dimarts, 9 de desembre del 2008

ECP pro

ECP professional, però a Andorra! Ja feia dies que m’havia arribat a les orelles aquesta possibilitat, i la veritat és que em sorprèn. Jo em pregunto? Per què a Andorra i no a Catalunya? Que és el que ha passat perquè aquest equip català hagi fet les maletes i ara vagi cap a Andorra? Aquesta es una pregunta-reflexió que jo em faig. Suposo que al llarg d’aquesta setmana s’anirà perfilant la cosa i algú de la federació explicarà el perquè de tot plegat, o potser no? Això ja comença a semblar com les empreses, que quan és volen implantar aquí revèn totes les ajudes del govern i quan marxen ho fan sense tornar tots els diners que el govern els va deixar. No se si m’explico? La cara positiva? Doncs que hi haurà un altre equip professional i això sempre és positiu. Una altre serà que ara la federació catalana podrà repartir una mica més les ajudes a altres equips elit, si més no així hauria de ser.
M'hen alegro de que tots aquests corredors que passen amb aquest nou equip, de veritat, ara us toca disfrutar i demostrar de que sou capaços, anims!!

111 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, hay que congratularse de que alguien con los tiempos que corren sea capaz de liarse la manta a la cabeza y sacar un equipo como el ECP.

Ojalá y cunda el ejemplo...a ver si el año que viene se anima alguien más.

Jordi Ávila.

Anònim ha dit...

no te creas q retornen el dinero
es como tu dices igual q ue las empresas
si te he visto no em acaerdo

jordimasfepesa ha dit...

Jordi, clar que estic content, jo ho dic al post!
una altre cosa és que no estic d'acord amb que quan estaven a fede catalana moltes de les ajudes eren per ells, ara això pot perjudicar futurs equips ja que la fede s'ho pensarà millor avanç de volcarse amb un equip perqè despres acavi marxant.

Daniel Lopez ha dit...

Jordi (el que ha escrito la cronica) yo tambien me alegro pero con ciertas matizaciones;en cuanto al equipo en si, creo que un continental tal como esta montado todo en este pais no tiene mucha razon de ser,por ejemplo el calendario que han tenido este año dichos equipos (orbea,burgos,contempolis)apenas superan los 30 dias de competicion en España y negociando muchas invitaciones,y para el año creo que aun pinta peor ya que por ejemplo valencia ya no se va ha hacer....

De lo que si me alegro y mucho es de los dos corredores del extinguido Extremadura ya que por lo que se estaban sin equipo y el tema esta muy crudo.

Sobre el tema economico,si ve han ido para Andorra,supuestamente son los que ponen la pasta no? y devolver las ayudas,creo que eso es una autopia...
Mejor dicho yo me preguntaria por que les han dado el apoyo economico durante todo este tiempo y ahora se inscriben con licencia andorrana?

Jordi buenas reflexiones en tu cronica...

Anònim ha dit...

Andorra, la escapada

Por cierto, porqué licencia andorrana?

La UCI en su reglamento sobre equipos continentales casi se limita a decir que seran las federaciones nacionales las que estableceran las condiciones para otorgar licencias de equipos continentales y que deberán tramitarse a través de ellas. Cada federación nacional es libre de establecer sus propias condiciones a partir de unos mínimos muy muy mínimos que fija la UCI, de modo que el concepto de un equipo continental en España puede ser muy distinto al de Noruega, Irlanda o San Marino.

Condiciones RFEC
Condiciones UCI

Presupuesto mínimo:
Condiciones RFEC
600.000€
Condiciones UCI No establece presupuesto mínimo del equipo

Aval:
Condiciones RFEC
150.000€ o 25% de los salarios

Condiciones UCI

No hay aval

Salario mínimo:
cONDICIONES RFEC
24.000€ corredores de 26 años;
12.000€ menores de 26 años

cONDICIONES uci
No se exige que el corredor tenga salario


Límites de edad:
condicomes rfec
70% no mayores de 26 años;
condiciones uci
Límites de edad: 51% no mayores de 28 años
mínimo 3 sub-23

Las condiciones de la federación andorrana no las conocemos porqué desde los tiempos de Festina no ha habido ningún equipo andorrano en la estructura UCI, por lo que a buen seguro que no hay más normativa que la propia de la UCI. (De hecho el presupuesto de 300.000€ que presenta ECP ya no cumpliría con las condiciones RFEC y dificilmente se podría presentar un aval en plazos sin patrocinador concertado).

Nota : ante todo felicidades por sacar el equipo, esto demuestra que las normas para sacar equipo en españa, son demsiado exigentes, por eso los equipos se tienen de ir a otro pais para poder seguir con su proyecto y que no se muera por culpa de una normativa.

Saludos y suerte en el nuevo equipo pro

Dapaco

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Trapis trapis...como huele la cosa...

Juan de Dios ha dit...

yo siempre me alegro de la salida de un equipo pro,mas posiblidades para la gente que vale no? o no es asi en este equipo?
CREO QUE POR DESGRACIA DIOS DA OJOS PARA QUIEN NO PUEDE VER creo que es asi el dicho,con eso lo digo todo.espero que salga bien y alla gente que se lo a curredo y este equipo le de una oportunidad pero yo creo.....que si no estas con esta gente,rafols y compañia na de na

Juan de Dios ha dit...

POR FAVOR ENTRAR EN BICICLISMO Y LEER LA NOTICIA.MIRAR LOS CORREDORES QUE SON Y ECHAROS A LLORAR.A ESTO ME REFERIA Y NO PRECISAMENTE POR CARLOS Y JAUME (AUNQUE JAUME ES DE RAFOLS DE TODA LA VIDA,PERO SE LO MERECE)
HAY QUE ALEGRARSE DE QUE DIGAN DE QUE ES UN EQUIPO DE PROMOCION JAJAJAJAJAJAJAJAJA.DONDE ESTA IBON,MAURICIO PRADES MAYOR Y ALGUNO MAS?CREO QUE ESTE EQUIPO SON....ME CALLOO POR NO LIARLA YA QUE ME ENCIENDO AL LEER SEGUN QUE COSAS.
POR FAVOR LEERLO

jordimasfepesa ha dit...

gràcies per l'explicació dapaco i ven vingut al blog!!
Dani, tens tota la raó, jo també m'en alegro, peró no amb les maneres, a en Fité li van prometre que si l'equip sortia ell i seria, i mira...
Jose, jo també sento la pudor desde aquí!
I juande, dacord amb tu, la llista la vaig veure ahir i per aixó vaig fer el post. El que dic jo és que aixó és com la politica, si estas amb ells t'enxufen i si ets un crak i estas contra ells no tens res a fer.

jordimasfepesa ha dit...

Anims als que s'han quedat fora, Fiti, Ibon, Mauricio, i tans d'altres que és mereixen l'oportunityat. Això és una altre mostra de com es fan les coses, et prometen equip i llavors una patada al cul!!

jordimasfepesa ha dit...

MOLTA SORT ALS QUE HAN TINGUT LA SORT D'ENTRAR-HI, DE VERITAT!!

Daniel Lopez ha dit...

