diumenge, 27 de setembre del 2009

Navàs

Ultima carrera de l’any a Navàs! La carrera a començat amb el minut de silenci més emotiu que he viscut mai. Un minut de silenci seguit d’una lectura dedicada a en Xavi. La carrera perfecte!, recorregut molt bó, organització bonissima i una participació de força nivell. En quant a la carrera s’ha volat, amb un recorregut molt propici per escapades, no han tardat a començar els intents. Triplet del Azysa, amb en Solano i Muller arribant sols i en Zugasti guanyant l’esprint del grup perseguidor d’unes 15 unitats. Vull felicitar l’organització de la carrera, primer per haber organitzat la carrera i segon per haver-ho fet tan bé. Avui ha estat un dia molt especial per en Dani Lopez. Dani, ets un tiu collonut i encara que no t’agradi et continuaré emprenyant perquè per poc que puguis l’any que bé continuïs. Ets un exemple d’entrega i sacrifici, de constància i perseverança, de lluita i d’amor per la bici. Però el més important és que ets una excel·lent persona.

4 comentaris:

Daniperez ha dit...

Aa fondo pit i collonsss!!!!

Juan de Dios ha dit...

la verdad es que sou cojonudos los 2.

Daniel Lopez ha dit...

Muchas gracias por tus palabras,muchas gracias por todos los animos que me has dado durante todo el año y que nunca has dejado de hacerlo...

Y muchas gracias por enseñarme como superar lo que has tenido este año,que para nada ha sido facil...

Antoni Carulla Abadal ha dit...

Jordi, has estat un gran exemple de voluntat i millora!
Recordo que vas començar la temporada tard, degut a l'operació; i quan la vas començar es notava que et costava força d'agafar el ritme. A mesura que han anat passant els dies, i a còpia de poques curses, has pegat una millora del copón, cada dia caminant més i més..! Té un mèrit grandiós tio. Espero veure't a fondo també la temporada vinent!
Ara a descansar uns dies!!!