dilluns, 26 d’abril del 2010

Odena i Les Corts

Dissabte tocava Odena, un dia poc habitual per aquesta carrera, i de pito escapada amb en Juande, Ebri, dos esteves i jo.
Al pas per la segona volta
Aquí amb el pilot a tocar, vam aconseguir 1', i just avanç de començar el port, al km 40, explossió total!!!
Aquí l'Andreu Vidal guardant-me les espatlles amb en Toni Carulla a roda
Al pilot en Juan Sanchis i el Ruben Caseny
fotos: ciclismociclistas.com
I el diumenge a les corts!
L'Andreu com sempre donant guerra
Vitaldent al poder!!!! bona cursa de tots 5!! amb les ganes que vam possar-hi ahir de ven segur que els resultats no trigaran a arribar, però l'important es passar-ho bé com vam fer ahir!
En Ruben en una de les escapades
I que puc dir d'aquest equip? simplement em trec el barret i els felicito a TOTS, desde el primer a l'ultim. Un clar exemple de com s'ha de correr i de com amb companyerisme i amb il.lusió tot arriba. ENHORABONA!!

3 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

gracias jordi,viniendo de ti es un honor y un orgullo!!!!!
vosotros en 2 dias de competicion habeis tenido mas presencia que muchos otros equipos en toda la temporada,seguir asi cracks!!!!!!!!

humildes al poder

Antoni de la Ilerdense ha dit...

Ei Jordi!
Sóc l'Antoni. He vist les vostres fotos de la presentació d'equip a la Vall d'Aran! Guapíssim aquest territori eh! De moment és de la nostra província, de Lleida, fins que aprovin això nou de les demarcacions territorials o "vegueries" que volen fer. Per cert, el teu Sponsor d'aquest any, Vitaldent; vaig córrer una duatló aquest hivern a Alguaire (Lleida) i hi va venir gent d'aquest equip! Això sí, la duatló és completament diferent del ciclisme nostre, no hi ha tant nivell ni de conya! És més fàcil fer pòdium allà... jejeje. Bueno, doncs m'alegro que haguéssis estat a Vielha e Mijaran, que aquelles terres són un dels llocs que no es pot perdre un, i encara menys si li agrada la muntanya. Ens veiem a Alcanar Campió!

Anònim ha dit...

Ei Jordi!
Sóc l'Antoni de la Ilerdense. He vist les vostres fotos de la presentació d'equip a la Vall d'Aran! Guapíssim aquest territori eh! De moment és de la nostra província, de Lleida, fins que aprovin això nou de les demarcacions territorials o "vegueries" que volen fer. Per cert, el teu Sponsor d'aquest any, Vitaldent; vaig córrer una duatló aquest hivern a Alguaire (Lleida) i hi va venir gent d'aquest equip! Això sí, la duatló és completament diferent del ciclisme nostre, no hi ha tant nivell ni de conya! És més fàcil fer pòdium allà... jejeje. Bueno, doncs m'alegro que haguéssis estat a Vielha e Mijaran, que aquelles terres són un dels llocs que no es pot perdre un, i encara menys si li agrada la muntanya. Ens veiem a Alcanar Campió!
PD: t'escric en anònim perquè ho he intentat posant el meu compte i no sé què passa, que no em deixa!