Os habeis fijado que la fedecat (la catalana) no se ha echo eco de la noticia? coincidencia? deberia hablar de ello ya que hay corredores catalanes no? se les habra pasado? sospechoso.....

Oriol March ha dit...

Bueno, ya he escoltat avans aquesta noticia. Jo crec que es molt positiu per Andorra i com tu dius la Federació Catalana donarà mes ajudes.

Anònim ha dit...

Dani , si que da la FCC la noticia,aqui la tienes, http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=1721

Gracias: Jordi, felicidades por el Blog, lo mismo digo a juande,jose y dani

Dapaco
David
Padilla
Coixet

Daniel Lopez ha dit...

Ya se David que se hizieron eco de ello,pero no como equipo y tampoco a los nuevos corredores que suben a pros.a eso me referia.

Trueno ha dit...

yo francamente no creo en este equipo, a ver está bien que salga un equipo pro, si muy bien aunque sea a rastras, pero ostia donde están los ¿¿¿Fité, Maldonado, Cariñena,...??? para mi la lista de corredores es bastante decepcionante, deja mucho q desear.

de que sirve el ranking nacional de la Federación Española?? si resulta que Mauri y compañía se pasan por el forro a los mejores catalanes señores!

eso si, fichan a Jaume Rovira porque es pro y se supine que es un crack, ah muy bien, sisi. Bueno pues nada asi nos va al ciclismo catalán

creo que he sido claro, lo siento pero para opiniones todas, que no siempre van a pintar de color de rosa.

jordimasfepesa ha dit...

bon joc de paraules carles!!!
tens tota la raó dani, la fede mirant cap un altre costat! i no n'hi ha per menys, no? és normal que estiguin molestos, han invertit molts euros en aquest equip, a ell que els importa que els altres tinguin problemes?

Ibon ha dit...

Jordi, bonito tema de debate y por otro lado, muy interesantes los datos que nos has facilitado David. Gracias a los que me incluiríais en vuestro supuesto equipo, es un orgullo y un honor.

Un saludo a todos!

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Es una lástima pero creo que este equipo es un quiero y no puedo. Estan queriendo correr demasiado, estan empezando la casa por el tejado. Tienen que ser profesionales a toda costa. Da igual el calendario, da igual los sponsors, da igual los corredores. Lo importante es estar en la lista de equipos continentales para poder decir que se ha echo un equipo, y el año que viene poder vender esto. Creo que estas no son las maneras para que algo salga bien. Aunque de momento salva a algunos del paro (todo no iba a ser negativo) y da la oportunidad a otros de correr algunas carreras con "la elite".

Je! je! los fichajes...puuuf! Me gustaria ver el palmares de todos...Yo hoy por hoy si fuera ciclista en vez de levantarme cada dia para entrenar, me iria a hacer contactos por ahí, esta claro que entrenando para ganar carreras se pierde el tiempo.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

VIVA ANDORRA!
barra libre de tabaco, alcohol y...farmacias!
que bonito sitio...me compre un peluco que no veas una vez...y azucar, les podre encargar que me bajen?, azucar , digo.
Ahora nos falta por ver a que corredor andorrano meten con calzador,que lo habra, al tiempo.
Hombre yo se de uno, master 40 y ex pro que le sacaria los colores a alguno que esta en la lista del equipo...

Daniel Zurita ha dit...

Bones, he llegit alguns comentaris del estil: "Trapis trapis...como huele la cosa...".

És molt fácil adoptar aquest típus de postura...

No entenc perquè tantes crítiques en front a aquest nou projecte, al fí i al cap ECP és una estructura que es dedica a la promoció de nous talents, i tot el que es fa, com el fet de treure un equip a Andorra, es en pró d'aquest objectiu.

Alguns critiquen el fet de que alguns corredors il·lustres del pilot català estiguin fora d'aquest projecte, torno a repetir el d'avans, ECP es una estructura que el seu projecte és la promoció de JOVES valors, convinant, això si, amb alguns corredors d'una certa veterania.

Salutacions.

Trueno ha dit...

pero si esta temporada en amateur habéis tenido que reforzar el equipo con un fichaje elite y con cedidos de la categoría elite para completar un supuesto equipo competitivo, y ahora pretendéis sacar un equipo pro con jóvenes promesas que en amateurs no han hecho absolutamente nada.

yo me remito al Ránking Nacional, y para que veas de lo que hablo te doy los datos:


Por equipos:
17º-Aluminis Sant Jordi(sin la ayuda de ese elite estaríais incluso fuera del Top 20)


Individuales:
52-Vicente García de Mateo
110-Eduard Prades
164-Aitor Aznar
216-David De La Cruz
241-Arnau Méndez


Con esta base y sin sponsor,mmmm, bueno me reservo el final.

SUERTE

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

El tiempo dira quien acierta y quien no.

Juan de Dios ha dit...

jajajajajajajajajajjajajjajajajjajajaja zurita promocion de que?jajajajajajajajjajajja.sin duda que estan los mejores que entrena rafols.por eso se tuvo que fichar un valenciano,un toledano para que el equipo tuviera cara y ojos.PROMOCION DICES,ME PARECE QUE PROMOCION ES LO QUE HACE MOLINERO Y NO UN EQUIPO QUE LO UNICO QUE HACE ES REFREGARTE QUE ELLOS TIENEN DINERO Y LOS DEMAS NO.MOLI ESTOY 100 POR CIEN CONTIGO.

POR CIERTO,DE ACUERDO QUE CARLOS Y ROVIRA ESTEN YA QUE SON UNOS CRACKS EL RESTO......SE NOTA EN CATALUNYA NO HAY GENTE LO SUFICIENTEMENTE BUENA PARA CORRER CON ESTE EQUIPO NO?

jordimasfepesa ha dit...

En moli te tota la raó, les coses a poc a poc, sempore he dit que uns bons fonaments són bàsics per fer una cosa ben feta. Tan de bó m'equivoqui i tinguem equip per moltsd anys. En Moli diu una cosa molt important, el palmares?
en epoques enrrera sense palmares NO anaves enlloc, ara si?
Això és el que més em costa d'empassar DANIEL ZURITA. I cada un te la seva opinió, crec que tots els que han opinat estan molt contents amb la sortida de l'equip, altre cosa son les formes com s'ha fet.
AH!! Jose, seran 2 els corredors Andorrans!!

Anònim ha dit...

Si son dos los corredores andorranos, en este enlace teneis los nombres, dos seniors,Miquel Afonso i David Albós

http://www.elperiodicdandorra.com/default.asp?idpublicacio_PK=16&idioma=CAS&idnoticia_PK=569337&idseccio_PK=254

Os paso este otra noticia, por si os interesa ;

El Govern descarta de moment destinar diners als projectes de l’equip WRB Pons de motos i l’ECP Continental Pro de Melcior Mauri de ciclisme http://www.lestudiant.com/noticies/view.php?ID=9479

Bueno para tengais más información, lo que no veo claro es que en su web , la ecp pro, no sale nada , es raro, aqui teneis el enlace de la web http://www.ecppro.com/noticias.php

jordimasfepesa ha dit...

