dimarts, 17 d’agost del 2010

Vedetts

Amb aquesta paraula es podria resumir el tour d’aquest any, un tour per a vedetts.
Però em sembla molt injust que amb els anys d’historia que té el tous es valori el tour per les ultimes edicions i més concretament per aquesta ultima. El tour és el tour i sempre ho serà, o això espero.
Si el tour té el nom que te es per alguna cosa i de tan en tant sento mil i una anècdota de les paripecies que passaven els corredors del inicis del tour, d’etapes de 400km, de camins, de tubulars s l’esquena, del sarró al damunt, de caigudes, de pinyó fix, de canvi de marxes i de mil i una misèries i glories.
Per això és injust menysprear el actual tour de frança, ja que son moltes les edicions que porten realitzades amb molt d’esforç.
Les moltes vedetts que avui dia hi han al ciclisme professional son els veritables culpables de que això sigui així, per molt que l’organitzador busqui port, busqui espectacle si hi ha bloquejadors de carreres l’espectacle acaba i comença allà on el ciclista vol.
Le tour, una gran carrera que espero que algun valent torni a guanyar molt aviat, això si, amb el permís de les vedeets que avui dia regnen en el tour.... esperant, esperant a tothom que ells vulguin i a qui ells escolleixin, si no ets del club de les vedetts no t'esperen...

2 comentaris:

Trueno ha dit...

jo crec q estem vivint els pitjors Tours de la historia!!!

desdel 1999 quan comença la descarada tirania d'Amrstrong, les etapes totes eren igual d'aburrides amb el mateix guió durant 7 anys, per després venir una parell d'edicions '06 i '07 on va reinar l'escàndeol més absolut(amb el lider expulsat i tot, quina vergonya) i ara com tu dius amb les Vedetts!!

pobre Tour de França!! se l'estan carregant els corredors, no pas l'organitzador!

Juan de Dios ha dit...

estoy con carlos.el gran nombre de el tour nadie lo va a pisar por mas chanchullos que algunos quieran hacer.solo hay que hacer un poco la vista atras para darte cuenta de la increible historia de una de las carreras mas antiguas de la historia