dilluns, 6 de juny del 2011

Sense campionats de Catalunya!!

Avui quan m'ho han dit per sms no m'ho creia!
A 5 dies de celebrar-se ens diuen que se suspenen.
Les raons? segons la federació catalana de ciclisme diuen (aquí) que es culpa del consistori Tarragoní. Jo he enviat un correu al consistori Tarragoní ( de moment no m'ha respost), per saber la seva versió. De seguida que la tingui la posaré.
Sigui culpa de qui sigui els perjudicats tornem a ser els mateixos un altre cop! ELS CORREDORS.
Després ens sorprenem de que els corredors catalans que apunten maneres marxin a correr al pais basc, després pensarem el que volguem, ens diran que som els culpables de tot i un llarg etc d'excusses, excusses i excusses...
El que em sembla d'una indecencia, menyspreu, i falta d'ètica increible, es que a 5 dies de la carrera ens diguin que no es fa.
Em costa creure que una institució com l'Ajuntament d'una capital de provincia, i la federació catalana de ciclisme no hagin arribat a un acord per poder-se fer.
PATETIC ES LA PARAULA QUE EM VE EL CAP, no pot ser que deixem el nostre futur en mans de gent que son capaços de fer coses així!
Indignat? si!, ho estic molt, ja que molts corredors esperen amb il.lusió els campionats de Catalunya!
O ens possem les piles o aixó s'en va a la merda!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tuviesemos un poco de orgullo lo que habria que hacer es cuando convoquen de nuevo, no comparecer ninguno al Campionat. Es una tomadura de pelo y un menosprecio.

jordimasfepesa ha dit...

no crec que aquesta sigui la solució! ja que el nou organitzador no en tindria la culpa. A més, no estem per perdre carreres.
Tot es més sencill que aixó.
Quan s'han d'arreglar les coses ningú dona la cara, tothom crida molt i tothom es molt "valent", però a l'hora de parlar la majoria de gent correr darrere les faldilles de la mama o ve enjega el foc darrere noms falsos o anonims!!