dilluns, 22 de setembre del 2008

Gràcies

La temporada ha arribat a la seva fi, i que puc dir d’aquesta família... Només em surten paraules d’agraïment, agraïment per tots costats i per totes les coses que han fet per nosaltres i concretament per mi. M’han demostrat una humanitat i una manera d’entendre la vida que avui en dia costa de trobar, m’han ensenyat a estimar (més encara) aquest esport de la bicicleta, i que amb il·lusió i ganes es va a tot arreu. La humilitat que han demostrat, hauria de fer pensar a més d’ un que van per les carreres mirant-te per sobre de les espatlles, com és treballa per al bé d’aquest esport. No tot són grans infrastructures i grans corredors, perquè tot això sense amor per aquest esport no és va enlloc. En jimi porta més de tres mesos sense cobrar, i ve a les carreres pagant-ho tot de la seva butxaca (aquest no era el tracte) i a mi em va dir que vindria fins l’últim dia i així ho a fet. (Un dia ja parlaré del culpable de tot això.) Una altre vegada, gràcies Jimy i Elvira, gràcies per la lliçó que sense voler heu donat a tanta i tanta gent que és creuen que son qui sap que i que si de tant en tant miressin a la gent que treballa amb el cor i amb les ganes i amb la passió pel ciclisme s’adonarien de moltes coses. Espero que ven aviat ens tornem a veure i puguem continuar compartit moltes coses.

11 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Me alegro mucho que hayas tenido gente con esa voluntad y entrega a tu lado,a vuestro lado en todas las carreras,es una pena que no haya mas personas con esas ganas de trabajar por unos corredores...

Pero Yordi miralo por el lado bueno y disfruta de todo lo que os ha dado....

Dany jaca.

Juan de Dios ha dit...

joder hoy me estoy emocionando como nunca.si señor se valora la persona y jimmy lo es.yo tambien le doy las gracias por ser como son,BUENA GENTE.GRACIAS JIMMY POR TU SONRISA EN CADA CARRERA,DE ILUSION.al final me he emocionado

Anònim ha dit...

Ei!

Em les ganes i la trempera que et dona en Jimmy i l'Elvira abans d'una cursa no cal dir que et posen a tope abans de canviar-te i tot! i la voluntat la fe i les ganes que ha tingut em nosaltres aquest any és per fer-li un monument! no un, sinó uns camps elisis per ell i l'Elvira! però com bé dius el final del teu missatge, esperem seguir gaudint dels bons moments amb ell ben aviat!
Gràcies Jimmy i Elvira per tot el que ens heu ensenyat i demostrat aquest any!

Cudi

Anònim ha dit...

Eiis!
Pues no cal que digui res d'en Jimmyy i l'Elvira perquè són de les poques persones dintre el món del ciclisme que poden anar em el cap ben alt, i que tothom qui els coneix els aprècia i estima. En fi si no i fossin els hauriem d'inventar! Tanbé dir que m'hauria agradat haver compertit més curses amb els meus companys d'equip, tranquils que ja us fotare canya quan pugui je je, que apart d'esser un equip húmil dins el peloton ha estat format per grans perosnes, que la seva gran passió és estimar el ciclisme! I finalment tu Masferer gràcies per contagiar aquesta passió que tens per el cilisme. Pues res gràcies Jimmyy i Elvira! I SALUT!

Teixi

Trueno ha dit...

No conec ningú més amable i humilde que en Jimmy la veritat, es un director com pocs, i l'unic q espero es que per molts mes anys estigui darrere del peloton amb el cotxe. Segur q sabrem d'ell l'any vinent tb!

som encara a setembre, pero si, la temprada ja toca a la seva fi. em sap greu q el vostre equip no disputi al Cinturó de l'Empordà. Aquesta es la diferència, al IlERDA als van invitar a la Volta a LLeida, correcta, de conya; pero a vosaltres no us han respos igual amb la carrera mes important de casa, una putada, pero en fi que hi farem!

Anònim ha dit...

Nanus!
Doncs res, no diré res de nou. Agraïr a tots els corredors i a en JIMY aquest any dins el pilot Elite. Una nova experiencia. Dur al principi, on la majoria no acabavem ni la carrera i on al final em trobat un xic la recompensa. Jo per la meva part, content pel final de temporada a nivell personal, acabant carreras i veient com hi ha bellissimes persones dins aquesta, la nostra passió, el ciclisme.
Doncs res companys, ens veiem aviat i recordeu que tenim pendent el sopar de fi de temporada!!!
Quim R.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Que puedo decir yo del Jimmy y Elvira...gente asi no queda.SON encantadores, buena gente, generosa,desinteresada en todo lo que hacen,amigos...cuando quieres ir a correr y no va tu equipo...tranquilo ahi estan ellos para darte agua, rueda o lo que haga falta. A gente asi le tendriamos que pagar todos para que no falten nunca.
Elvira te mima y te cuida como si fueras un hijo y Jimmy nacio con una sonrisa tatuada en la cara y así va a vivir para siempre.
Un fenomeno.

Javi ha dit...

La verdad es que a Jimmy le encanta el ciclismo y se le nota cuando lo ves por las carreras. Tal y como dice juande, siempre con una sonrisa, que nos transmite a los demás.

Julie B ha dit...

Es verdad, Jimmy y Elvira son Grandisimas personas.Da gusto conocer personas asi! Y viven el ciclismo como nadie!!
Fue un placer conocerles y espero seguir en contacto con ellos mucho tiempo.

Saludos a Jimmy y a Elvira, y a tot el Team!!! ;)

Julie

XAVI NOVELL ha dit...

ei ei ei .... que això no s'acaba aquí , potser aquest any ha servit per començar-ne un altre!!! l'any vinent amb la mateixa gent " que sou tots uns maasais gironins de collons " i gas a la burra mandingas que amb aquesta gent al darrera tot ès més fàcil.

SaluT i ReVolUció!!

Anònim ha dit...

Hola Trueno, ara que tinc temps i que ja estic descansant, he vist el teu comentari sobre la diferencia del Ilerda i el Renault Auto4 i la veritat és que no sé a què ve aquest comentari.
Nosaltres vam anar a la Volta a Lleida perquè el nostre director es va moure, que el Renault no hi hagi corregut la seva volta e qüestió de sort i de l'organització ja que en equips nous costa més la participació.
Què vols dir amb aquest comentari?