dilluns, 28 de setembre del 2009

Mundial

Potser jo veig el ciclisme molt diferent al que veu la prensa o jo vaig veure una carrera totalment diferent a la que és va retransmetre per tv. La realització nefasta, semblava un programa que feien a tv, a “vista de pajaro”. En quant a la carrera, utilitzaré aquella dita que diu que “l’avarícia trenca el sac”. Doncs és ven certa. Una escapada amb representació de gairebé tots els països, 3 Italians i 3 espanyols, a priori els favorits. Un immens “purito”, ell atacant per davant i els seus companys tirant per darrere,mmmmm, normal? No crec. Ni italia ni espanya van confiar amb els corredors que duien a l’escapada. El més fort de la carrera, Cancellara, va donar caça a l’escapada, quan és va fer la selecció arriben els primers atacs dels favorits i és el “purito” qui surt als talls, normal? No! Cancellara torna a fer una altre selecció, és queden 9 corredors, 3 espanyols.... més d’un ja és fregava les mans, torna a arrencar Cancellara baixant, marxa uns metres amb Samu, que molt sospitosament no entra als relleus. Al final marxen els tres que coparien el podi, per darrere arranca Cunego i marxa sol...on estaven samu i Valverde? Potser és que no anaven amb tan bones cames com pensaven... Nefasta actuació d’espanya i Italia, i dels primers ja en van dos!! Segona gran actuació de “purito” en un mundial, li donaran més galons??? No! Aquí només serveix que guanyin els primeres espases, com els van batejar per tv al trident espanyol. Em va encantar tornar a veure a en “Vinu” fent de les seves...!!! En quant al guanyador en un primer moment no em va fer gens de gràcia que un rodero com ell guanyes, però la veritat, al veure’l al podi em va canviar el pensament. Veure’l emocionar-se d’aquella manera em va fer veure que sent algo molt gran per aquest esport...i això avui en dia és algo que costa de trobar...

12 comentaris:

Judith ha dit...

A mi també em va agradar molt veure en Vinokourov fent de les seves...^-^.
Em pensava que atacarien més,no que arribaria l'Evans tot sol al final.

roadman ha dit...

jo tb vaig veure un altre mundial.

Purito: com sempre intentant fer el primer del ekip, per desprès anar dient que li donguin mes oportunitats. La seva tasca era estar devant i al final que els altres fessin al feina, però on estaven els altres?

Samu: pq no va tenir cullons a seguir a cancellara?? tenia por, tota la cursa anat a roda sense fer res la oportunitat de guanyar, però clar la por, és la por.

Valverde: em sembla q no va corre, pq no el vaig veure en tot el mundial.

Freire: com sempre, ell va a guanyar ell i sinó te cames pues passa del ekip, com a les olimpiades. la seva tactica es: no fer absolutament res, i esperar arribar a l'esprint.

Seleccionador: si ningu te cullons a atacar, exepte purito, doncs q samu i valverde siguin els q surten als talls, però clar akesta peña q va amb ferrari per la vida, com vols q treballin pels altres?

Anònim ha dit...

Doncs un "ruedero" que va atacar 2 cops (visibles), per agafar a "Purito" y per guanyar. Per a què més? Potser, lo "guapo" seria que ataqués 50 cops y després que guanyés, que clar, amb tants kms es tan facil atacar.... Després llançem "pestes" dels dopats....
Que li critiques de ruedero perqué corre així tot l'any? Estic segur que a ell també li agradaria tindre el sprint de Valverde o l'arrancada de Contador..... però no es pot tindre lo que la naturalesa no et dona (sense recorre a "ajudes" esclar).
Que no et senti malament el comentari que només es una opinió més sense mala intenció.

Daniel Lopez ha dit...

Si los los pinganillos hablaran...ese purito se veria de otra forma.

Creo que al australiano se le esta dando una prensa que no es la correcta,ya les gustaria a muchos estar donde esta el.Ataco y no miro para atras,con convincion no???

