dilluns, 7 de setembre del 2009

Olot

Gran carrera la d’ahir a Olot. Sortida ràpidissima, la 1º hora amb mitja de 45! Diferents intents d’escapada fins que finalment marxen un drup d’unes 10 unitats on aconseguim possar en sergi, per radera continuen els intents fins que en un tall en posem l’Alberto i jo. Érem uns 10 o 12 corredors, entre ells 3 ECP, decidim anar a relleus i pujant el port de les Encies és posen a tirar els ecp a un ritme que al final em va costar d’aguantar tot i que al final em vaig q uedar vam poder empalmar baixant gràcies ha un corredor bastant malparlat i poc respectuós del ecp. Un cop vam enllaçar davant i la fuga es va consolidar va arribar el meu dubte: Que collons fan els corredors que és posen en una escapada i no relleven? O els directors que els diuen “tu a roda i ja està” o els francesos, que anaven 4 o 5 a l’escapada i només tirava un! A l’escapada tirava regularment Ecp, Ajunt. Lleida, Casial, Renault, un Cjam i un parell de Alcoletges. En general vaig veure molt poca ambició, molt de “pro”, i jo no tiro perquè.... Collons, si estàs en una escapada és per rellevar, no? O el que volen és anar a roda fins a meta i guanyar? Aquesta seria una gran victòria? O seria una mala victòria? Vull felicitat als components que anaven a l’escapada que van donar la cara, i felicitar als corredors d de l’ECP que anaven a l’escapada per l’ambició mostrada i que gràcies a l’escapada és posen de ple en la lluita de les grans clàssiques. En quan a mi, sensacions molt bones tot i que sabia que em sobrarien quilometres i a 20 de meta el meu organisme i les rampes em van Ens veiem a Manlleu!!!! Que ja estaré un xic millor....jejejejeje!! deixar amb un globo que les rodes no tocaven ni a terra!!

9 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

Felicitats Jordi!
Hicistes un carreron y fuistes fiel a tu principios. Cada día va a más y eso es satisfactorio para uno mismo para coger los entrenos con más ganas.
Es incomprensible que un corredor que se meta en la escapada de delante, la buena en donde luego se jugará la victoría y no dé relevos de principio. Que eso lo hicieran al final de la carrera cuando la fuerzas ya no responden lo entendería. Sabe lo que te digo que me alegro que al final no ganasen los franceses y que ganase un chaval de De David que si que dio la cara.
Creo que si todos hubiesen dado la cara, gente como tu Jordi o Juande podriais haber llegado mas alante.
En fin tienes que estar contento.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

joder jordi que decirte chico...en olot y escapado y pasando puertos..pio pio...CRACK!

Ciclista ánonimo ha dit...

Enhorabuena, cada día mejor por lo que veo.
Si todos tuvieran tu espíritu de superación otro gallo cantaría.

jordimasfepesa ha dit...

Gràcies Toni! jo entenc el ciclisme així!!
Jose, vaig disfrutar com un nen a l'escapada.... llastima que encara em falta fondo i xispa i de tot!!jejejejeje!
C Anonimo, m'encanta el ciclisme i la meva filosofia és així!

Judith ha dit...

Ostres! No et vaig veure...^-^
Ets un gran ciclista i el temps t'ho acabarà confirmant. Tingues paciència, ja ho veuràs.

jordimasfepesa ha dit...

i erets? on?

Daniel Lopez ha dit...

Me alegro por tu gallardia y tu espiritu de lucha,menos mal (para los demas) que esto ya le queda poco por que sino un mes mas y arrasas...

Felicidades.

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi
Si fins i tot quan et vai atrapar a dalt a Sta Pau tiraves per atrapar aquell grupeto que teniem davant!!!!!!!!!!!
Kuidat i ens veiem
Quim R.

Antoni Carulla Abadal ha dit...

Ei company, felicitats per la cursa que et vas marcar! Cada dia camines més tio! Me n'alegro moltissim de veure't cada dia més amunt en les classificacions. Segueix així Jordi!!!