dilluns, 5 de juliol del 2010

Carrera adulterada

Encara no entenc el que he vist avui a l’etapa del tour!
Encara no entenc que ha passat.
Encara no entenc perquè ens han privat de veure una lluita per la carrera, o més ven dit, per la general final.
Al meu entendre el tour dura 21 dies i tots i cada un d’ells conten per la general final, tots!! Avui desprès de la caiguda i de fragmentar se en mil el pilot hem viscut una que no havia vist mai, corredors deixant de lluitar per la victòria.
Avui més d’un equip deurà favors a un altre i veure fer segons quines gesticulacions a corredors em preocupa.
Desprès de la caiguda en un grup on hi havia caise depagne, els millors de rabobank, evans... com és que no han tirat per trure-li temps als seus principals rivals?
I el grup perseguidor? Tiraven radioshank, desprès liquigas, i astana? No volia Contador entrar en el grup de davant? Perquè no tiraven?
I ja quan els dos grups s’han fusionat i han esperat als shlek que venien a 3 minuts ja he dit que prou!
Demà cal mirar el tour?
Total si segueixen les maneres de fer d’avui més val que el tour a partir d’ara els posin per autopistes i no cal que el facin per la TV, ja mirarem el giro que allò és espectacle de debó!!
Avui em quedo amb el bon gust de boca de veure a Chavanel emocionat al podi... no tinc cap dubte que és un apassionat d'aquest esport...

19 comentaris:

Oscar Gómez ha dit...

Totalment d´acord amb tu !!!!!!!!!! LAMENTABLE .....

Trueno ha dit...

doncs si, ja ho comentava amb altre gent al face de TVE durant l'etapa!

i sobretot destacava q Evans qua es va trobar en la mateixa situacio al Giro no va dobtar en seguir tirant endavant sense esperar Basso i Nivali i va obtenir una victoria èpica, tot van ser elogis i ningu li va criticar res! avui en cambi ha actuat contrariament!!!


tb recordo q Cunego va patir dos talls en etapes planes i el Lampre va fer un esforç brutal per reintegrarlo en el grup el qual vam disfrutar d'un teva meva espectacular!! despres caurien els Sky i Evans i Cunego tallats a ki ningu van esperar van perdre 40"

Jordi, ara si em queda mes clar q mai q la millor carrera del mon on tots hi posen els collons es el Giro d'Italia!! El Tour com he ironitzat al face de Tve, hauria de durar nomes 1 setmaneta: 3 etapes als alps, 3 als pirineus i una crono i ala!


sabien de fa mesos el recorregut, podien inspeccionar la zona tantes vegades com volguessin i fins i tot en dies de pluja fer una proba per veure com era de perillós! pero no els ciclistes d'avui fan un sol reconeixement o ni aixo i si despres venen maldades a plorar!! i com sempre la culpa a l'organitzador, teeeeela


i dema k??carniceria com deia Lance?? vist lo d'avui res de res!
jo em sembla q fare fondo pel mati amb la bici i veure l'etapa i si no es interessant a fer migdiada

Joni Basso ha dit...

Toda la razon del mundo, creo que fundamentalmente los Caisse y el equipo del señorito Evans se tendrian que haver dejado la vida para meterles todo el tiempo posible a los demas, ya se puede poner como quiera el Cancellara, que hay cada uno tendría que mirar por sus intereses. No lo entiendo

Albert Olivé ha dit...

Ja ho he dit abans, és patètic. No sé es veu que protesten pels llocs on els fan passar
Tens raó, jo proposaria un nou traçat pel tour i l'hi canviaria el nom.
El Tour de les autopistes de França.
Això que ha passat és com si es lesiona un jugador de fútbol i mentre l'equip juga amb 10 el contrincant deixa de lluitar, i ho sento però sé que el fútbol no és un bon exemple, però les caigudes formen part de la cursa.

TONI TIRADO ha dit...