JUANDE ? digue-me el vostre equip i veureu que si que hi han corredors de sobra per fer un molt bon equip!!
i si les coses s'aguessin fet bé n,hi han uns quants que s'han quedat pel cami. SEGÚ, MOLI, JUANDE,i uns quants més i actuals( QUE JO HI AFEIXIRIA AQUESTS TRES)
-ZUGASTI
-TONDO
-TORRENT
-MULLER
-ESCOBAR
-CARIÑENA
-FITÉ
-AMIGUEL PARRA
i també cantera
-JORDI VILA
-ARNAU MENDEZ
-GARCIA MATEOS
-VILANOVA
-PRADES
-MENDEZ
I m'hen deixo alguns més
sobretot el 30ºclas de les grans classiques!!!jajajajajaja!!!

jordimasfepesa ha dit...

gràcies david!! tens contactes ehhhhhhh???

jordimasfepesa ha dit...

dos SENIORS??????
doncs si per passar s'ha de ser senior em canvio de categoria!!jajajajaja!!!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ay dios mio, me se este cuento de memoria.
Ves Jordi, acierto, como no.Ya he leido que quieren meter con calzador a dos que han corrido en SENIOR!
Habre vivido yo esto tantas y tantas veces...y total para salir un año de cualquier manera y luego se acabo. Al tiempo.
Y que conste que me gustaria equivocarme.

XAVI NOVELL ha dit...

m'alegro molt pels corredors que i seran , volem que tinguin moltes victòries esclar , però tots els ciclistes com a catalans que som ... volem equip 100% Català amb corredors com l'Ibon , segur , torrent , tondo ....s'ho mereixen collons!!! federaciò i infastructura catalana , sembla mentida que no pugui ser !!!


la lluita continua !
molta salut

rodes..cambis i frens ha dit...

uy uy uy.. Em sembla que aqui hi ha molta gent que parla molt i sap molt..
Però us animo a que continueu deixant els vostres comentaris.. es divertit..
Salutacions!!

jordimasfepesa ha dit...

Curios el teu nom!!! RODES doncs, no? aquí tothom diu el que pensa, si hi ha alguna opinió que tu creus que no és veritat doncs estas en el teu dret de rebatra-la, pots dir el que vulguis, ningú et dirà res, al igual que el reste de la gent que opina. Aquí mentre no és falti a ningú totes les opinions son bones, criticar sempre que sigui per construir i aquí totes les critiques tenen el seu argument

TEIXI ha dit...

Joder, els putos capullos de politics, per exemple els ERC, tan catalans ells, que sempre recolzen les selecions catalanes i tot aquest rotllo,nomès recolzen les selecions catalanes que saben segur que nomès podran jugar amistosos. Podrien recolzar un equip ciclista que portés el nom de CATALUNYA per tot el mòn, no? Exemple més clar EUSKATEL-EUSKADI. Tanta demagogia fot pena.
Com diu en Novell,
la lluita continua!
Ciclistes bon cop de falç, o de biela!!

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Por cierto que temazo!!! Tanto el post de "ECP Pro" como la cancion de barricada "en blanco y negro"

MOLI

Oriol Figuerola ha dit...

A veure com va això de l'ECP en Continental, ja veurem, no coneixo a massa gent de la que hi correrà, així que no puc opinar. De qui sí que puc parlar es del DAvid i el Miquel, als qui coneixo, i ells el que volien es provar a correr en elit després d'estar aquest any en categoria senior. Crec que estaven buscant equip per Catalunya, ja que a Andorra fan el campionat de Crono i poca cosa més. Si al final els volen ficar en calçador en aquest equip, els hi desitjo la millor sort del mon, pero si no ho veuen clar, no cal anar a patir per a no res, que aixo l'únic que pot fer es tallar-los la progressio.

Daniel Zurita ha dit...

Jeje, esta clar que aquí hi ha molt de ressentiment i ràbia acumulada, per el que no es pot tenir un diàleg racional.

ECP, i anteriorment Viva Habitat (només os heu d'informar una mica: www.vivahabitat.com), porten molt de temps ajudant a la promoció dels joves valors al camp professional (he que si Moli? ademas contigo con un tracto muy personal), ja sigui donant beques a joves esportistes, creant escoles de ciclisme, ajudant (quan aquest existia) al equip continental Massi, i ara des de l'estructura ECP es segueix amb aquest treball encara molt més enfocat en el camp de les dos rodes.

Per seguir amb aquest treball, aquest any es crea un equip Continental amb l'objectiu de PROMOCIONAR A JOVES A VALORS, esteu proposant molts noms que podrien entrar en el equip i que no hi són, encaixen aquests corredors dintre d'aquesta idea de PROMOCIÓ DE JOVES VALORS?

Se que aquest comentari no farà més que crear encara més controvèrsia, més polèmica, més crítiques i més discussió, ja que com he dit avanç aquí hi han masses sentiments de ràbia i ressentiments acumulats.

JORDIMASFEPESA dius que "Aquí mentre no és falti a ningú totes les opinions son bones, criticar sempre que sigui per construir i aquí totes les critiques tenen el seu argument". Be, dons un clar exemple d'aquestes crítiques constructives i amb un argument tant el•laborat que encara l'hi estic trobant el sentit:

"VIVA ANDORRA!
barra libre de tabaco, alcohol y...farmacias!
que bonito sitio...me compre un peluco que no veas una vez...y azucar, les podre encargar que me bajen?, azucar , digo."

Salutacions,

Daniel Zurita.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ZURITA eres un gran orador.
Te compro lo que vendes.
ahora eso si, de sentido del humor tienes 0.
Mi comentario era para quitar hierro a la cosa pero veo que eres demasiado inteligente para un comentario demasiado coloquial.
Y si tenemos una gran rabia acumulada, buff no duermo por las noches sabes?
que lastima que de todo lo que se ha escrito aqui te quedes con lo unico que se ha escrito CLARAMENTE en tono de broma.
Gracias por instruirnos a todos, se ve que eres una persona muy preparada y entendida de ciclismo y no un resentido de la vida como nosotros, me voy a rezar tres aves maria como penitencia.
AH aun tengo ese reloj, un Breil que me salio super bien de precio, ya te lo enseñare algun dia.

Daniel Zurita ha dit...

Sera que tenemos conceptos algo diferentes de "quitar hierro a la cosa".

Salutacions,

Daniel Zurita

Trueno ha dit...

Zurita, y que piensas del Ránking Nacional Elite/Sub23?

Anònim ha dit...

Hola, Daniel

Aqui nadie a insultado, solo han dado su opinión , corredores con mucha clase como personas y como ciclistas.

Y se lo que digo, pues en mi equipo he tenido el privilegio de tener a juande,segu, moli, jordi ,y que siempre han demostrado ser unos señores tanto a nivel personal como deportivo

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Hombre Dani!! Me sorprende que me hables ya que cuando me ves por la calle no me saludas. Ya te dije en su dia que no tenia ningun problema para sentarme contigo tu hermano Fran y tu padre y hablar tranquilamente de lo que ha pasado. No se si te acuerdas pero en el entierro de Pascual Horna (que en paz descanse) os lo dije a ti y a tu hermano.
No tengo ningun problema en sacar trapos sucios y que se entere todo el mundo, pero creo que si de verdad crees que debo alguna explicación por algo solo tienes que pedirmela o preguntarsela a tu padre que a el si que se las di.
Mira para mi, tanto tu, como tu hermano Fran sobretodo erais casi de mi familia, ya que yo a tu padre lo consideraba casi como otro padre para mi (porque me ayudó mucho), y si haces memoria todo esto te cuadrará.
Por suerte o por desgracia para algunos, el sol sale cada dia para todos, no solo para unos cuantos.
Me gustaria hablar un dia contigo y con tu hermano para que por lo menos escucharais mi versión, ya que a vosotros os sigo teniendo aprecio.

