dilluns, 6 de juliol del 2009

Polèmica?

Això és el que volen crear els periodistes! Polèmica. No entenc el senyor Carlos De Andres quan avui deia que la polèmica estava servida. Quina polèmica? La que volen ells? O jo veig el ciclisme molt diferent o avui no hi ha cap tipus de discussió sobre el que ha passat a l’etapa del Tour. Un tall a causa del vent on entren tot l’equip de Cavendish 5 skil 3 astana entre ells Amstrong, i fins un total de uns 25 corredors. Cap “favorit” a la general ni cap “jefe” de filas (segons els equips). No veig on està la polèmica. Contador no estava atent com la majoria de liders i els ha enganxat el tall. És un delicte que Lance estigues atent? No se perquè em sembla que no tardarem a sentir algunes declaracions desafortunades de Contador, posant tota la gent en contra de Lance. Jo crec que un comentarista te que ser imparcial i retransmetre un espectacle. L’etapa d’avui ha estat un autèntic espectacle, on s’ha vist que no tot és decideix a la montanya. VISCA L’ESPECTACLE!!!!!

25 comentaris:

Daniel Zurita ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Daniel Zurita ha dit...

Bones.

Estic d'acord amb el teu escrit, i crec que de polémica re de re, no hi havia cap altre favorit en el grup i si Armstrong hi era no entenc per què Zubeldia i Popovich no podien tirar del grup.

Jo estic a Irlanda i he seguit la etapa desde la televissió d'aquí i si els periodistes ja parlaven de la possible polèmica que hi havia per l'acció de l'Astana no m'he volgut imaginar el que estaría diguent l'amic Carlos de Andress.

En fí, lo important es crear "rebombori"...

Salutacions

Juan de Dios ha dit...

ufffffffff jordi.yo en mi primera impresion tambien he pensado como tu y que leche contador no se a metido en el corte,pues que le ....
pero para a pensar una cosa.tu no proteges a tu lider del viento?que raro que los hombres mas fuertes,zubeldia y popovich,estuviesen con amstrong y que durante todo ese rato estuviese solo???
no me gusta contador ni el americano pero pienso que posiblemente le hagan la cama al español ya que el año que viene ficha por caisse de espagne y el americano haga equipo por otro lado.

la actitud de un equipo es SIEMPRE ESTAR UNIDO Y MAS EN UNOS POSIBLES ABANICOS.una vez hecho el corte no hay nada que decir ya que el resto de los equipos debian de tirar la escapada abajo y no lo han echo.

Albert ha dit...

Ni me gusta Armstrong ni Contador,pero Bruyneel es un gitano,en la rueda de prensa de presentación del tour dijo que el líder era Contador...hoy lo hemos visto claramente,eso sí admiro la capacidad de Armstrong de ver la carrera después de 3años sín correr,pero tb pienso q Bruyneel tiene el mismo afán de protagonismo q Armstrong e intenta ser participe de las polémicas y del circo q rodea el americano.1saludo a todos!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

He intentat explicar el mateix que dius tu a tothom i ara tothom pensa com els comentaristes. Només els que realment "vivim" el ciclisme sabem la sensacional etapa que ha estat avui. Demà Cancellara continuarà lider (per poc), i a Andorra ja tindrem dos Astanas 1r i 2n. Allez Allez Go Go Lance! Amatstrong.

Javi ha dit...

jo mira que miro amb doble rassant aquests robots, pero ho he de dir, avui a l'arribar de la feina a falta de 12km, he disfrutat.

ViNi ha dit...

yo sigo sin entender al Carlos de Andres, creo que asta Perico estaba asta los huevos como muchos de nosotros...

Si os dais cuenta todo sucede cuando se gira a la derecha en un giro estrecho donde empieza a dar de costado asta el momento de cara, en ese momento 2 astanas iban a rebentar de bidones y justo cuando se ace el corte hay 5 ASTANAS semi cortados, solo entran 3, y dos se quedan a 100m, esos 2 eran Contador y otro mas, yo lo que creo que el amigo Contador no tenia ganas de gastar fuerzas, asi que se joda, aparte aqui quien sale ganando es Astana de lideres alante solo estaba Lance que es de tu equipo, tambien son 3 por lo que la clasificaicon de equipos para el dia de la crono puede influir y otra has hecho currar a silence, garmin, rabobank, saxo, liquigas, el dia de antes de una crono por equipos y tu solo as tirado 10km con 2...

pesimo Carlos de Andres...

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

lo de tve es una vergüenza!
que manera de poner a (o intentarlo) a todo un pais en contra de un corredor!
en vez de rajar porque un aspirante a ganador de este tour como es contador no ha estado atento y se le ha ido el carro, critican al único que ha estado en su sitio.
SE HA DISPARADO EL CAGÓMETRO SEÑORES!

Anònim ha dit...

Pero una cosa es no estar atento al corte y otra diferente es que tus gregarios tiren a muerte para sacar un hueco considerable para marcar diferencias.

jordimasfepesa ha dit...

si, un equip te que està al costat del seu lider, però de cap manera penso que un lider el tingui que possar un director, o un pel nom que te.
El lider sempre he pensat que el possa la carretera i així pensaré sempre.
Crec que un cop més la prensa espanyola vol possar per davant un pais avanç que l'esport.
El ciclisme és ciclisme i guanya el que te un conjunt de qualitats.
No només guanya el més fort, sino el més llest, el que sap estar on s'ha d'estar i un mont de detalls més.
Continuo pensant igual que ahir al escriure el post, però després de llegir la prensa em retifico encara més.
A mi em pot caure millor o pitjor un corredor, però s'ha de reconeixer que les coses son com son.
SIUSLAU, DISFRUTEU DEL TOUR INDEPENDENTMENT DEL NOM I DE LES NACIONALITATS DELS CORREDORS.
UNA LLIÇO LA DEL TEAM COLUMBIA!!

jordimasfepesa ha dit...

gregaris de qui?
torno a dir que el lider el posa la carretera.
Si hagues estat asl reves i Conta hagues estat al lloc de Lance no passaria res, no?
siusplau possa el teu nom anonim

Jordi Soler ha dit...