Yo he puesto la tele a falta de 8 kilometros y no entendia porque el pelotón no tiraba para neutralizar lo escapados. Han dado un espectaculo vergonzoso. yo creo que son profesionales y como tales se tienen que comportar y todos sabemos que la primera semana, siempre hay caídas y a veces se ven afectados corredores que van a disputar la general.

jordimasfepesa ha dit...

es patetic! el ciclisme si vol sortir endavant a de sonar espectacle!
ja en tenim prou amb la lacra del doping que ara a sobre aquests fan això!!
si son tan solidaris amb les caigudes perquè no es reparteixen els premis de la cursa entre tots? o es més, que es reparteixin el sou! a que això no ho faran?
o perquè a partir d'ara val més que els esprinters preparin les arribades a 30km/h no sigui que despenjin un escalador, o que pujin el tourmalet a peu perquè els sprinters no es quedin!
espero sincerament pel bé d'aquest esport que tan estimo que demà sigui molt diferent i donguin explicaccions!

Juan de Dios ha dit...

jordi me has quitado mi post,cabrito.

nada mas que decir,LAMENTABLE Y BOCHORNOSA LA ACTUACION DE ESTOS SEUDO CICLISTAS DE PACOTILLA.ELLOS Y SOLO ELLOS SE ESTAN CARGANDO NUESTRO DEPORTE.

Trueno ha dit...

tenim 21 dies l'any nomes per nosaltres, pq la resta sels menja el futbol, i ja n'hem tirat un per la borda, lamentable!!!

com dirien en futbol: DIMISION DIMISION DIMISION!!!

si jo fos l'organitzador buscava els responsables i els expulsava!! aixo es el Tour no un creuer pel Mediterrani!!!

jordimasfepesa ha dit...

juande!!! vull llegir el teu post!!
Albert, ja saps que no m'agrada comparar el futbol amb el ciclisme però és com la tonteria que existeix en el futbol quan un és fa mal i es tira la pilota fora! per què? no es una cosa més del joc?

Jose Cecoc ha dit...

A mi personalemte me pareció lo del Giro excesivo,lo de pasar cerca de 30 kms con carreteras de tierra y con lluvia,mucho riesgo y espectáculo viéndolos llegar.Lo de hoy era tomárselo de 2 maneras:La primera ir a tope los que se habían librado de la caida y ganar un tiempo extra por una caida MULTITUDINARIA donde sólo unos pocos se han librado y la Segunda,ser solidario con tus rivales.
Cuando se cae un sólo corredor o alguno más no hay duda que se ha de seguir con la lucha pero si por ejemplo Evans gana el Tour por conseguir 2 ó 3 minutos por una caida donde se ha visto implicado casi todo el pelotón,creeis que un deportista de primer nivel se sentiría orgulloso de ganar la carrera más importante del mundo?

jordimasfepesa ha dit...

jose, crec que el ciclisme es això, el ciclisme és tot.
recordes quan hincapi va caure a la paris roubaix quan estava en plenes facultats per guanyar? algu el va esperar?
o quan ahir petachi va guanyar, creus que la seva victoria no val? no es va esperar,...
o quan beloki va caure en aquellaetapa del tour...
o quan va punxar evans a la vuelta l'any passat?
hi han mil exemples de casos així i tots son circumstancies de la carrera, si cada cop que passa algo així s'ha de parar entrarem en un espiral amb dificil final...
PERQUÈ? QUI DIU QUE UN CAS ES MÉS GREU QUE UN ALTRE?
t'asseguro jo que si els que cauen no contessin per la general avui no para ni deu!!

Daniel Lopez ha dit...

Jordi no todos hicieron plante, más bien algunos "capos" hicieron uso de ello, por desgracia me parece una decisión lamentable, me gustaría ver si hoy esperan al primer corredor que se vaya al suelo.

Y los directores no son los que mandan???

