divendres, 10 de juliol del 2009

Arcalis

L’etapa d’avui a semblat una processor, tots a ritme i ningú ataca. Ja se que pensareu, i és veritat, que el ritme d’astana era molt fort, però de quina manera pensen anular el poder d’astana si no és rebentant la carrera desde el primer dia? Estic molt content que un tiu de 23 anys, en la seva primera temporada completa a pro’s i en el seu primer tour hagi guanyat l’etapa. Però la meva pregunta és la seguent: Imagineu que Lance hagués fet el que ha fet Contador, atacar. I hauria hagut altre cop polèmica? Si! Però ha atacat contador, que em sembla molt bé, i a atacat com s’ha de fer, amb dos collons. Però no he sentit a ningú dir que Lance ha respectat a Contador i en cap moment ha sortit a buscar-lo, perquè crec que si hagués volgut ho hagués fet, ni tampoc he sentit cap declaració com les que va fer Contador quan va dir algu així com “todos habeis visto lo que ha passado” en l’etapa del vent. En fi, com diu en Juande, Lance és americà i tots sabem com son la majoria, però les coses s’han d’explicar tal i com son, i fins ara la conducta de Lance és d’admirar.

9 comentaris:

Trueno ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Trueno ha dit...

Lamentable l'Arcadi de TV3 sembla mentida q periodistas amb tants anys de carrera no siguin capaços d'explicar bé la carrera, i a sobre cobren, patètic!!

Ahir Lance no va voler seguir la roda de Contador, tan sols és a 2 segons del excrack de Manolo Saiz, aixi que tranquils q segur q l'americà tancarà les boques de tots els periodistes espanyols q tan l'acusen descaradament en favor de Contador!

En dos kms ahir Contador va fer el ridícul, tampoc va fer res de l'altre món, una etapa tan llarga i només esgarrapa segondets, uuuui si la "grande impresa"

GO GO GO LANCE!!!! GO!!!!!!!

P.D.: el comentari surpimit es meu

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

solo espero que la justicia deportiva ponga a cada uno en su sitio...y contador, por lloron no se merece ganar este tour( por condiciones si lo mereceria de calle)

Ayer Lance dio otra leccion, será Americano con el plus de chuleria que eso puede significar, pero hasta ahora sólo a habido un caballero de los dos, respeto a su compañero por encima de sus intereses ya que si hubiera querido ayer no le saca ni medio segundo!

Jordi estoy contigo, hasta ahora aqui el unico que ha atacado ha sido contador ya que lance en la etapa del aire tan solo estuvo donde tenía que estar, esos 19 segundos los perdio contador y no los gano Armstrong.

Jordi Soler ha dit...

Xapó para el chaval del Agritubel...

La única intención que tenía Contador cuando atacó, era recortarle los 19 segundos al Americano y ponerse de lider...
Jordi, estoy contigo, no me quiero ni imaginar si hubiera atacado Lance.

Daniel Lopez ha dit...

Seguro,segurisimo que su director le dijo ataca ahora!!!!! jejejeje..

El señor Carlos de Andres eso si alzo el espiritu atacador del favorito de tve,eso si a dos de meta...
Lamentable y eso que limpia muy bien el lactado (contador)

Daniel Lopez ha dit...

Gracias por la foto de la portada Jordi...

Judith ha dit...

I en Menchov...com és que no ataca?

jordimasfepesa ha dit...

en Menchov crec que no ataca perquè està rustidissim del giro, i ell aquest any ja te el giro a la saca i no te pressió. Però crec que atacarà.
De totes maneres l'etapa d'ahir al Tourmalet va ser molt consarvadora. Ni un atac de la gent important per la general

Trueno ha dit...

l'etapa va ser una vergonya, pero com posen porta a 40 i 70 kms de meta??? i m'importa una merda si es per lligar sortides i arribades, jo vull espectacle!!!!


si amb etapes de set ports nomes es mouen a 5 de meta màxim, imagina't amb ports lluny de meta, pues a cua de grup prenen-se un cafè i jugant a la Play