divendres, 8 de gener del 2010

Temps era temps....

L'altre dia estava remenant per els meu baul dels records cercant els entrenaments que feia ja fa uns anyets i vaig trobar això. Era el meu primer any en amateur i aquest es el ranking final absolut de final e temporada... Veieu quins noms? buffff!!!! dintre de tots ells hi han grans corredors!! la veritat es que mentre ho mirava pensava... que ha passat? com hi pot haber hagut un canvi tan substancial de nivell fins al dia d'avui a catalunya? la veritat es que dona molt que pensar....
Avui mirant el temps he fet sessió de gimnàs tot i que ahir ja en vaig fer, però s'ha de recuperar el temps perdut en els dies que el gimnàs ha tancat per vacançes
Un vent de tres parlles de collons, he decidit tenir valor i fer 1h 30' en la tortura dels rodets, per tant avui he fet dos de les coses que menys m'agraden, el gimnàs i els rodets!!!!

6 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Que nombres salen ahí Jordi,siembra y recogerás no??? Tengo curiosidad por saber la respuesta que daría la actual junta directiva.

Animo que ya vendrán mejores tiempos (climáticos) mientras tanto habrá que hacer un esfuerzo y luchar contra el frío y el viento.

Juan de Dios ha dit...

lo de este año es para mirar tanto cambio climatico ni hostias.es un invierno puro y duro pero como dice dani ya vendran tiempos mejores.

me uno a ti en cuanto a lo que menos me gusta es los rodillos seguido de el gimnasio.

Oriol Figuerola ha dit...

Jordi tio, crec que ja som uns quants els que odiem el gimnàs i el rodillo, però avui tot això que has sumat cap a les cames, ja veuràs com es notarà, ja.

Tinc unes ganes tremendes que comenci la nova temporada, a veure si em trec del damunt ja els problemes físics i ens veiem aviat fent gas a la burra.

Salutacions makina!!!

jordimasfepesa ha dit...

dani... doncs hi han molt bons corredors...
Juande, estic amb tu! el fred és el que toca!!
Oriol!!! gasssss!! ja tens la lliccencia? anims amb la recuperacció!!!

Jordi Soler ha dit...

UFFF, CUANTA CLASE HAY EN ESTA CLASIFICACION, EH....

Jordi, los rodillos los odio, pero lo de levantar peso es lo mio...jeje...

Oriol Figuerola ha dit...

Jordi, la llicencia suposo que la tramitaré en breu, aquesta setmana em faré la revisió medica i he de decidir amb quin club me la trec. Vaya noms que surten en aquesta classificació, quanta classe junta!!

Ha fet molt de vent per aquí dalt avui? Perqué per aquí baix, avui encara bufava. Merci pels ànims, en pocs dies espero estar pedalant de nou.

Salutacions i gasss!!!!!