dijous, 14 de gener del 2010

Carta a la federació catalana

Aquesta és la carta que vaig enviar a la federació just avanç d'acavar a l'any, la vaig enviar a totes les delegacions i només he obtingut una resposta, la qual agraeixo molt, del senyor Ivan Vega. El reste res de res, intentes ajudar i .... no obtens cap resposta. En començo a estar cansat, però la perseverancia és el meu fort, i si així no em fan cas ho intentare d'una altre manera. El que està clar és que alguna cosa està fallant en el si de l'actual directiva, la qual només te el suport de les institucions (i no totes) i d'algun club de diumenge i botifarra!!

aquí us deixo la carta:

"Bon dia!Voldria expressar una queixa:com pot ser que encara no hi hagui el calendari del 2010 de carretera?Van sortit publicades ja fa uns dies les socials gironines i encara no estan en el calendari de properes curses. A Tarragona passa igual. En canvi les socials que organitzen els francesos ja hi surten.En principi estem a menys de dos mesos per començar la temporada elit s23 i no tenim cap calendari establert, ens al contrari, la prova elit de porqueres passarà a social i ja tindrem una prova menys que no se si se sumaran a les que ja van desapareixer l'any passat.Desde el meu humil punt de vista crec que la federació no fa prou per ajudar a aquests clubs que deixen d'organitzar.Crec que seria necessari i urgent crear una comissió elit s23 on hi fossin pressents corredors de cada equip.Espero obtenir una resposta a les meves preguntes i que no quedin en la vostre bustia d'entrada com m'ha passat algun cop.El descontentament de molts clubs, organitzadors i corredors cap a la federació us puc assegurar que és bastant estés.Des d'aquí m'ofereixo per colaborar amb la mida que ens sigui possible a la bona causa del nostre ciclisme, el ciclisme català que tan us poseu a la boca i que a l'hora de la veritat no surt per enlloc.Molts bons corredors catalans emigren a equips fora d'aquí, ja sigui per la falta de nivell a catalunya o per la falta de nivell dels equip catalans. Si volem que catalunya sigui un punt de referencia del ciclisme base i el ciclisme de competició elit moltes cses han de canviar i han de canviar començant per la base, recolçant a clubs que cuiden la base, a clubs organitzadors de curses, a clubs amb equips de competició...etc. restem a la vostre dispossició per millorar el ciclisme. SALUT I BON PEDAL A TOTS!!!!! "

8 comentaris:

Marc ha dit...

Jo solament espero que la federació catalana de ciclisme no deixi perdre cap cursa més elit/sub23 com va passar aquest any passat, ja que en surtim tots perjudicats, potser en temps de crisis és demanar massa, però seria el meu desitg i suposo que el de tota la majoria del pilot català.

jordimasfepesa ha dit...

potser alguna cursa si pot ser que hagi desaparegut per culpa de la crisis, però n'hi ha altres que no!

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Ja! Veo que esto de escribir a la fede y que no te contesten no solo me pasa a mi, veo que es una practica habiatual...me gusta el servicio al ciudadano (ciclista) que dan. Bien!

Otro detalle de calidad de la fede es que te dicen cualquier cosa para que te calles y luego hacen lo que les sale de las....

Propongo que nos unamos en nuestras quejas y nos organicemos de alguna manera, para poder presionar con mas fuerza, ya que de forma individual (personal, o como entidad ciclista) pasan de nuestra cara (hablando claro). No se la forma...crear una plataforma, un blog (donde podamos exponer públicamente el buen hacer de la fede y sus "trabajadores"...etc y ademas hacerselo saber a la fede. Que te parece Jordi? Tu que eres un buen sindicalista! Tienes alguna idea??

MOLI

jordimasfepesa ha dit...

i tant que en tin d' idees!!
ja fa temps que em parlat amb alguns corredors de creear una comissió elit s23, potser no és ben ´ve el que vols dir tu però per alguna cosa em de començar.
Això que tu parles de que et diuen que si i fan el que els dona la gana a mi també em sona molt!
estem en contacte!!

oscar ha dit...

Ostres tu, estic flipant.
Això que parleu seria molt intersant i una iniciativa genial.
No ho deixeu si continueu en contacte. Si necesiteu el meu suport, el teniu 100% en una iniciativa oberta i clara.
Jo no corro ni soc amateur o elit que s'en diu ara, però em fa moltissima pena com veig les carreres i el calendari actual.
Anims.
Salut.

Daniel Lopez ha dit...

Jordi si en la carta hubiera una critica alabando todo su trabajo ten seguro que ya te hubieran contestado, con lo cual ya tienes una respuesta, de todas maneras el silencio también habla...

En esta categoria estoy viendo despues de varias reuniones que hace tiempo que todas partes ni tan siquiera se reunen, reunios que tendría que promover la propia federación.

Por cierto y cambiando de tema, has visto Jordi donde se ha ido el ECP a Castellón, y luego nos viene con que un equipo catalán, sabes que apoyo las iniciativas que propongas tu, estoy contigo Jordi...

jordimasfepesa ha dit...

ja veus Oscar, les ganes ho mouen tot! fins i tot persones!
Dani, lo del ecp ja ho vaig veure, una llàstima que un sponsor com aquest és deixi perdre.
En quan a lo d'unirnos no oblideu que LA UNIÓ FA LA FORÇA!!!!

Albert Olivé ha dit...

Em dona la sensació que aquesta gent que estan a les federacions només hi són per rebre alguns tractes de favor i omplir-se les butxaques.
Això si, envies una carta demanant explicacions i les coses ja canvien. Noi, no contesta ningú...

En fi Jordi, molts ànims. Si la gent fos com tu, creu-me que tot iria millor o si més no es farien les coses amb més ganes i escoltant als demés!