dimarts, 14 de setembre del 2010

Reconeixent el terreny

Des de l'alt de la Vajol mirant cap a la costa. Impressionant vistes... Segons un escrit que hi havia en una placa aquesta sirena i aquest pastor van fer un tros de camí cada un i es van trobar en mig de la plana i van formar la plana de l'empordà... Avui he reconegut el terreny de la 1º etapa de l'empordà, concretament els primers 130Km. Son durs, primer l'alt de Perafita, però es que despres hi han moltitud de repexons que fins i tot son més durs que el port de 3º! L'alt de la VAjol te unes rampes molt dures, però es que 20 km avanç ja vas fen repetxons d'aquells que et van maxucant... Però el més dur de tot serà si fa tramuntana com avui, tot el recorregut exeptuant el 1º i l'ultim por (perafita) la tindrem de costat!! o sigui que si fa tramuntana mmm.... GAssss!!!!!

6 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

GAAAAAAAASSSSSSSS JORDI A POR LOS PROS EN EMPORDA!!!!!

Antoni Carulla Abadal ha dit...

Ep Jordi!
Quan he vist les fotos estava pensant: reconeixent quin terreny? Així que disputaràs la volta del cinturó ciclista de l'empordà?
Ets ben valent eh! Espero que us vagi bé a tot l'equip que us ho mereixeu. Abans ens veiem a les darreres curses, Manlleu i Santa Tecla, que això ja s'acaba!

roadman ha dit...

has posat les trampes?

jordimasfepesa ha dit...

les trampes ja hi son de per si totes soles!!!
com enganyen els perfils!!!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

a ver Jordi la historia se coge por los pelos... macho.

Un pastor y una sirena, se encuentran en mitad del camino...y forman la plana del Emporda? joder....así, de repente? aqui falta tema tio...

jordimasfepesa ha dit...

jajajajaja!!!!
el tema que cada un i posi la seva imaginació!!!
jjajajajaja!!!!