dilluns, 21 de setembre del 2009

Triplet

A mitja setmana em vaig assabentar que aquest cap de setmana hi havien tres curses, i em va fer il·lusió fer-les les tres! Començaré pel diumenge al matí. Carrera a Reus, circuit d’un km on es corria 1h30’ i un premi en metalic de 1000e al primer. És va volar, gran exhibició de Muller que va arrencar a la segona volta i va marxar i va doblar tot el grup! En quan a mi, vaig aguantar fins la meitat. Diumenge a la tarda, Tarragona. Una prova d’eliminació i un altre de puntuació. Més enllà dels resultats cal destacar la nefasta actuació arbitral. Crec que amb diferencia és de lo més clamaros que he vist. En la prova d’eliminació, quan només quedaven dos corredors li van dir a un d’ells que ja estava eliminat feia estona, però no va ser l’únic, altres corredors van viure el mateix cas, però aquest primer va ser increïble per esperar a ultima hora per comunicar-li. Dissabte a la tarda Manlleu. Sense cap mena de dubte la carrera on més ve m’he trobat, i com més avançava la carrera més bé anava. Al final, van arribar dos escapats( Colomé, i Juande Dios) amb aquest ordre i el pilot a l’esprint on em vaig intentar posar però vaig desistir degut als nervis i la por a una caiguda. En l’esprint del grup és jugava la classificació general a les gran clàssiques, una lluita molt bonica. El pitjor del Dissabte, la cara de moniato que s’hem va quedat quan vaig veure l’equip cjam tirant del grup per neutralitzar una escapada on anava un corredor del CasiAl i un “company” d’equip ajudant al cjam a tirar del grup. M’és absolutament igual els seus motius que el van dur a fer una cosa tan miserable com aquesta, tots els corredors del CasiAl som companys, tots. Defensem uns colors i uns patrocinadors i el primer que te que prevaler en qualsevol equip es el companyerisme i el respecte als companys i a la gent que ha fet possible aquest equip.

6 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

a vegades em pregunto tmb jo si la gent i enten de ciclisme ho no....

au maco , felicitats com sempre crack.

Juan de Dios ha dit...

es triste todo lo que paso tanto el sabado como el domingo,ESTO NO ES MI CICLISMO!!!!
POR SUERTE TODAVIA QUEDA GENTE ROMANTICA QUE NOS APASIONA CADA DIA MAS LA BICI,NO JORDI?

Unknown ha dit...

Respecte a la carrera de Reus...que us va semblar????
Organització,circuit,etc...Gràcies!!!

jordimasfepesa ha dit...

pues si Juande!! ni res ni ningú em treurà la meva il.lusió.
Ara, que no esperin que si veig algo que no m'agrada em quedi callat, per molt que sigui del meu equip! s'ha de dir el bó i el dolent. Simplement ho he fet "public" per si pot servir perquè d'altres ciclistes no caiguin en un error tan greu.
Anna! benvinguda al blog! l'organtizació molt bé, pel meu gust el circuit masa curt, jo prefereixo circuits de 5 o 10 km ,però cada un tindrà la seva opinió sobre això.
La llastima és que coincidissin 2 carreres el mateix dia i llavors hi han caps de setmana que no tenim res de res. Crec que això seria una cosa a millorar. (desconec si l'organittzació i pot fer alguna cosa al respecte)

Daniel Lopez ha dit...

Anna lo peor (yo no estuve) dos carreras el mismo dia...
Creo que es mejor sentarse y hablarlo por que aqui perdemos todos...

Jordi lo peor es que esta persona habla de respeto no e lo pierdas...
El que siembra recoge,dicen...asi que tiempo al tiempo...

Afortunadamente todavia quedan personas que les gusta ser ciclistas...

Javi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.