dilluns, 22 de març del 2010

La nostre !!!!

Uffff!! Que catalans que som!!! Ja hi tornem a ser, un altre any sense veure la Volta per TV, un altre any sense recolzar el ciclisme català. On ha quedat aquella intenta que es va fer fa uns 2 o 3 anys pel 33 amb l’amic Mauri? Millor o pitjor, però al menys ho van fer!! Això si, quan algun català guanya llavors tots som catalans i tots el truquem per fer-se la foto! Colla d’hipòcrites!! Però en fi, caldrà seguir protestant i intentant que TV3 LA NOSTRE (ja i ja) ens deixi disfrutar de la Volta des de casa a la gent que no la podem seguir per carretera! Tan de bo guanyi la volta un català, primer per el seu be, però també perquè vegin que son molts els que volem veure el ciclisme per tv en directe. Apa doncs, seguirem aplaudint el futbol, basquet (amb molta menor mesura), la F1 els diumenges i algun que altre esport, tots menys el ciclisme, UN DELS ESPORTS MES PRACTICATS A CATALUNYA... TV3, la NOSTRE!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta rao tens tio, molta gent practica el ciclisme a catalunya i li agradaria veure ni que fos almenys alguna de les 7 etapes de la volta!!!!!!!!! es que al final ens faran perdre les ganes d'anar am bicicletaaaa,... nomes futbol futbol i futbol!!! vale es un esport molt mediatic i guay!! pero el ciclisme que?????? joder quina gent q tenim al nostre pais, anims crackk!!

Javi ha dit...

Hola, em sembla que al canal 33 en faràn un resum cada dia de 30 minuts...Algo es algo. Avui el fan a les 20:05

jordimasfepesa ha dit...

anonim, qui ets?
Javi, un resum? ai si guanyes un catala, es fotrien amb un canto a les dents, tot i que crec que ho haurien de fer guanyes o no un catala!!! a teledeporte tambe fan un resum

Javi ha dit...

jiji, pues te pinta de que guanyarà un català. El problema dels resums es que ja saps el resultat i perd emoció. Has d'estar aillat del mon per no enterar-te del resultat avans de veure el resum.

jordimasfepesa ha dit...

toma i toma!!! primer i segon dos catalans!!!
si es que!!!!
javi, en els resums no s'explica tot!!!

J.Terrones ha dit...

Hola Jordi fa temps que segueixo els teus comentaris i t'animo a que continuis.
Sobre el comentari afegir que tv3 s'haurien de fixar en ETB a on ofereix tots els esports i amplia cobertura i seguiment de les seves propies proves esportives més importants,la informació,publicitat,etc...són molt importants i sino a llarga mireu la cantitat de bons corredors que surten del pais vasc,a més tenen un protur etc...total disfrutem del que tenim i que guañi un català la volta!!!
I aixó que encara recollim els fruits de bones generacions de corredors que d'aquí uns anys ja veurem i no perquè siguin dolents sino per falta de recolzament.

Rafael ha dit...

Hola a todos. Algunas reflexiones personales.

El ciclismo catalán es pura ruina.

El panorama de carreras profesionales es desalentador (pregunto: ¿dónde está "la Setmana"?, ¿qué se hizo de "l'Escalada"?). Ya solo queda "la Volta". Por cierto y con diferencia, la peor carrera de todo el calendario UCI PRO TOUR. De hecho no vive, sobrevive, al borde de la desaparición permanente. Ni tan siquiera dispone de cobertura televisiva en directo, y no será por falta de canales desde la implantación de la TDT...

TV de Catalunya. Desde sus orígenes ha ignorado, ha despreciado, ha vilipendiado al ciclismo, en cualquiera de sus vertientes. Vaya, que es preferible una sesión de "l'home més fort del món" o "el campeonato de petanca de no sé dónde" a una retransmisión de algún acontecimiento ciclista. Eso sí, que no falte el futbol (visca el Barça!!!) o el deporte del motor (un deporte muy popular para practicar desde el sofá).

¿Hablamos de equipos? Patético. Y no solo en el ámbito profesional. ¿Cual fue el último equipo genuinamente catalán? Se me pierde la memoria y no recuerdo... Y aunque parezca mentira, talento individual no falta, ni en cantidad ni en calidad.

Y quizás esté de más decirlo, pero creo que a fuerza de llenarnos la boca con la palabra "Catalunya" nos hayamos creido como cierta la gran mentira del "fet diferencial". Eso sí, cada vez a peor...

Saludos.

jordimasfepesa ha dit...

les respostes a les preguntes a xavi tondo!!
http://www.biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=24341

jordimasfepesa ha dit...

ei terrones!!
quande temps! ja no corres?
Hola Rafael, en part estic d'acord amb tu i en part no.
Es evident que el ciclisme catala esta molt fotut, pero no crec que sigui una ruina.
Es molt, pero que molt millorable.
La veritaa es que em sap molt greu que es perdes la setmana i en menys grau l'escalada, i en quant a la volta... es una pena ja que tenim terreny i recorregut per fer una volta espectacular, i aques any mira, ni un final en alt...
les coses a la volta pels catalans estan anant molt be, aviam si aixi potser es treuen la son dels ulls aquest macarres de tv3!