diumenge, 17 de juliol de 2011

No hi entenc

Ahir vaig arribar a la conclussió que no entenc el ciclisme, no entenc gens l'etapa d'ahir i encara entenc menys la manera d'actuar de Contador, els Shlecks, Evans... Jo no entenc que fan els corredors, pero suposso que saben que viuen dels espectadors i de l'aficció i corren per fer espectacle i perquè la gent estigui enganxada a la tv o a la radio. A la TV fan etapes de 4h pensant en l'espectacles de la general i sense tenir en conte que l'espectacle el donen la gent que busca l'escapada del dia. Mantenen a molta gent enganxada al sofà i només donen espectacle els ultims 5 km i ahir ni aixó, per un moment em vaig pensar que estava en una prova de pista, on tots es miren.

Evans fa la seva carrera, a roda i a esperar, samuel mica en mica va retallant les diferencies, els shlecks no se que fan, ahir tenien 2 corredors a l'escapada i tot feia preveure que la liarien, resultat? res de res, i contador crec que està cuit del giro, Voeckler va treien la llengua i fen el seu pequliar espectacle pero allà està i que vigilin i a un que cada dia veig més bé es a Basso.

Crec que mai 6 o 7 corredors havien arribat a la ultima setmana amb possibilitats i es que amb la manera que estan corrent no m'estranyaria que arribessin a paris enpatats a temps i juganse el tour a l'esprint...

1 comentari:

Juan de Dios ha dit...

es que los hermanisimos,son ......no tienen nombre.quieren ganar los dos,subir al podium los dos,vamos que van de sobraos.Basso ,un crack,pero no tiene gas.Samu hace lo que puede.voekler,un espectaculo pero le hecha huevos.Evans ,hace su carrera.Contador es el unico que tiene clase para arrancar en cualquier etapa y sacar diferencias,asi que el ha esperar.para mi lo penoso fue los hermanos,no puedes quemar el equipo para que luego se rajen los dos.No tienen classe ciclista,ni raza.se movian de peseta.
por lo menos que lo hubiesen intentado uno de ellos desde abajo y provar a contador,pero hacerlo de verdad.a veces hay que sacrificar a uno de los dos por el bien del otro