dilluns, 1 de juny del 2009

Grupetaaaaa!!!!!

Aquesta imatge val més que mil paraules, i és que avui ha estat el primer cop que he anat a roda d’alguna grupeta.
Han estat 5 o 6 km, però per a mi ha estat tot un mon. He disfrutat com un nen veient que anava a roda i el pols no era exageradament alt, (140-150), això si, quan han engegat la moto he tingut que afluixar, i no per falta de ganes ni de forces, sinó que el pols pujava més del que toca. Avui he anat a veure la carrera a Empuriabrava , m’ha encantat poder veure als companys i poder “escalfar” junt amb ells, la llàstima ha estat que han retrassat la sortida 1h i mitja i no m’he pogut quedar.
Tot un repte per a mi, ja que son 35km de nada i 35 de tornada, i feia més de 5 mesos que no els feia, hi ha anat genial, he arribat a casa amb ganes de més!!

7 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

enhorabuena ya que como te dije te vi muy bien,jordi.me alegra y macho ya hicistes maas que nosotros en la carrera jajaja.me alegra un monton verte con esa alegria.PARA ADELANTE Y A POR TODAS!!!!!

jordimasfepesa ha dit...

al final no us vau mullar, no?
jeje! si és que soc un bon meteroleg, però jo per si acas vaig marxar!!!jajajajajaja!!!
vaig marxar cap a torroella amb vent de cul i quan em va passar la grupeta...... no vaig poder resistir.. vaig arribar a casa amb 28,5 de mitja!! avui relax!

XAVI NOVELL ha dit...

ets el millor Jordi !!!

Trueno ha dit...

bravooo, endavant Jordi!!!

Secociclisme ha dit...

ANAR FENT AMB CALMA, JORDI,TOT ARRIVA.
ANIMS I ENDEVANT.

Oriol Figuerola ha dit...

Eeeey Jordi!!! Molt bé home, no està malament, dia de "fons" i a més una estona en grupeta. Tranqui que abans del que et penses estaràs donant guerra, no en tinc cap dubte.

Salutacions!!

Daniel Lopez ha dit...

Me perdi verte de corto en la carrera del domingo,pero se que muy pronto te cere con un dorsal a la espalda,animo Jordi ya ests saliendo del tunel,lo peor ya queda atras.....