Saludos!!!

Juan de Dios ha dit...

y con eso MOLI TODO ACABADO Y PUNTO PELOTA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!QUE GRANDE ERES MOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POR ESO SE TE QUIERE TANTO,QUE GRANDE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GRACIAS DAVID UN ORGULLO QUE PIENSES ASI

Juan de Dios ha dit...

AH POR CIERTO QUE GRANDES VALORES SON TANTO ESCOBAR COMO LOS GRANDES CORREDORES FORMADOS EN LA CANTERA CATALANA COMO SON CHUZDA,LOS DOS CHAVALES DE TOLEDO,EL DEL ESPIUK......LO DICHO SE NOTA QUE EN ESE EQUIPO SE MIRA POR LA CANTERA.


Y AHHHHHH EL TIEMPO A CADA UNO LO PONE EN SU SITIO,TANTO A MI COMO A LOS MERECENARIOS QUE SE APROVECHAN DE LA GENTE.EN ESE EQUIPO CLARO QUE HAY GENTE VALIDA PERO NO TODOS Y LO DE LA PROMOCION TODAVIA ALUCINO.
POR CIERTO ALGUIEN SE A PREGUNTADO PORQUE EN ESA LISTA NO ESTA EL UNICO CORREDOR QUE LES HA GANADO CARRERAS,DIDAC ORTEGA? ME GUSTARIA SABER

rodes..cambis i frens ha dit...

Buenas..
Vec que el tema es fica interesant..
Algú s'ha parat a pensar perquè uns quants d'aquest noms que dieu no estan a la llista de l'equip continental?
Començan pel Didac Ortega (segons tinc entés es un corredor dels bons e impresionant com a persona)..possiblement el Sr. Didac Ortega hagués tingut una oferta de l'equip i per motius que no se ni me importen ha renunciat a aquesta oferta i possiblement ha tingut altres ofertes a les que no ha pogut dir que no.. (Aqua Sapone.. pot ser? vosaltres dirieu que no?
I seguim una miqueta, algú s'ha parat a pensar que sub-23 ilustres del ciclisme català no han tingut oferta de l'ECP? Jo diria que si i segurament com que hi ha molts sabis en aquest mon, els han dirigit en el "bon camí"..
Un altra coseta.. la GRAN FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME" segons vosaltres a ajudat permanentment a l'ECP i segons vosaltres ara els hi han donat l'esquena.. no serà que ni abans els han ajudat tant, ni ara l'ECP els hi dona l'esquena? pot ser es que la FCC de ciclisme no està gaire per la labor de que existeixe un equipo Pro o continental a catalunya ( en altres federacions es mou el cul bastant, F.Vasca, F.Andalusa, F.Valenciana, F.Gallega, F.Cantabra i alguna més que em deixo.) Pot ser el Sr.ECP no li ha quedat un altra que emigrà perquè en altres llocs li donen recolzament o al menys els escolten. Recordo que la cosa no està per llençar cohets, parlo de diners!!!
En fi, es per ficar una mica més de salsa a aquest debat.
Bon rollo!!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ATENCION:
ahora la version cambia, ahora Mauri dice que quiere fomentar el ciclismo en ANDORRA.
Ahora ya no quieren fomentar nada en Catalunya.
aqui tambien teneis esa plantilla de "jovenes" que alguno se le llena la boca con la palabra JOVENES por aqui.
La lista esta casi cerrada solo a la espera de que el joven Sergi Escobar 34 años negocie el contrato.(en que quedamos , soy joven o no?)
http://www.biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=6257

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Sr Rodes en el enlace que he dejado tienes la solucion de tu pregunta de por que se han ido a Andorra.
Segun Mauri en la Española le exigian unas cosas y en Andorra no.
Mas clarito, agua. Veremos de aqui a un tiempo esas cosas que no le exigen la Andorrana que cosas seran y a quien acabaran perjudicando...Espero que no a los corredores...

Juan de Dios ha dit...

RODES tu sabes quie es xavier rafols?seguro que si.sabes que cargos ostenta en la fede?seguro que si.sabes que la fede no puede ayudar directamente a este equipo pero si hacerlo indirectamente?como esponsors o demas?sabes los buenos rollos que han empleado mucha de la gente que hay en ese equipo por pasar a pro a alguno de sus corredores?lo de didac gracias por la aclaracion.pero no me aclaras nada sobre el trabajo de formacion.

buen rollo pero hay cosas que claman al cielo.

jordimasfepesa ha dit...

comenáre pel final, per aquest "anonim" que es diu rodes....Parles com si sabesis molt, que al cap i a la fi és el que critiques de nosaltres, potser si possesis el nom que et va possar la teva mare sabriem qui ets, clar que llavors potser sabriem que el que dius t'ho inventes, o no!
Crec que hi ha més d'un missatge, el meu incluit, que es queixa precissament de la poca ajuda de la fede pel equips de competició (rellegeix).
ZURITA resentiment?? ja ja i ja! aqui quí més qui menys treballa i tenim les nostres vides fora de la bici i altre feina tenim que estar resentits. Fa falta saber llegir entre linies i saber deduir quan una cosa és diu de debó o és una aportació al sentit de l'humor (el comentari del Jose el vaig enbtendre a la primera) deu ser perquè no estic resentit de res i no m'agafo les coses pel cantó que cremen.

jordimasfepesa ha dit...

AQUÍ A TOTS ENS UNEIX UNA COSA, I NO ÉS ALTRE QUE LA PASSIÓ PER AQUESTA MARAVELLA D'ESPORT, A NINGÚ QUE LI APASSIONI LA BICI POT TENIR RESENTIMENT PER RES!!
TOTS EM MOSTRAT LA NOSTRE ALEGRIA PER LA FORMACIO D'UN NOU EQUIP PRO

jordimasfepesa ha dit...

per cert ahir en la meva alineació em vaig feixar un parell de noms molt importants l'Edu Gonzalo i Flecha

Juan de Dios ha dit...