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Pues para los amantes del "pistolas" que sepan que según él , y lo dice con todo el orgullo posible, fue el quien ordenó parar...dejo el enlace:

http://www.marca.com/2010/07/05/ciclismo/tour_francia/1278348004.html


dice textualmente: era imposible no caerse (imposible= algo que no es posible realizar)...como puede ser que los escapados no cayeran, que cancellara, luis leon, freire,sastre etc. etc. lograran "sobrevivir"

jordimasfepesa ha dit...

pues mira avui!!!!!!!!!!!
mare meva!!! perquè avui no han parat? perquè no han esperat?
ahir si i avui no? amb quin criteri?

Trueno ha dit...

Jordi q n'aprenguin!!! ahir Cancellara vestit de groc va saber manipular molt be la carrera!!! no hi ha mes!!!

ahir la gent es vacdeixar endur per les paraules de Cancellara q els frenava i psicologicament els va menjar el coco, segurament a tu i a mi no ens l'hagues menjat!!

i avui pues ja va be al q ha passat, pq vegin la resta lo estupids q van ser al fer cas al Cancellara!!!

Saxo Bank per mi ha actuat molt be, ahir la gent es va deixar manipular i avui han seguit fent la seva carrera

els culpables tenen noms: Evans, Sastre, Menchov, Contador, Lance,... pq si jo soc Lance ahir hagues manat al Radioshack tirar un cop ja havien empalmat i Andy seguia darrera, pq total q m'esperin no vol dir q jo els hi hagi de tornar el favor, jo no els hi he demanat!

en fi q el ciclisme tb es psicologia i alguns han d'anar al psicoleg eeeh!

Victor ha dit...

Es la primera vegada que t'escric al blog encara que el llegeixo sovint. Avui m'he sorpres al veure tot el colectiu ciclista indignat per el paron d'ahir, i no ho entenc hi ha altres dies al tour que son mes protestables com quan diexen fugar-se un tio sol que es fot un pallisa i al peloton es passen 200 km amb el plat petit. Pero weno jo nomes fa tres anys que soc ciclista i suposu que hem queda mol per aprendre.

Aixo si a mi no hem feia cap gracia quan fa dos anys corrent de juvenils ha un volta a valencia es va caure mig peloton amb gent amb feirdes greus, i la gent enlloc de preguntar-se si algun amic havia pres mal van arrencar a veure si aconseguien escapar-se.

Alberto ha dit...

LO mejor d todo fue ver cmo el entendidísimo público belga abucheaba a los corredores y cmo Cancellara les hacía 1gesto d desprecio cn la mano.No creeis q esta clase de comportamientos en carrera ya son producto d que gent d la cual hablais en varios blogs,q se creen pros y no lo son q llegan viciados d categorías inferiores,q no les gusta sufrir y que les gusta 1clase d ciclismo más acomodado ya está pasando a profesionales??el ciclismo está cambiando no sé bien a qué pero en pocos años lo veremos.

Alberto ha dit...

Y por cierto lo d ayer m olió a alianza entre saxo bank y radioshack,y lo q me pareció penoso fue oir a Contador decir q el esperó pq si fuera al revés tb le gustaría q le esperaran.Q ciclismo tn solidario,ya podían ser igual d solidarios cuando sancionan a un compañero d profesion si causas feacientes,y mientras el pelotón lucha por captar nuevos patrocinadores,cualquier eventual patrocinador q viera ayer la carrera por tv seguro q pensó q no invertiría ni 1duro en esa clase d espectáculo.

jordimasfepesa ha dit...

victor, benvingut al blog!
crec que el que tu expliques no te res a veure.
La caiguda d'ahir va ser en un moment de lluita i tots estaven expossats a caure, tots!
avui ha passat el mateix i ningú a parat,no?
son coses de cursa i ja està.
Alberto, en el teu primer escrit no entenc massa que vols dir, en el segon no penso com tu, aliança? en que surt afavorit lance?
jo crec que va ser una jugada de mestre de cancellara que va saver manipular a tot el pilot en favor del seu equip.
en el tema de solidaritat estic amb tu, en lo important no saven anar a una!