divendres, 22 de maig del 2009

Etapa de Pal

Entrevistat per tv3
Els ànims que no faltin!!!
Julian, el guanyador! venia de l'escapada del dia
Valverde, que va retificar el seu liderat
Tondo, lider de la muntanya
Quins collons! com vaig disfrutar a pal! No tinc cap més remei que trure’m el barret davant d’aquest crak! Potser pensareu que parlo del guanyador! Doncs no, tot i que va ser un valent i va guanyar la etapa amb dos collons. Parlo d’en Xavier Tondo, un corredor valent, amb un gran palmarès, que va jugar a guanyar i va “perdre”, i poso perdre entre cometes perquè no va perdre, per a mi va guanyar en adeptes. Va jugar a atacar i a falta de 400mts. De l’arribada va rebentar, se la va jugar, ell va anar a buscar els corredors que havien saltat del pilot i és va quedar i ell i valverde sols i llavors en Valverde el va remaxar i va ser quan en Xavi va “explotar”. Des d’aquí vull felicitar-te per córrer com ho hauria de fer tothom, a l’atac, donant espectacle i fent que dia a dia aquest esport sigui més gran! Ets un crak, dins i fora de la carretera! Molts ànims i a continuar fent gran aquest esport que tan estimem.
P.D. Ara ja entenc perquè a l'arribada no hi ha gent, i és que a 2 hores del final d'etapa hi ha 3 km de meta no deixaven passar els cotxes, perquè deien que estava tot col.lapsat. Evidentment això no era així. Potser que s'ho facin mirar, que per desgracia aquí no ve tant gent com al tour i no fa falta tallar la circulació d'aquesta manera. De gent n'hi havia.

3 comentaris:

Trueno ha dit...

sta clarissim, comparem a Catalunya amb lo viscut al Tour de California!! No hi ha color, si una cosa es vol fer bé es fa, si la fas a mitges un altra organitzador amb mes ganes i mes pressupost et donarà l'empenta final cap al precipici com suposo passarà l'any vinent quan California es celebri en ple mes de maig sent tb una proba Pro Tour

Daniel Lopez ha dit...

Me alegro que lo hayas pasao genial,solo decirte que el que ataca tarde o temprano gana....

La que liaron a la organizacion,un poco mas y no puedes subir.

Oriol Figuerola ha dit...

Jordi!!! Que gran la pancarta de "Go Tondo", ets un krak!!! Ja t'ho devies passar bé, ja, mamon!! jejejeje..... El Tondo es un krak, segur que aquest any donarà molta guerra a la Vuelta, ja veuràs.Com va la recuperació?

Salutacions i molts ànims!!!