jordy eres un crack

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom..
Suposo que aquest espai que has creat es perqué tothom pugui expresar i dir el que pensa, doncs amb el teu permís és el que intento fer.
Si no dic el meu nom es perqué no ho crec oportú ( de moment). Esteu en el vostre dret de creure o no el que dic per aqui.
Mira referent a la llista que parleu i a les dues últimes incorporacions, un moixonet m'ha dit que el Sr. Xavi Tondo per ex. estaba al cas de tot el que pasaba amb ECP, peró és el mateix cas que el Didac, peró amb Andalucia!!
Sí no recordo malament amb el Cariñena i el Fiti, han estat corredors del barça i crec que amb els llavors directors tenien bon rollo, si no han anat a ECP potser es qüestió de diners o de interessos propis..de l'Ibon i i el Muller o desconec.. sincerament.
Dels dos últims noms que heu inclós.. A VEURE!!! El sr. Flecha i el Sr. Gonzalo no dubto que els faci il·lusió competi en un equip d'arrels catalanes, peró uns senyors que estan cobrant una pasta en uns équips pro-tours i professional, dubto que se la juguin en un équip nou i que encara no se sap com sortirà. A més pel que fa a ECP dubto que arribin a les pretencions econòmiques d'aquest dos grans ciclistes professionals. Dels sub-23 és un altra tema a parlar.
Estic d'acord amb vosaltres en part pel que fa a la FCC de ciclisme..potser no em vaig explicar bé. Jo no dic que el Sr. Rafols sigui el millor técnic de la FCC, peró si ha marxat d'ella els seus motius tindrà. Algú es pensa que si la FCC de ciclisme trobés un Sponsor, li regalaria a ECP??? Més d'un dels que escriu aquí sap el que COSTA trobar un sponsor i si no probe-ho!! Per tant penso que Ecp , s'ha buscat la vida..el que pasarà o deixarà de pasar amb Andorra,és una incognita, però creec que hi podem donar un mínim recolzament.
bon rollo!!

TEIXI ha dit...

Si que em de estar contents per el nou equip, sempre és una bona noticia.
Però suposo que sap greu veure com gent amb talent que ha sacrificat molt per ser professionals i no han arribat, i ara veus com "4 ninyatos que encara no han demostrat el seu talent passin a pros", lògicament no és el meu cas, i espero que la cosa els i vagi bé, tot i que algun va un pèl de sobrat je je.

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Ya se qui ets rodes, canvis i bieles.

MOLI

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

uyy!! Perdó frenos.


MOLI

jordimasfepesa ha dit...

Evidentment que pots dir el que vulguis RODES...,
En quan als noms del flech i Gonzalo ja se que no vindrien al ecp, vaig fer la meva llista de corredors catalans per veure que de talent n'hi ha.
Et Fiti si no està al equip per calers no es!!
El tema d'esponsors el conec una mica i se el que costa trobar-los.Per això em queixo, perque quan es troben bons esponsors sempre hi han les mateixes persones que estan allà aviam que poden picotejar (no tots).
Jo, per enesima vegada ho dic, estic molt content que surti, però ningu a dit que l'equip ELIT S 23 continuarà, i aixo si que em preucupa. Veig que domines el tema ECP, en saps alguna cosa??
SI NO VOLS POSAR EL TEU NOM ESTAS EN EL TEU DRET, ARA VE, QUAN INTERCANVIES PARAULES AMB ALGÚ SI SAPS QUI ES RESULTA MOLT MÉS CREIVLE, NO?
AH!! I MOLT BON ROTLLO!!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

a ver puentes de freno, para mi alguien que no ve oportuno dar su nombre, de momento(no se a que momento esperas) ya me parece sospechoso.
De algo te esconderas, digo yo.
y si , si , muy buen rollo, tanquilo.

Unknown ha dit...

Sentiments de ràbia i ressentiment??? Perquè serà que tots els comentaris van en una mateixa linea, excepte una persona que està claríssim que hi està involucrada. La seva intenció és rentar la cara, que és el que sempre han estat fent, d'això si que en saben tot i que la gent ja els comença a conèixer.
Només fan que emplenar-se la boca que promocionen els joves valors. Quina farça!!!
Ah, me n'oblidava, una cosa que també saben fer molt bé és vendre fum i més fum... Més valdria que es preocupessin de pagar el que deuen.
Ara que jo si que puc anar amb el cap ben alt i no em posaré vermella.
També vull desitjar molta sort als corredors d'aquest "nou equip" perquè penso que realment la necessiten.

Juan de Dios ha dit...

TEIXI QUE GRANDE MACHO,QUE MANERA DE PENSAR.QUE GRANDE VEO QUE POR ALLI HAY CICLISMO VAYA VAYA.
CRISBIKE ME PARECE QUE ESTAS BIEN INFORMADO DE TODO.MUY ACERTADO TU COMENTARIO.
JOSE LO DE PUENTES DE FRENO,QUE ARTON DE REIR
jordi cabroncete me vas a quitar el record de comentarios jejejeje

Unknown ha dit...

Juande no és que estigui ben informada d'aquest projecte però si que conec la gent que ha impulsat aquest projecte per haver-ne sortit escarmentada després d'haver-me il·lusionat en un projecte que va acabar sent fum! Com que no tinc res a amagar, el meu nom és Cristina Mascarreras, corredora de BTT

Juan de Dios ha dit...

mira cristina se podia hablar largo y tendido de mucha de la gente de ese equipo uuuuuufffff pero como dice jordy que por lo menos hay un equipo continental con gente muy competente corriendo.de lo demas,un libro se podia hacer,te lo aseguro

Daniel Zurita ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Daniel Zurita ha dit...

M’havia dit a mi mateix que no tornaria a escriure res aquí, doncs després de veure la gran majoria de comentaris vaig considerar que no val la pena, però es que ha arribat un punt que això esta fregant els límits d’un surrealisme digne dels mateixos Bunyuel i Dalí. D’entrada no vull que em mal interpreteu, accepto tot tipus d’opinions, però sempre que aquestes apel•lin a la veritat, a la lògica i a la racionalitat, i no a la MENTIDA, a la DEMAGÒGIA i al SURREALISME!

D’entrada, sembla que en general fa molta gràcia el fet que jo digui que la majoria de comentaris d’aquí estan escrits des de el ressentiment i la ràbia, doncs nois, només fa falta que rellegiu un parell de cops el que escriviu per adonar-se’n. Als vostres escrits em remeto (mentida, demagògia i surrealisme) :

“Ah, me n'oblidava, una cosa que també saben fer molt bé és vendre fum i més fum... Més valdria que es preocupessin de pagar el que deuen.” (Cristina Mascarreras)

“i ara veus com "4 ninyatos que encara no han demostrat el seu talent passin a pros"” (Teixi)

“AHHHHHH EL TIEMPO A CADA UNO LO PONE EN SU SITIO,TANTO A MI COMO A LOS MERECENARIOS QUE SE APROVECHAN DE LA GENTE.EN ESE EQUIPO CLARO QUE HAY GENTE VALIDA PERO NO TODOS Y LO DE LA PROMOCION TODAVIA ALUCINO.?” (Juande)

“Yo hoy por hoy si fuera ciclista en vez de levantarme cada dia para entrenar, me iria a hacer contactos por ahí, esta claro que entrenando para ganar carreras se pierde el tiempo.” (David Molinero)

Encara que no hi aparegui, perquè hi ha tanta carn de canó que no se quina escollir, menció a part mereix “ciclismodesdelleida”.

Be nois, no ho se, no os agrada ressentiment o ràbia? Preferiu potser frustració?

