dimecres, 19 de maig del 2010

ciclisme de veritat

Això és elque he vist avui al giro i el que porto veient aquest dies al giro, ciclisme espectacle, ciclisme de veritat.
Avui s'ha demostrat que el ciclisme èpic i el ciclisme de veritat és possible.
Avui hem vist ciclisme comel d'avanç, amb escapades desde el principi, sense control i amb espectacle.
Avui he disfrutat de veritat, per a mi, això és ciclisme.
Tinc la sensació que avui em vist com en una gran volta tot és possible i que cada etapa s'ha de lluitar fins al final i que no pots dir blat fins que no és al sac i ven lligat.
Estrategia, sang freda, valentia, entrega, il.lusió, ganes, lluita, etc, etc... un gran gust de boca em queda al veure que el giro continua sent per a mi la millor de les tres grans voltes, feia anys que m'havien privat de veure-la, però aquest any em puc tornar a gaudir!
i això no a acabat, i el meu gran plaer és poder veure que dins d'aquesta gran lluita tenim en Xavi Tondo entre els millors, un gran entre els grans i el meu corredor preferit, vinu, ja el te en conte en una entrevista que li fan!
QUE CONTINUI L'ESPECTACLE!!!!

3 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Impresionante!!! cuanto juego nos va a dar el Giro con la nueva situación de carrera...

Rafael ha dit...

Hace tiempo que el Giro es la carrera por etapas más disputada, y para el aficionado, el de verdad, aquel que disfruta del ciclismo más allá de nacionalidades o partidismos, la prueba de referencia.

Respecto a la edición de este año, un vistazo a las etapas de la última semana, hace previsible una resolución espectacular.

Juan de Dios ha dit...

el giro siempre ha sido el giro.no siempre fue tan disputado pero lo de unos años para aqui es increible.este es el ciclismo que todos nos gusta.equipos siendo humanos,y corredores valientes.y eso en parte es gracias a sastre y tondo.
QUE GRANDE TONDINI