dilluns, 27 d’abril del 2009

LX G.P Òdena

Un exemple de l'aficció al ciclisme d'òdena
En Juande amb el "xubasquero" del mitic ESPA
En Puit, amb el sonriure a la cara
En Boada, quins collons que hi va possar
El pilot
En Boada coronant les Maioles en solitari
David Sanchez perseguint Boada
El pilot enpapçalat per un CASiAL
Una de les més antigues de catalunya amb 60 edicions.
Amb això ja n'hi ha prou per presentar aquesta carrera. Sense cap mena de dubte felicitar a l'organització i al poble d'Òdena que un any més s'ha entregat amb la carrera.
Dia durissim per als corredors degut a les condicions climatologiques, tot i així una cinquantena de corredors van pendre la sortida. Chapeau a tots!!!
P.D. Estic fart de sentir i llegir a quatre amargats, psicodepresius, ignorants i resentits que diuen que ha òdena no hi habia nivell, que si els bons eren fora, que si eren pocs corredors... A tots aquests personatges els i dic que no tenen ni punyetera idea del que és el ciclisme. Una carrera costa molt de guanyar, molt! independentment de la cantitat de corredors i del nivell dels mateixos, per guanyar s'ha de lluitar i mai, repeteixo, mai, és pot treure merit a una victòria!
Enhorabona Joan Font!
Surten els que surten i el que arriba primer és el millor d'aquella carrera.

12 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

baaa jordi no vale la pena que gastes dos palabras por esos necios que nunca se han vestido de corto para correr una carrera.para mi,lo digo en mi blog,desde joan font hasta el ultimo que tomo la salida son unos valientes.QUE NO HABIA NIVEL????EL NIVEL LO PONEN QUIEN VA A CORRER.DE NECIOS,ESTUPIDOS,IGNORANTES,AMARGADOS,FUSTRADOS LA VIDA ESTA LLENA.
MI ADMIRACION MAS GRANDE PARA LOS QUE CONSIGUIERON ACABAR ESA GRAN CARRERAtoper

oscar ha dit...

Jordi.
Sempre hi ha gent per treure merit a ho qe juanya un altre. Si guanyen ells diuen ho contrari.
Estic amb vosaltres.
Sort.

Joan Sanchis ha dit...

Aquestos que diuen que no hi ha nivell, molt problablement son els mateixos que o es van quedar a casa, o no van poder guanyar en Joan! Aixi que enhorabona a ell.. I es que per a mi una victoria, es sempre un victoria, independentment dels corredors que surten, del nom del segon,etc. I mes en les circumstanciaes en les que es va disputar aquesta prova, on surtir a correr ja era guanyar.

PD Una salutacio des d'Alacant amic!!

Trueno ha dit...

gran carrera d'en Boada!!

TEIXI ha dit...

ehhh!! vaia tela de cursa, feia molt que no patia tanta fred, de lokos!! els que vam corre idependentment del resultat ja ens mareixiem un premi, je je!
Felicitats en Font i els que van poder acabar!!

jordimasfepesa ha dit...

Tens raó juande, però això no treu que em possi de mala hostia aquesta gent.
Estic amb tu oscar.
JSZ benvingut al blog!
On collons estves teixi?!?!?!
trueno, en Boada escapat desde la 2º volta tot sol!! amb dos collons!!!

Daniel Lopez ha dit...

Amen Jordi,yo te quiero dar las gracias por venir hasta la salida de Odena y por tus gritos de animo,por lo menos a mi me han servido de mucho,gracias por la clase que tienes.....

jordimasfepesa ha dit...

Dani!!!!!! de gràcies res, jo sóc el primer (que tot i que pateixo molt i em feu unes dentetes que...)que disfruto com un nen.
La veritat és que veure a alguns corredors pensant si sortien o no...(totalment respectable) jo pensava, tan de bó pogues sortir jo!!
Anims dani que cada dia vas a més!!

TEIXI ha dit...

Ui! no vaig sortir de la sortida, va ser la unica cursa que he fet que vaig sortir sense ni escalfar un metre. No trobava la clau del cotxe, i quan la vaig trobar ja van donar la sortida i em vaig acoplar quan van pasar per el carrer on tenia al cotxe. No vaig escalfar però dels nervis de perdre la clau ja vaig sortir a 200 polsacions!!

jordimasfepesa ha dit...

AI!!!! Juvenil!!!
doncs no et vaig veure als passos pel poble ni pel port!!

Anònim ha dit...

Jordi!!
A la foto del pilot....un dels que porten el xubasquero taronja soc jo...al capdavant entrant a odena...jajajaja...estavem alla els CJAM amb els chubasqueros taronja butanero....sort del chubasquero!!!tens alguna foto mes??
si n'hi ha alguna que surti jo m'agradaria tindrela...si me la pots enviar....
Ens veiem divendres a Alcanar!!!
Falconety

jordimasfepesa ha dit...

si em dius el teu mail t'en puc passar!!!
no crec que vingui a Alcanar