No ho se, vosaltres decidiu, jo lo únic que tinc clar es que ECP es un projecte molt costos, gaire be altruista i on s’està invertint molt esforç i bona voluntat per fer possible això que alguns fa tanta gràcia que és la promoció de joves valors, i això nois, ho podran fer millor o pitjor, de la forma encertada o errònia, però s’està fent amb la millor voluntat i les millors intencions. A les hores, si voleu criticar, d’acord, critiqueu, però no deixeu que això es converteixi en un “Salsa Rosa” o un “Aquí hay tomate” sense sentit perquè a un (sense anar més lluny al propi Joan Zurita manager de ECP) se li treuen les ganes de participar i comentar.

Salutacions,

Daniel Zurita.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Segur que si juande, però bueno tal com ja vaig dir els desitjo sort als corredors de l'equip!

TEIXI ha dit...

Tu Zurita, potser ets tu ke estàs encegat, i qualsevol comentari t'ofen. El meu comentari és simplement això un comentari, i ja et puc assegurar que no hi ha ni ràbia ni resentiment ni re d'això, a mi no m'influeix per res i m'ha agrada que surti un nou equip. Que la sort us acompanyi de veritat i el temps ja dirà si s'han fet bé les coses o no.

jordimasfepesa ha dit...

cris Mascarreras!! ven vinguda al blog! treballo amb el teu pare i sobint ens creuem entrenant!!
Anem per pams! sr ZURITA si jo faig com tu i començo a retallar les opinions negatives també en treure de teves, pero no perdre el temps, rellegeix!
o millor, fes el mateix que has fet però amb les coses positives que s'han dit i que és el que també t'hauria d'agradar!
Mira quina casualitat!!AVUI M'HE ASSABENTAT DE QUI ETS, NO SE SI TU O UN FAMILIAR TEU, SOU SOCIS AMB EL JORDI ARTEMAN!! ET TINC QUE EXPLICAR EL QUE VA FER AQUEST CRAPULA AMB NOSALTRES? O DE VEN SEGUR JA T'HO HAURÀ EXPLICAT ELL

jordimasfepesa ha dit...

AH!! I NO EM CANSARE DE DIR QUE ESTIC MOLT CONTENT QUE L'EQUIP SURTI I QUE CORREDORS ELIT PUGUIN SER PROS
però a mi encara ningú m'ha respos si l'equip elit s23 surt

Daniel Zurita ha dit...

:) Jordi m'alegro de que estiguis content d'un nou equip continental.

Jordi responent a la teva resposta, el equip sub23 efectivament surt, es 1 part molt importa i que dona sentit al projecte d'ECP, que torno a recordar, que no és un altre que poder oferir un salt al camp professional als joves valors.

Pel que jo se, el projecte continental amb llicencia andorrana al 2009, és l’única manera que s'ha trobat per donar un petit pas en davant en aquest llarg camí que seria un equip professional de "veritat" a Catalunya.

Salutacions,

Daniel Zurita.

jordimasfepesa ha dit...

Juande!! que passa amb el teu blog???

Unknown ha dit...

Ei Jordi, aixi que treballes amb el meu pare? Pot ser que ahir ens creuessim entrenant a la ctra de les olives?

jordimasfepesa ha dit...

no, ahir vaig sortir amb la colla de Banyoles.

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Sabes que? Lo que podemos hacer es salir un dia a entrenar en bici todos juntos y despues almuerzo!!! Y ojala que se creen no uno sino 20 equipos pros. Ala! Aquí queda mi invitación. (Ah, la invitacion es pa todos)

MOLI

Unknown ha dit...

ei jordi li he dit al meu pare si et coneix xo no sap qui ets, quan el vegis saluda'l, aixi ja sabra qui ets!

jordimasfepesa ha dit...

Molineti!!!! quan vulguid fem una sortideta!! que passa amb el blog del Juande?
Ok, cris ja el saludarè, el que passa és que no treballo a la mateixa secció, pero al veure la furgoneta amb la que va a treballa vaig pensar que seria el teu pare i companys de feina m'ho van confirmar.
Ja el saludaré!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

cris...muy buena tu web. Yo te sigo desde hace muchooos tiempos.
ole tus webs...nunca mejor dicho por decir estas cosas a la cara.
y Daniel Zurita a mi ni me nombres. me la trae floja lo que opines de mis comentarios. No me conoces de nada y te aseguro que es mejor para ti. si este comentario te parece vulgar y barriobajero no te imaginas el comentario que te haria cara a cara.
Para mi no tienes NI PUTA IDEA. ahora vas y contestas con una parrafada de las tuyas que no aguanta ni dios. Yo me leo solo la mitad lo demas es bla bla bla bla....
Y que sepas que el unico frustrado aqui eres tu que no tienes ni idea de lo que es correr en bici.
Solo espero que lo chavales del equipo tengan la mejor suerte del mundo, pero empiezan mal si tienen que tragar con listos como tu.
Jose A. Gonzalez Martin.

Daniel Zurita ha dit...

Y després es queixen quan parlo del ressentiment i la ràbia que hi ha en certs comentaris.

Salutacions,

Daniel Zurita.

PD: No, no hi ha parrafada, no val la pena ;).

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

te lo agradezco,me ahorro las arcadas.

jordimasfepesa ha dit...

bueno, bueno, una mica de tranquilitat

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

lo siento, Jordi.
hay cosas que me sacan de mis casillas.

Trueno ha dit...

Masferrer actualitza!!!XDDDD

Daniel Zurita ha dit...

"lo siento, Jordi.
hay cosas que me sacan de mis casillas."

Doncs tens un problema Jose A. pots revisar tots els meus comentaris que en cap moment t'he faltat al respecte ni a tu ni a ningú (llástima que no puguis dir el mateix).

I tampoc he faltat a la veritat com molts dels comentaris que s'han fet aquí, inclós el missatge inicial, on s'afirma que ECP a rebut ajudes económiques del govern o de la federació.

Salutacions,

Daniel Zurita.

jordimasfepesa ha dit...

Home Zurita! que ecp no ha rebut ajudes????.... ja se que no és podrà demostrar però crec que clama al cel...potser m'eqivoco però parlo per les coses que he vist i per la gent que hi ha dins.
Trueno, tens raó però tinc motius que ... algun dia espero explicar...de totes maneres avui actualitsaré amb una bona noticia!!

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Es verdad...todo esta escrito!!!

MOLI

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Cristina tambien miente Dani?

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Zurita tu estas enamorado de mi verdad?
la cara y las pintas ya las tienes ya.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Jordi yo se que noticia es esa...y me alegro por ti y por muchos otros(supongo que no me equivoco)

jordimasfepesa ha dit...

pensa que les ajudes no han de ser només economiques!
per exemple, tot el que ecp a fet fora de catalunya a sortit sempre per la web de la federació (que em sembla molt bé) però per exemple, el Viveros Alcanar a la Vuelta a Espanya i no va sortir res (que em sembla molt malament)no em negaras quye hi han equips que han fet moltes coses i no han tingut, ni de bon tros, la repercussió que la federació ha donat el ecp.
Un altre exempl que he viscut de molt a prop, el nostre equip, el renault olot, va solicitar anar a correr les fronterisses a França (carreres amb molt de prestigi) i desde la federació s'ens va dir que ja no quedaven plaçes per anar-hi, curiosament l'ecp les va fer i encara més curios, dilluns al diari el punt sortia la noticia que deia que l'ECP era l'unic equip que s'habia atrevit a participar en aquestes carreres,. Més, el cap de setmana seguent és van fer les ja classiques le bolu blanes i biceversa i tampoc hi havia plaçes i gràcies a un company de l'equip que va trucar a frança ens van dir que encantats que hi anessim, que sobraven plaçes.
VOLS MÉS EXEMPLES? no és pot parlar si només és coneix una versió Zurita!

jordimasfepesa ha dit...

