dimarts, 12 de gener de 2010

Una de dolenta, una de (possiblement) molt bona i una que no entenc....

Avui llegint aquesta noticia he pensat "que està passant?" Em sap molt de greu que el cinturó no és faci aquest any, però em pregunto el perquè? i em pregunto si em tinc que creure el que ens expliquen.... cada un que tregui les seves colclusions.... Em fa especial il.lusió que la volta a Girona és torni a disputar i agraeixo des d'aquí a la gent que ho està intentant fer possible.... I no entenc que és subencioni un club pel fet que la seva presidencia sigui acupada per una dona!! que està passant? no hi han coses més importants per subencionar? ja em veig tots els clubs plé de presidentes postisses. Això és el que preten fer la generalitat i o la federació per promocionar l'igualtat? Això fa riure!!! No seria més convenient donar les subencions a clubs organitzadors? a clubs enprenedors? siusplau una mica de seny!!!

9 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Que se puede decir Jordi, son cosas que me cuesta entender, no me extraña para nada la situación del ciclismo por estas tierras...

Juan de Dios ha dit...

esto es la catalunya!!!!!!!!!esto es un pais!!!!!!!
los putos politicos se cargan todas las cosas buenas y si no son los,las,aprovechaos de la vida que para ganar un puñetero euro se venden como unos perros,con perdon por los perros.

ES VERGONZOSO!!!!!!!!!!!

ES HUMILLANTE!!!!!!!!!!!

POR DESGRACIA,ESTO ES CATALUNYA DE HOY!!!!!!
LA CATALUNYA QUE PREFIEREN PATROCINAR A UN EQUIPO DE RUGBY(QUE LO VEO PERFECTO)FRANCES ANTES QUE MIRAR POR LO DE AQUI.

PRESIDENTAS RIDICULAS ,FEDERACION RIDICULA.........

QUE QUEREMOS???????SI EL DIA DE HACER ALGO CADA UNO VA A LA SUYA????SI SOLO SE MUEVEN DOS?????????
A ESTA PRESIDENTA LE DA IGUAL QUE NO SE ORGANICE EL CINTURO,YA QUE A ELLA SI LE VA LA VIDA QUE SU MARIDO ACUDA A ESA COSA QUE LLAMAN TITAN NOSE QUE.......

VERGONZOSO!!!!!!!!!!!!!

jordimasfepesa ha dit...

dani, a mi també!!
Juande, ja se sap que les subencions com el rete de decissions mai son a gust de tothom, però aquesta dels 300 e fa riure!! crec que fa un flac favor a la llei d'igualtat.
En el tema del cinturó és molt "peliagut" ja que no sabem de la misala meitat i espero i estic convençut que sabrem la veritat, i quan la sapiga la penso explicar fil per randa... i crec que la sabré.
I del tema de la volta a girona no m'heu dit res? de collons, no?

jordimasfepesa ha dit...

a jande, i jo no crec que aquesta sigui l'autentica catalunya, almenys no és la catalunya que jo vull i desde el meu petit espai lluitaré perquè això no continui així!
saps perfectament que hi han molts catalans que no volen les coses així, com també et reconec que n'hi han moltissims que és venen per un grpat d'engrunes...

Daniel Lopez ha dit...

Jordi si nos ponemos hablar de esto último entramos en temas de política y la verdad no me apetece mucho discutir por una idea u otra mientras ellos se rien de todos nosotros (o eso creo yo).
Sabes que en privado podemos hablar de esto todo lo que tu quieras, lo que pienso sobre esto es que no se trata de llevar los colores de una bandera si no luchar y ser cosecuente por lo que uno cree, y te lo digo en todos los términos.

Y aqui esto último se da mucho...

Ojala y aunque no las corra se puedan hacer las dos o alguna de ellas,la única vez que las corri me parecierón muy chulas...

jordimasfepesa ha dit...

dani, evidentment aquí intento no paqrlr de poitica, i més evidentment encara em de lluitar pel ciclisme.
La politica és una cosa i el ciclisme una altre, i crec que no s'haurien de barrejar tot i que amb els politics i directius que tenim ara és dificil.
Jo veig bé que a traves de la federació és vulgui representar catalunya, però evidentment no com s'està fent ara, ja que crec que això va en contra dels interessos com a ciclistes i com a catalans.
Crec que el meu punt de vista sobre el ciclisme i sobre catalunya estaà molt lluny de la manera en la qual s'està aplicant ara mateix.
Però com ja he dit anteriorment no renuncio a intentar fer entendre elmeu punt de vista que equivocat o no és tan respectable com el que tenen els actual dirigents, tot i que ells és creuen que per ser una ideea "minoritaria" no ha de ser respectada...

jordimasfepesa ha dit...

i mireu com es la noticia que dona la federació sobre la mateixa noticia que va donar biciciclimo,
http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=2583
això no és manipular?

isard ha dit...

Jordi mira qui manipula la noticia si bicicilismo o la web de la federacio (i axo no vol dir que m'agradi la manera de fer de la federacio). Aixo ens hauria de dir algu que va estar alla, i com tu saps jo ja he paralt amb algu que hi era.

jordimasfepesa ha dit...

ok Andreu, ja tindrem una llarga xerradeta un dia d'aquests. Aclarat però no conforme, jejejeje!!!