dilluns, 21 de març del 2011

Recuperant...indignat!!

Avui he sortit a estirar cames, a la mateixa hora que debien estar fent els ultims km de la volta del centenari. Gràcies a TV3 per donar-nos el plaer de poder disfrutar de les qualitats de la primavera en contes d'estar al sofà de casa mirant la millor volta que tenim a casa nostre. TV3, la TV d'alguns, la meva en aquest cas, no. TV3 la considero una tv de bona qualitat però nefasta en el seguiment del nostre esport. Es patetic que la volta de casa nostre no es faci en directe i en canvi es facin partits de 3º divisió de futbol. Espero que algun dia s'adonguin del gran error que estan comentent, tardarà molt de temps fins que tornem a tenir ciclistes catalans amb opcions de lluitar i estar al davant. Si ara que els tenim ja no ho fan no em vull ni imaginar que passarà quan no n'hi hagin!! Avui, despres del KO i l'OK del cap de setmana he sortit a observar les primeres floracions.... Indignat per una part i content per poder disfrutar dels grans paissatges que començen a donar les primeres flors.
La nova equipació del A.C. Alcanar.

6 comentaris:

Joan Pere ha dit...

GUAPOSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
JAJAJAJAJ!

Oscar Gómez ha dit...

Jordi , i ara que tenen canal d´esport !!!! tant anunciat...i que tant parlen....es lamentable, ara fan l´home mes fort del Mon del any 2004....es una vergonya!!! per cert , molt xula la equipacio....es similar a la de fa anys!!

Juan de Dios ha dit...

TIENE el espiritu Alcanar!!!!!

Anònim ha dit...

Company, tens tota la rao del mont, sembla mentira que una volta que costa deu i ajuda treure-le endevant no siguin capasos de donar-la amb directe, el que em toca mes els collons es que he llegit que si donarant la volta al pais vasc (crec) aques collons de tele nomes son capasos de donar jocs de llocs tencats,sobretot futbol, axó si els partits del Madrid si que els donen, no res ens omplim la boca de catalanisme però a l'hora de la veritat no fotem una de dreta, nomes es te que veure la categoria Amateur, si es va morin soleta, ja veus a Figueres 124 veterans per quant Sub-23? 15? l'any que bé el Diego Maya profesional

Pipo ha dit...

jo encara espero el super reportatge del nostre campio del mon de BTT , el Senyor Hermida. I aixi podem continuar etc etc etc.....

Anònim ha dit...

Aquests colors son mítics, per aquí baix me sembla que no hi ha cap ciclista que no tingui un maillot de l'Alcanar. Fa un munt d'anys que els veig i que duri!