Haviam si al vespre actualitzo Jose...ja se que la saps, ...

Juan de Dios ha dit...

jordi la noticia creo que es de las mejores que se puede dar.ME ALEGRO DE CORAZON.

JORDI MARICA ME has batido mi record.PARA LA PROXIMA CENA,PLACA PARA JORDI,RECORD DE ENTRADAS.

POR CIERTO DEJAR LAS POLEMICAS YA QUE LA VIDA NOS PONE A CADA UNO EN SU SITIO.NOSOTROS PODEMOS IR CON LA CABEZA MUY ALTA OTROS.....(EH DAVID QUE TU SABES LO QUE HABLO)

jordimasfepesa ha dit...

quin cabró! jjejejej, dius "dejar las polemicas" i acabes dient (tu moli ya sabes de que hablo) jajajajajajajaja!!
apaga la metxa i no li tornis a donar més foc!!!
fora conyes, son polemiques però també està bé que la gent sapiguen com son les coses, no? del meu ultim comentari tot, absolutament tot és veritat

Juan de Dios ha dit...

jordi la pena es que no siempre se puede decir toda la verdad.como ya dije hace tiempo,gente autentica como tu,moli,jose y bueno muchos de los que tu conoces tambien como yo,no nos merecemos que nos tomen el pelo.te ha gustado ehhhh lo del moli jejejeje.
DE AQUI A LOS 100

Daniel Zurita ha dit...

Hola, per parts.

Primer, només ho esmentaré però evitaré estendrem massa en l’assumpte perquè no val la pena:

“Zurita tu estas enamorado de mi verdad?
la cara y las pintas ya las tienes ya.”

Si això no és una falta de respecte (juntament amb tantes d’altres ja)... Si, i a sobre haig de llegir comentaris de que gran que es aquest home... bé, ressentiment? Ràbia? Frustració? Que en penseu?

Segon, Jordi, siguem rigorosos, tu en el teu “article” has parlat dels diners que ECP havia rebut de la federació i que no retornaria. Jordi... això es rotundament fals, ECP no a rebut cap tipus d’ajuda econòmica de la federació. Demanaria que si us plau per futurs articles contrastis una mica la informació. Demanaria una rectificació però vist el vist... dedueixo que seria una demanda inútil.

Tercer, desconec que va passar amb les inscripcions del equip Renault Olot a les fronterisses a França, però trobo molt recargolat pensar que ECP a influït en la federació per que cap equip més anés a aquesta carrera i així poder tenir el titular que avans esmentaves.

Quart, si ECP surt a la pàgina web de la federació no es ni per la gran devoció que te la federació per ECP ni per la gràcia de Déu. És simplement perquè existeix un responsable de comunicació que s’encarrega de escriure notes de premsa en els principals mitjans (entre ells la pàgina web de la federació), qualsevol noticia que s’enviï a la federació i que tingui que veure amb el món del ciclisme a catalunya sortirà publicada.

Cinquè, ECP no deu diners (Contestat lo de Cristina Mascarreras Moli?)

Daniel Zurita,

Salutacions.

jordimasfepesa ha dit...

Zurita, anem per pams, quina casualitat que quan és critica alguna casa tu no n'estas al cas (cas del meu ex equip) jo en cap moment he dit que fos ECP que intervingues perquè nosaltres no carresim, això ho has dit tu)
Ja et vaig dir que lo de les ajudes economiques serien impossibles de demostrar.
I com saps tu que si envies una noticia te la publiquen?
tot l'any aluminis a sortit i ara que el fan pro no surt? estrany si més no!
Un soci vostre és va cuidar de manipular les noticies i quan ja feia 3 o 4 messos que ens habia deixat penjats (Jordi Arteman) va sortir una noticia dient que el club ciclista olot es feia carrec de tot, quan aixó era mentida, jo mateix em vaig encuidar d'enviar uns 4 o 5 mails dmanat a la federació que rectifiquessin i saps que? ni resposta, i tu em diras perquè tota aquesta explicaci´ño? doncs quina casualitat que en Jordi Arteman es amiguet vostre. no SE SI M'EXPLICO?

Daniel Zurita ha dit...

“quina casualitat que quan és critica alguna casa tu no n'estas al cas”

Mira Jordi... m’estic fotent un fart de desmentir critiques i mentides perquè em vinguis amb això, si no voleu llegir, entendre-ho i preferiu mirar cap a una altra banda i creure amb grans conspiracions sense sentit (fruit, un cop més: de la ràbia, el ressentiment), d’acord, allà vosaltres, jo no seguiré gastant energia inútilment.

Així que respondre per últim cop a aquest blog i al teu últim comentari:

Jordi, “piensa el ladrón que son todos de su condición”

Apa!

jordimasfepesa ha dit...

Pots respondre o no, estas en el teu dret, evidentment, però t'has fet un fare de "desmentir coses", n'has desmentit moltes, però qui em diu a mi que tu tens la veritat absoluta? perquè tu tens raó? no ho entenc la veritat.
Continues amb el mateix argument que al principi, ràbia, resentiment...
Quan t'he demanat coses amb lo unic que m'ahs respost ha estat amb lo de l'equip elit, però amb tot lo altre no en saps res? Tema Arteman, fede, curses a frança, noticies a la fede(no m'has respost a la pregunta)
a mi em sembla molt respectables les teves opinions, les teves i les de tots, ara, el que no entenc és perquè en algunes preguntes dones la cara i en altres que intenten demostrar els comentaris ti posses de cul, no ho entenc.
ës molt respectable que no escriguis més, a mi personalment em sap greu perquè m'encanta intercanviar opinions amb gent que no pensa com jo, però en fi...

Juan de Dios ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Hola Zurita, guapo.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ya te echaba de menos, has estado dos horas sin decir nada de mi...un beso.

Unknown ha dit...

Ja sé que tota aquesta polèmica comença a cansar però m'agradaria poder contestar a en Daniel Zurita.

Anem per pams, primer de tot sembla q vulguis obrir la capsa dels trons. Per mi no hi tinc incovenient. Fins ara no havia especificat però ja que insisteixes a dir que és mentida, doncs si vols faré públic les proves que tinc, tu mateix, et deixo escollir!
La gent que em coneix ja saps que sóc una persona sincera i que vaig de cara, les coses les dic tal qual són!

Que curiós que quan una cosa et toca la fibra sensible t'afanyes a dir que és mentida o bé tires pilotes fora dient que ho desconeixes. Perquè no t'informes?? Perquè potser no interessa?

Per altra banda, dius que només es diuen mentides però és que suposo que et refereixes a les que dius tu, perquè des del meu punt de vista és que les teves mires es redueixen al punt de vista de la familia Zurita.