Anonimo tus comentarios son tan buenos como los de los demas,dejan de serlo cuando no llevan el nombre que le pusieron sus padres...

jordimasfepesa ha dit...

anonim, a mi l'unic que em molesta és que no possis el teu nom. El reste tot correcte. Et respondré quan sapiga qui ets, no et faci por, jejejejeje!
alex, d'acord al 100x100!
Judith, vinu a tope!!!!
Dani, no desmereixo en absolut la victoria d'Evans. Tan de bó que el que va fer ahir ho fes més sobint, no? Potser aquesta manera de guanyar que va descobrir ahir li canvia el xip.
Una pregunta que us faig? Al mundial si va per merits o per nom?

roadman ha dit...

aaa i me deixat un nóm:

Contador: l'únic que va guanyar a CAncellara en una crono. Li van preguntar pq no anava al mundial i va dir: "demasiado entreno para un dia"... Jo li diria que en un palmarès ser campio del món, val la pena l'entreno, si haguès corregut ell segurament tb haguès arribat al final per ajudar als seus companys... però clar això de treballar pels antres no mola molt.

oscar ha dit...

Molt bo tius.
Estec practicament d'acord amb tot.
Salut.

Trueno ha dit...

Freire i Valverde no ser perquè han anat el Mundial, s'han cascat km i km per res, perquè tenien temps i espai i la situació la millor. però allà estaven, com a espectadors!

Sobre Italia, els hi ha fallat Cunego, q en el seu ultim intent ja es veia q no tenia gas, sobretot per "culpa" del Cancellara q va fotre un ritme exagerat q va deixar secs a Basso i la resta de la selecció transalpina i a ell mateix i tot


me n'alegro per Evans, va encertar en el moment i no va parar, fantàstic!

Juan de Dios ha dit...

yo pienso que purito corre como siempre,egoista y buscando siempre su puesto.ataca si,pero siempre buscando algo y nunca mirando por el bien del equipo.porque daba relevos cuando iban los tres????si lleva a los lideres detras!!!si valverde iba mal,porque no confiaron en el final de samu??????o es que samu no es nadie??? pienso q todas las que purito hizo un carreron pero para el.y como equipo la seleccion un cero y casualmente siempre que esta el medalla de bronce los equipos no funcionan.

en cuanto a EVANS se lo merece.un tio que lucha,a su manera que no es la mia,en todas las carreras que participa se merece la recompensa,OLE SUS HUEVOS!!!!
que por cierto cuando evans se va los otros dos se estan mirando.quien tiene la culpa de que evans se marchase solo????el ruso o purito????yo creo que purito ya que tenia que defender a sus compañeros no dejando ir a ninguno de los dos.se limito a ser medalla el y no jugar a ganar.de todas maneras hizo un carreron.

en cuanto a las retransmisiones que tanto criticais a mi me parece que os pasais,tanto con perico como el que sea y ya hablare y hare un post en mi blog para explicarlo.ya he escrito demasiado

ALEX CONTIGO CIEN POR CIEN,COMO SIEMPRE

jordimasfepesa ha dit...

No ets l'ùnic que pensa que "purito" corre de manera egoista, però al menys dona espectacle.
Jo crec que tots els "liders" van corre de manera egoista.
En quan a la tv em refereixo a les imatges, eren fatals, sempre desde l'elicoper (la realitzacio no era de tve, era suissa)

doob ha dit...

La meva reflexió!!! En Purito al saltar a l'ultim atac el que va obligar va ser que ni en Samu ni en Valverde puguissin moures!!! Era de calaix que si portava 100 km escapat no tindria collons d´aguantar el pal de l'Evans. Per que no es va posar a tivar dels seus lider??? En comptes de saltar i obligar a que es quedessin a roda.
Reflexionem jejeje

jordimasfepesa ha dit...

bona apreciació doob...