divendres, 2 de gener del 2009

temporada 2008

Aquesta ha estat una temporada de contrastos, per una part he tornat a córrer a la categoria elit s23, sens dubte la millor decisió que vaig i vam pendre. Dic vam perquè com bé sabeu el renault olot veníem de la categoria ciclomaster. A finals de la temporada 2007 vam plantejar aquesta opció (uns ja teníem clar que ho faríem igualment) i a gairebé tothom li va semblar perfecte, i així ho vam fet. Hi ha agut de tot, corredors que estan contents, molt contents i d’altres que tornaran a la categoria en la qual estàvem. Jo personalment m’ho he passat molt bé, que al cap i a la fi és lo important. Per què dic que ha estat de contrastos? Doncs perquè he conegut a persones que son la cara i la creu del ciclisme, he conegut a en Jimi i l’Elvira, dos persones sensacionals i amants d’aquest esport, en Jaume Torrentó (el kamikaze), i a tots els altres companys que ja coneixia de l’any passat, entre tots ho em fet el millor possible i tots i cada un ens em deixat la pell a la carretera, bé, uns més que els altres. De ven segur que tots ens en portem un record gratificant d’aquesta temporada. Una altre cara positiva ha estat tornar a coincidir amb antics companys que ja havia coincidit en les altres temporades com a elit, ha estat un plaer retrobar-vos a tots. La creu, ja la sabeu tots, en Jordi Arteman, que a dia d’avui encara no ha donat l’explicació que crec que mereixem, això si, ell amb el cap ven alt. Acabaré amb un altre aspecte positiu, trobar gent que no coneixia o que aquest any he conegut una mica millor gràcies als blogs, Dani, Jose, Juande, vini, Vilanova i gent que conec a través dels blogs i que espero coincidir algun dia amb ells. Molta sort a tots de cara aquesta present temporada i espero retrobar-vos ven habita !

11 comentaris:

Trueno ha dit...

ens veiem d'aqui poc!

Juan de Dios ha dit...

el honor siempre a sido verte jordy.la gente que me conoce sabe que te tengo en estima no de ahora si no ya de antes.bonita cronica y ademas darte la enhorabuena por haber dado ese paso.
ENHORABUENA JORDY

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Ànims companyer! Com diu en Juande un honor! Viam si ens veiem algun dia per entrenar, avui he fet 110 kms. Una abraçada desde l´Estartit!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com

Un amic

XAVI NOVELL ha dit...

DONCS HAS TINGUT LA SORT " HO SAPS " DE PODER DISFRUTAR EL 2008 AMB GENT DE PUTA MARE ... I EL 2009 ENCARA MÉS !!!!


RECORDS I FORÇA.... QUE SEGUR QUE AQUEST ANY ENS TORNAREM A TRINXAR LA PATATA JUNTS ALGUN DIA.

Daniel Lopez ha dit...

Ha sido un gran placer haberte conocido y a ver compartido carretera contigo.Yo en la temporada 2007 en master ya te habia visto,como andabas!!!!!

Me alegra saber que un año mas poder compartir asfalto y carreras con una personaque ama de esta manera el ciclismo.....

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Igualmente Jordi, pienso que empezar el blog ha sido positivo porque he conocido a gente super positiva,como es tu caso.
Animos y un saludo!

Marc Vilanova Marsà ha dit...

Jordi, el plaer ha estat meu de conèixer una persona com tú.
Tinc ganes de que comenci de nou la temporada i poder compartir sensacions i experiències en cursa amb persones com tu.
Així doncs cuidat força i FINS AVIAT!

jordimasfepesa ha dit...

el plaer ha estat meu!!!

Anònim ha dit...

Caram quina llastima no veure't Jordi, m'hagues agradat saludar-te. Va ser un dia especial per mi, debut del meu fill i retrobar-me amb una pila de gent que feia molt de temps que no veia, quin greu no afegir-te a la llista de retrobaments.
Rep una abraçada
XaviMarti

jordimasfepesa ha dit...

ei xavi!!! on corra el teu fill?
aviam si un dia d'aquests que vaixo a manresa coincidim i fem uns km!!

jordimasfepesa ha dit...

ei xavi!!! on corra el teu fill?
aviam si un dia d'aquests que vaixo a manresa coincidim i fem uns km!!