diumenge, 11 d’abril del 2010

Locomotora CANCELLARA

Quina exhibició !!!!!! Ja se que molts pensareu que la Paris-roubaix no es el mateix que avanç, que arriben molts corredors al final i que si no plou perd prestigi la victòria.... Però veure el que ha fet Cancellara avui m’encanta!!!M’encanta perquè ha demostrat que primer es un superclasse, segon, que les carreres no només es guanyen allà on tothom diu que s’han de guanyar, i tercer, que un tiu sense mirar enrere pot amb un grup de 6 corredors. M’explico amb lo de mirar enrere. Ha arrencat sol i no ha mirat enrere i ha anat obrint camí i a fet minvar la moral de la resta de corredors, ha anat a tope fins a tenir els 2 minuts que li permetien arreglar un inoportuna punxada. Ha demostrat que en el ciclisme no tot es força ( que si que la tenia) sinó que el factor psicològic també conta, i tant si conta!!!!!

6 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Con lo que ha hecho tengo la sensación que el resto sean ciclistas de segunda fina y madre mía vaya carrerón que han hecho el resto.
todos los adjetivos se quedan cortos...

Marc ha dit...

Impresionant Cancellara, i darrere seu ningú es posava d'acord per tirar, el pobre Boonen semblava una gallina donant cops de cap. Gran paper el de Flecha també que va fer 3er, amb un Husvod molt llest que no li va donar ni un puto relleu.

jordimasfepesa ha dit...

suposo que Husvod no li va donar cap relleu perque estava "emprenyat" ja que quan tots estaven passant al relleu Flecha va arrencar.
Jo crec que si tots aguessin tirat amb 2 collons cancellara no hagues marxat, tot i que suposo que es molt facil veure'ho per la tv i un altre es gestionar el tema alla mateix. Suposso que tots van pensar que si es possaven a tirar li farien la cvarrera a bonnen.
de totes maneres gran espectacle!!

Subcomisión de Ciclismo CAE ha dit...

Impresioanante, llegué el domingo y busque algo en la web sobre la carrera y verlo ganar de tal manera deja sin palabras a mas de uno.

Anònim ha dit...

Podias escribir el blog en castellano,creo que te leería más gente.

jordimasfepesa ha dit...

El objetivo de este blog NO es que me lea mucha gente, sino expressar mis opiniones. Mi lengua es el catalan i asi lo sera siempre. si quieres arriba a la derecha del blog hay un traductor i asi quien quiera puede traducir-lo a su lengua, que de echo lo hace mucha gente, gracias por leer-me