, llamando a Librado, ánimos, que disfrutaras un montón.

Daniel Lopez ha dit...

Litus te deseo lo mejor por el paso que vas a dar,ole!!!! por tu valentia....
Y me remito a las palabras de Jose,estoy totalmente de acuerdo con el,que cojan ejemplo muchos clubs...

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

oooohhhhhh!! Ahora vengo me voy a entrenaaaaaarrr!!!

MOLI

jordimasfepesa ha dit...

Tranquil litus!! de moment ves fent fondo, hores hores i més hores, i no et preucupis. Ja se que compaginar estudis i bici és complicat, però npmés i a un secret, ORGANITZACIÓ I GANES!!!
anims i estic aquí pel que vulguis!!!