dilluns, 31 d’agost del 2009

Sensacions

Feia molt de temps que no tenia aquestes sensacions. Aquelles que et permeten disfrutar patint, que veus que de tant en tant pots treure el cap per davant de la cursa, que et pots permetre atacar, que sens que tens força... Se que el meu moment de forma no és bó, se que encara em falta, però poder acabar 3 carreres amb 5 dies per a mi ja és molt. I les he acabat amb bones sensacions, i dic bones perquè he pogut rodar davant del pilot (a estones) i de tant en tant he pogut sortir a algun tall. Mica en mica vaig recuperant aquell cop de pedal que fa tan de temps que no tinc. A la carrera de la Senia vaig al·lucinar de lo ràpid que és va anar, se que potser m’ho va semblar a mi ja que no estic al 100 x 100 i potser per això em va semblar que és volava. Dissabte a vallter vaig anar força bé fins que ha meitat de port les forces em va dir prou i vaig arribar a dalt com vaig poder, però vaig arribar.. I avui al circuit de Sants he vist que la gent anava plegant i que jo anava aguantant, i m’ha passat com ha vallter, hi ha hagut un moment que les forçes m’han dit prou i m’he quedat sol, i m’he pensat que la meva carrera ja estava, però no, els arbitres m’han deixar continuar i he pogut acabar la carrera amb molt de patiment però amb una il·lusió terrible. 3 de 3!!! Per a mi un balanç més que satisfactori!!!

12 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Me he alegrado verte dar pedales a mi lado en las carreras,pero me he alegrado muchisimo mas ver tu actitud,valentia,coraje,entrega,siempre mirando hacia delante,un ejemplo para mi y seguramente para muchos.
Animo sigue con esa actitu que seguramente te dara alegrias antes de que termine esta temporada..

oscar ha dit...

Molt be tiu.
Espero que siguis millorant.
Salut noi.

ViNi ha dit...

Jordi, en las 3 te e visto dando guerra, sin miedo a rebentar y le has hechado muchos huevos!! enserio, con ilusion y ganas tu mismo demuestras que se pueden hacer muchas cosas!!!

te veo en la roubaix catalana!!

Juan de Dios ha dit...

lo mas importante son tus sensaciones y el par de huevos que le echas.para mi eres todo un ejemplo.sigue asi

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

y no te limitas solo a acabar que encima arrancas con un par!
que aprendan de ti , tio!

XAVI NOVELL ha dit...

ets el meu ídol Jordi ... quan et veïa en el pilot I que avançaves reflexionava i pensava que tant de bó tothom tingués la teva valentia ... i de postres poder pujar amb tu al teu costat una estona va ser BRUTAL !!!!

FELICITATS PER SER COM ETS XAVALOTE!

Pati ha dit...

Nen ets un crack!!! De mica en mica s'omple la pica!!Endavant Jordi!!!!!

Judith ha dit...

És que tens molta força i fins ara no te'n havies adonat.
A per totes!Ara a per 5 i més!^-^
Tu pots!

jordimasfepesa ha dit...

és que no entenc el ciclisme d'una altre manera que aquesta. Si tinc un gram de força ataco, no em serveix de res estar amagat al pilot i fer el puesto a final de carrera. Mai he entes aquesta filosofia.
Això si, si poc fer el 33 no faré el 34!!

TONI TIRADO ha dit...

La gent té por, i pensa que no tindran força perl final per acabar la cursa o a lo millor es qüestió de mentalitat. Es una mica de tot aixó. Després hi ha gent que no gasta ni un gram de força per fer puesto i mirar-ho despres per internet. Despres també hi ha gent que va limitada hi ha de tot

TONI TIRADO ha dit...

Canviant de tema.
El dissabte a Vallter l'hi vaig preguntar al Joaquin Badia per el recurregut de la cursa d'Olot i m'he va dit que s'ha tingut que variar una mica el recurregut perque transit no permet el pas per l'autovia i serà una mica mes llarg. El Badia em va dir que sortien uns 150kms, Es possible que surtin tants quilometres?

jordimasfepesa ha dit...

toni és veu que sí!!!
surten uns 150km!!