dimarts, 26 de gener del 2010

Tope de gama, carbono i mil tonteries més....

A principis de temporada sempre hi ha els típics moviments d’equips i corredors, però els temps han canviat! Avanç per anar d’un equip a una altre és mirava el calendari que et podia oferir els diferents equips, ara això ja no és així!
Em cauen els picarols per terra quan sento algunes conversacions o les queixes d’alguns corredors on el tema estrella és si et donen un o dos maillots o si et donen o et deixen bici, i no prou amb això encara hi ha queixes de que si la bici és molt pesada o si va amb el 105 és molt senzilla.
On estem anant a parar? El corredor és te que preocupar de córrer i entrenar, des de quan a un corredor li importa més el material que el calendari?
Estic fart de veure i sentir corredors que no han guanyat ni guanyaran mai res exigir, exigir i exigir! Però que s’han pensat? Alguna vegada han fet un exercici de reflexió hi s’han parat a pensar que val tot el que s’els dona?
En quin dret és creuen per poder exigir la gent que no ha guanyat res? Ni els professionals van tant ven equipats com molts corredors elit voldrien anar... Lightweith, carbono, titani,dur-ace, record,...o Guerrita, Valenciaga, Navarra, Circuito, Lleida....
Per mi sens dubte que em quedo amb lo segon.
El que passa és que cada dia tenim més senyoretes "engominades" al ciclisme i menys corredors...
Aquí us deixo unes fotos de l'entrenament en grata companyia del dissabte

10 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

sabes lo que pasa jordi,es que no son ciclistas ni lo han sido nunca.son personas llevadas por el aparentar ya que les importa mas las gafas que les van a dar y no las carreras que van a correr.
quedan pocos ciclistas y yo cada dia lo veo mas.

jordimasfepesa ha dit...

jo crec que és un problema d'educació ciclista.
Ara és prima més ser un "xulo" i fardar del que tens en el sentit material. Jo sempre he respectat als ciclistes que s'han guanyat les coses a la carretera, ara és al reves, primer demanar, exigir sense tenir cap resultat.
Jo vull ser optimista, de fet ho soc, ja que la majoria d'aquests "xulos" acaven sent això, simples xulos. I els nanus que apunten bonesmaneres acavaran passat per davant seu.

Daniel Lopez ha dit...

En general la sociedad tira por ese camino, todo son comodidades para todo,cada vez menos trabajo y mas de lo otro, creo que no queda otra que amoldarse a estas nuevas situaciones, lo que no quiere decir es estar de acuerdo con ellas...

jordimasfepesa ha dit...

jo no estic d'acord amb tu dani, jo no em vull amotllar a aquesta situació!
em passat a exigir avans que demostrar i a mi sempre m'han ensenyat que per demanar primer as de donar i que si tu dons no et farà falta demanar perquè ja t'ho donaran

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

buen post Jordi, al 100% contigo.

Trueno ha dit...

la bici cadascu la seva! pero la roba:

gracies a l'interès del meu estimat Club Ciclista Gràcia per la roba tinc de tot a molt bon preu i això es bo, anem tots igual i som un!!

la imatge és lo primer! de q serveix un gran calendari si vas més desvestit q un gigoló?

jo ja ho vaig dir fa temps, els equips haurien de fer com els clubs, vendre roba als corredors a preu barato! aixo pels q no caminin com jo, i els q de debo donen resultats pues gratis!

oscar ha dit...

Sabeu que, es que ara es porta ho de crack meiatic, jejejejejeje...
Si no caminen una merda no importa si suets be i guay a les fotos jejejejejeje...
Jo tambe em quedaria amb el calendari.
Salut nois.

Anònim ha dit...

jo estic d'acord amb el Trueno. Aquest any pujo a elit i la veritat és que el primer esforç econòmic el faré jo pagant-me la llicència i ja veurem si també alguna peça de roba. No em fa res, però espero guanyar-m'ho tot de veritat a la carretera, competint al màxim. Salutacions Jordi!

Marc (22 de l'Estartit)

jordimasfepesa ha dit...

hola Marc!! n se pas qui ets però si ets de l'estartit ja ens coneixerem!!!
el que tu dius és el que ha de ser, tots em començat com tu, pagant-nos les coses de la butxaca i mica en mica les coses és guanyen a la carretera...

TEIXI ha dit...

Teniu tota la raò, les coses s'han de guanyar a la carretera.
Ara a mi m'encata cuidar la meva bici i anar ben equipat, tot m'ho pago jo, i no dic que vagi a l'ultim crit. Però per els que la bici és la nostra gran passió, al menys jo, molts dels capritxos són per la bici.
Ara jo mai diré que una bici bona et fa quedar més endevant o que sinó guanyo és per culpa de la bici. I mai he demanat material als equips on he estat.

Per cert Jordi, ara que no tinc exàmens em vaig trencar un dit, res greu, però tenia ganes de venir a Bescano i ...