diumenge, 14 de març del 2010

La vida en bici

Sense cap mena de dubte es un del ciclistes mes apassionats quan parla de ciclisme, de tot el que envolta el ciclisme. Si d’una persona m’en alegro de que li vagin be les coses aquesta es ell. Sens dubte la victòria d’ahir es una victòria molt important, es una victòria a la Paris-Nice, però sense cap mena de dubte es una victòria de consagració, una victòria sobre una victòria, una victòria de lluita, lluita i mes lluita, una victòria a la constància a la perseverança i sobretot una victòria a la il·lusió. Ahir, acabada la carrera de Sabadell i conèixer la noticia em va treure el regust personal que portava a sobre, i tothom s’en alegrava, per alguna cosa deu ser... Un crak, com a persona i com a corredor i tan de bo aquesta victòria no sigui l’ultima, però estic segur que passi el que passi i vagi on vagi, en Xavi continuarà sent el Xavi que em va deixar els “rodillos” a la pujada als cavallers de Lleida, un tiu humil amb una entrega infinita.... ENHORABONA XAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

yo personalmente no lo conozco. Lo único que sé que hacer dos años le pedi hacerme una foto con él y accedió muy amablemente y me pareció muy sencillo (sin aires de grandeza).
Yo me alegro también porque es muy positivo para el ciclismo catalán, ojalá sirva esto de referente para corredores jovenes catalanes que empiezan en este mundillo.

oscar ha dit...

Jo tanbé m'alegro molt.
Un noi humil.
Anims nano, la temporada es llarga.
Salut.

Juan de Dios ha dit...

jordi,nada mas que decir.

yo soy muy critico con la gente y con muchhos craks que hoy salen por la tele pero tengo alguna devilidad como corredor y persona y uno de ellos es XAVI!!!!!!!!!!!

GRANDE TONDINIIIIIIIIII!!!!!!!!!

ES UN ORGULLO HABER COMPARTIDO EQUIPO Y CARRERAS CON ESTE BUEN TIO AL CUAL NOS CABREABA QUE SE PUSISESE A CANTAR SUBIENDO JEJEJE.

GRAAAAAAAAAAAAAAAAANDE TONDO GRAAAAAAAAAAAAAAANDE!!!!!

Daniel Lopez ha dit...

Despues de tantos tiros al palo el año pasado, este vaya gol por toda la escuadra...

Joan Pere ha dit...

Impresionant Tondo!.I espereu... que aquest no acava aqui, alguna etapa del Giro s'emportarà!

Anònim ha dit...

És una victòria molt important per al ciclisme català. Junt amb el Joan Antoni Flecha o el Quim Rodríguez, de ben segur que ens faran gaudir d'alguna victòria més!