divendres, 28 de maig de 2010

Valents

És possible tornar? Evidentment que si, és possible i molt licit tornar. Molta gent creu en la reincerció de les persones que en el transcurs de la seva vida cometen errors, els paguen i tornen a la vida del dia a dia. Per què quan un ciclista ha donat possitiu no pot tornar a competir sense ser senyalat? s'ha equivocat i a complert amb la seva pena, per tant és igual que els altres. Em vist molts casos de corredors, no només en el ciclisme, que han comes una errada i complerta la seva condena han tornat a competir i a mi em sembla perfecte. Tots ens podem equivocar i tots estem en el nostre dret d'intentar solventar l'errada. A mi m'encanta que vinu hagi tornat, un corredoras, un espectacle pur, un lluitador, un valent... un corredor que des de l' època de Jalabert no veia. Culpable? evidentment el corredor és l'ùltim que te la paraula i el que pren la decissió final de fer trampes, però tingueu en conte que influeixen mil i una cosa a l'hora de pendre la decissió. Amb això no exculpo a ningú, però en qualsevol cas, pena cumplida i te tot el dret a tornar. Allez VINU!!!!!

2 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

HOMBRE estoy de acuerdo contigo menos en que el corredor tiene la ultima palabra.por eso hay algunos trabajando de cualquier cosa y otros corriendo en pro sin pena ni gloria,de todas maneras estoy contigo que vuelva gente valiente como vino y basso,2 valientes que siempre lo fueron y seran ,vayan o no puestos

Alberto ha dit...

Creo que no llevas razón. Valientes?? Donde estaba esa valentía cuando Vino pitó la máquina y aún sigue negando que se dopo.... y de Basso.... que no tomó nunca nada, solo se preparó el tratamiento por si acaso... Para esto nunca hay valentía... cuando en esos momentos es donde de verdad están los valientes, tanto en las duras como en las maduras.
Mientras tanto, por mucha sanción que hayan pasado, siguen siendo lo que son, unos MENTIROSOS y unos FALSANTES.