I pel que fa a que dius que ECP no em deu diners i potser vols que posi: "spiuk-tau (nom que tenia l'equip el 2007) em deu diners". Tot és qüestió de disfrassar-ho una mica. Perquè et puc assegurar que al final de la temporada 2007 vaig dir-li al Joan Zurita que no s'havia complert el contracte i que s'em devia una quantitat de diners considerable, em va dir que no era el moment... (així quan era el moment??) Això s'en diu tirar pilotes fora!

I prou de parlar de rensentiment i rabia perquè et puc assegurar pel que més vulguis que no en tinc gens ni mica perquè va ser la meva sort no continuar en aquella estructura. Com ja li vaig dir a en Joan Zurita el 16 de febrer de 2008, el dia abans de la prova de Banyoles, que estava més bé que mai!!

Apa ara si vols comprova el que vulguis i si et ve de gust reflexiona!

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Dani aunque seas un chaval preparado hay cosas que aún no entiendes porque te faltan vivencias. Que tienes 19 años? Ni tan santo es el bueno ni tan malo el demonio, dejesmoslo en intermedio. A la gente no se le puede tomar el pelo y enciama hacerle creer que la culpa es suya. O utilizarla cuando te interesa y cuando no pues que le den!!
ECP es un proyecto ambicioso y que cuesta mucho dinero y esfuerzo de mucha gente, o de algunos, que lo hacen de manera altruista solo por afición y eso hay que valorarlo. Pero se ha querido ser demasiado ambicioso y se estan dejando demasiados "baches" en el camino...y eso pasa factura. Ya lo ves, y aquí no estan hablando cualquier papanatas, hay gente que lleva muchos años en esto, Juande, Cris, Jordi, yo mismo...y muchos que no conoces, que tambien en algun momento han estado involucrados directa o indirectamente y siempre siempre la historia se ha repetido.
se que eres un tio listo y pensaras en lo que he escrito no solo desde el punto de vista de la rabia y el daño que te puedan hacer algunos comentarios, ya que uno de los mayores responsables de ECP es tu padre y es normal que te moleste. Pero tanta gente no es normal que hable cosas negativas.
¿Sera porque algo no se esta haciendo bien?

Piensalo por favor! Un saludo Dani y espero que cuando me veas me saludes y podamos seguir intercanviando opiniones.

MOLI

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Ah! Espero que tu argumento no vuelva a ser el de la rabia. Porque me dececpcionarias.

Anònim ha dit...

equipo pro : 8 andorrano y rovira,torrent,vallejo,raul garcia,aznar,mendez,prades,vicente garcia y chuzhda

ecp sub 23 , según meta2mil : simon,herrada,cañas,esteve,aranda,nafria,iturat,de la cruz,lapeña,vigil,guardiola,airan,david sanchez , carrasco, egoitz garcía , estos dos debutaran en el pro en junio

que conste que lo he copiado del meta de esta semana de una entrevista ha domenec carbonell, adosado para los amigos

Que cada uno opine , pero si este proyecto es para ayudar al ciclismo catalán, pues felicidades

jordimasfepesa ha dit...

ja veus, 8 Andorrans?? ja em diras quins?
i de catalans al final ni el 50x100?
doncs estan donant la raó a molts del que han opinat aquí!!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Como eso sea cierto...muchos no van a saber donde esconderse.
Yo creo que eso es imposible, vamos quiero pensar que eso no va a ser asi...

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

EHEM, EHEM....el tiempo pone a cada uno en su sitio...pero no esperaba que en tan poco tiempo!
(si esto al final se confirma)
Poco a poco este post con el record de comentarios tendra un valor incalculable para releer de arriba a abajo todas las opiniones y ver quien decia verdades y quien no.
A mi aun me parece demasiado pronto, veremos cuando todo arranque.

jordimasfepesa ha dit...

apa, una mica més d'informació!!
www.biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=6496

Anònim ha dit...

Algún dato más, fuente :parlamentociclista

CORREDORES ANDORRANOS EN EL ECP-GRANDVALIRA

Será difícil encontrar 8 ciclistas andorranos. En el 2008, sumando los circuitos ELI-S23 y Senior-Master de Catalunya, tan solo participaron siete andorranos con los siguientes resultados.

Gerard RIART (1971)

ELI-S23 OPEN
13 Amposta (social)
14 La Canonja 2a carrera (social)
23 GP Vinyols (criteriums)
26 Pujada al Mirador - Alcanar (criteriums)
28 Trofeu Soler - Manlleu (classiques)
39 La Canonja 3a carrera (social)

SENIOR-MASTER
6 Camp. Catalunya Fondo S/M
7 Banyoles
8 Moià
13 Juncosa de Montmell
20 Calonge
37 Clasificacion Challenge Senior-Master
45 Camp. España Master-30

David FERNANDEZ (master-30)

ELI-S23 OPEN
13 Ripoll-Vallter (social)
16 GP Pressec- el Morell (criteriums)
24 Pujada al Mirador - Alcanar (criteriums)
29 GP Vinyols (criteriums)
54 Trofeu Soler - Manlleu (classiques)

SENIOR-MASTER
3 Ripoll-Vallter
6 Calonge
8 El Prat
10 Camp. Catalunya Fondo S/M
14 Banyoles
24 Moià
30 Clasificación Challenge Senior-Master

SANCHEZ NOGUERA Eladi (1976)

ELI-S23 OPEN
19 Santa Tecla (criteriums)
23 Alcoletge (criteriums)
46 Trofeu Soler - Manlleu (classicas)
59 Pujada al Mirador - Alcanar (criteriums)
68 GP Vinyols (criteriums)

SENIOR-MASTER
11 Banyoles
13 Sant Gregori
17 Camp. Catalunya Fondo S/M
19 Palafrugell
23 Calonge
35 Clasificación Challenge Senior-Master

Miguel AFONSO (1984)
uno de los dos corredores por los que ha presionado la federación andorrana

ELI-S23 OPEN
26 Amposta (social)
36 GP Vinyols (criteriums)
39 Trofeu Soler - Manlleu (classiques)
53 Ripoll-Vallter (social)
61 La Canonja 2a carrera (social)
64 La Canonja 3a carrera (social)

SENIOR-MASTER
3 Moià
14 Juncosa de Montmell
16 Empuriabrava
20 Ripoll-Vallter
36 Campeonato de España Senior
57 Clasificación Challenge Senior-Master

David ALBÓS (senior)
el otro corredor por el que han presionado

ELI-S23 OPEN
(no disputó ninguna carrera)

SENIOR-MASTER
7 Juncosa de Montmell
11 Camp. Catalunya Fondo S/M
13 Moià
29 Campeonato de España Senior
61 Clasificación Challenge Senior-Master

Joan RENTÉ (1971)

ELI-S23 OPEN
50 La Canonja 2a carrera (social)
67 La Canonja 3a carrera (social)

SENIOR-MASTER
27 Moià

Miquel GONZALEZ (master-30)

SENIOR-MASTER
41 Banyoles

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

vaya equipazo.
Es normal que no entre gente vieja y rebenida como Mauricio, Zugasti,Fite...pa que, ya les sobra equipo.
(todo y que no me creo que ni los mismos chavales andorranos quieran estar metidos en este cuento)

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Aclaración para tontos: era ironia, pura y dura.