Jordi, jo por el trabajo, lo tube que escuchar por la rádio, y no podía creer lo que decian...4 tios que no tiene ni puta idea de ciclismo que
sólo sabian que despotricar de Lance y Bruyneel...
No soporto a la prensa... sólo consigue que cada vez soporte menos a Contador.

Daniel Lopez ha dit...

OJO!!!!! que en ningun momento se preguntaron que hacia A.Contador atras cuando viene a ganar el tour en un final de etapa que hasta en el libro de ruta decia que viento cn lo cual peligro...

Juan de Dios ha dit...

PERO POR EL AMOR DE DIOS NO ME CREO LO QUE DECIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CONTADOR LA CAGA,DESDE LUEGO,PERO EL EQUIPO,NO DEBERIA HABERLO LLEVADO ARROPADO????PORQUE NO HABIA NADIE CON EL???????YO TENGO ENTENDIDO,Y POR LO VISTO VOSOTROS NO,QUE A TU JEFE DE FILAS NO LE TIENE QUE DAR LA GETA EN NINGUN MOMENTO NO???
PREGUNTAR A SANTI SEGU O A MI MISMO CUANDO TENIAMOS QUE DISPUTAR DONDE ESTABA EL EQUIPO.....ESTABA A NUESTRO LADO,ES A SI NO?
CONTADOR LA CAGA PERO Y EL EQUIPO??????

jordimasfepesa ha dit...

nota a el mundo deportivo:
"El francés del Christophe Le Mevel relató al término de la etapa que "fue Contador el que hizo el corte. Si los que se fueron eran 29, él era el que hacía 30 y yo el 31. Vi perfectamente como el español era el primero en quedarse cortado". La revelación no aporta muchas luces a la contingencia, pero apunta hacia un superdespiste del de Pinto. Que sea el último"

jordimasfepesa ha dit...

tens raó amb lo que l'equip te que està al costat del lider, però quin lider?
El lider segons bruinel és contador, però la carrera posa a tothom al seu lloc.
I una altre cosa, quan és va produir el tall contador estava amb un altre company i estaven dels 30 o 40 primers, a l'igual que lance.
I jo si que he viscut molts "avanicos", recordo especialment a la volta a Leon, o Toledo, o recordo una que va ser molt especial, la ultima etapa a l'empordà que va guanyar antoniomiguel i la general la va gunyar en Teutenverg...ufffff, despres de les cronos per equips és on més he patit!

jordimasfepesa ha dit...

a més Juande, en l'Astana hi han 4 corredors que podrien ser perfectament liders en qualsevol equip, i tu saps molt bé que és molt dificil saber controlar tan de gall en el mateix galliner.
Recordes Artevi?

jordimasfepesa ha dit...

El que més greu em sap és que estic segur que molta gent avui està contenta perquè Lance no ha agafat el maillot groc, i el que més greu em sap és que s'està fent una campanya dels mitjans espanyols totalment injusta.
De la mateixa manera que estan fent amb Valverde quan el defensen a capa i espasa.
El primer que te que fe la prensa per ser creible és explicar la veritat, sinó deixa de ser prensa i passa a ser UNA MERDA!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Juande eres un globero...tu odio a Armstrong te hace decir tonterías!
Fuera,fuera,fuera!

El equipo estaba donde tenía que estar, delante con el jefe de filas mejor colocado...

Anònim ha dit...

El que passa es que hi ha d´haver-hi més situacions d´aquests tipus per alegrar-nos el tour.
Visca Lance,Contador,Leipheimer,Sastre etc etc etc.

Salutacions

jordimasfepesa ha dit...

jo penso que el detall de lance al final de la crono felicitant un a un tots els corredors dona una mostra de qui porta la veu cantant.
Per mi va ser un detall molt maco.

Andreu Vidal ha dit...

Jo no donava credit als comentaris de TVE, ja algun altre cop havia passat. Tinc la sensacio que tot el que no giri a favor d'Espanya es dolent o no serveix per res, encare tenen la prepotencia de les epoques imperielistes colonialista, tot el que estan aconseguin es que ens agradin cada cop menys els ciclistes espanyols.

Albert Olivé ha dit...

En un principi vaig pensar en que Carlos de Andrés, i els de la SER (ho estava escoltant) tenien raó, però llavors pensant-ho fredament vaig arribar a la mateixa conclusió que tu. Si no hi ha cap favorit i ha sigut més espavilat que els altres doncs perquè no col.laborar? Al cap i a la fi és una aposta clara per afavorir l'equip amb un corredor més marcant distancies respecte als rivals.

Trueno ha dit...

la bandera espanyola senyors!!!!

aquesta es la clau per entendre el comportament de TVE, al Govern ho té clar "viva España i res mes" i carguen a sac contra tot el q fa perillar la presencia de la bandera espanyola al mes alt del podi.


Si Nadal perd es per lesio, no perque, si Lance supera a Contador es perque l'equip no l'ajuda,.... Espanya una vergonya de pais!

Juan de Dios ha dit...

SOLO VOY A DECIR UNA COSA,AMSTRONG ES AMERICANO!!!!!LE GUSTA EL ESPECTACULO Y QUE LA GENTE LE VEAN MAS QUE UN TONTO UN CARAMELO