dilluns, 29 de novembre del 2010

Associació ciclista Alcanar

El primer que s'ha de fer quan es parla d'aquest equip es fer-ho amb el màxim respecte. Aquest equip és una institució dins del mon del ciclisme, un equip de referència. Com cada any l'Associació ciclista Alcanar està fent mans i manigues per poder sortir a rodar a les carreteres, i saveu una cosa, per a mi tenen tot el respecte del mon. Ja seran molts i molts d'anys els que porten sortin a la carretera i de ven segur que s'han trobat tot tipus de gent, des de exelents persones fins a males persones. Estic del tot segur que moltes vegades perdent diners de la seva butxaca en Libradi i Jimi han sortit a la carretera, perquè a diferencia de molta gent, ells senten el ciclisme, ells son uns enamorats d'aquest esport. Nomès per això en reventa la gent que els critica i que vol aprofitar-se del seu bon fer. Els han dit que no tenen ajudes perquè el seu equip es dolent, en contes d'ajudar-los hi ha hagut gent que s'ha aprofitat. Tots i cada un dels corredors que han estat en aquest equip saven del que parlo i saven que amb l'Alcanar han pogut correr de les millors carreres que hi ha àrreu del calendari. Moltes vegades han hagut de passar per males experiencies que jo he pogut veure i sentir, però ells no han defallit hi han seguit endavant. Continueu amb aquesta gran tasca que esteu duent a terme, sense vosaltres això no seria el mateix!

10 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

NO SE QUIEN PUEDE TENER LOS SANTOS C........... DE CRITICAR A ESTE EQUIPO Y A SU GENTE.

PARA MI,UNOS CRACKS,DE VERDAD.LOS QUE SIENTEN EL CICLISMO,LOS QUE TE DAN AGUA SIN MIRAR TU MAILLOT,LOS QUE SE PARAN A DARTE UNA RUEDA AUN NO SIENDO DE SU EQUIPO......Y TODAVIA ALGUN GILI..... LES CRITICA???VERGUENZA TENDRIAN QUE TENER MANCHARSE SUS SUCIAS BOCAS AL HABLAR DE ESTA GENTE.UN EQUIPO HUMILDE PERO GRANDE EN ESPIRITU,UN EQUIPO AL CUAL HABRIA QUE HACER REVERENCIAS POR SEGUIR AÑO TRAS AÑO SACANDO CHAVALES QUE "OTROS" NO SACARIAN!!!

MI ENHORABUENA A ALCANAR Y SU EQUIPO POR HACER MAS GRANDE NUESTRO CICLISMO.

jordimasfepesa ha dit...

i son Juande, i son!!
i van benent fum als corredors quan encara tenen coses pendents!!
nous projectes, noves mentides...

Anònim ha dit...

Bones!
Precisament avui al matí he parlat amb Librado i si no passa res l'any vinent sortirà a la carretera com a LIZARRAN REUS.

L'única condició que te Librado es que l'equip es faci a Alcanar...ja que per a mi també te un valor sentimental mes que la sponsorització!

Estareu informats!

jordimasfepesa ha dit...

mil gràcies!!!!!! joan pere!!!
de veritat, és una grandissima noticia!!!
això s'ha de celebrar foten un tiveri al lizarran!!!!

jordimasfepesa ha dit...

Per a mi es un orgull i un honor portar els colors d'aquest club...

Anònim ha dit...

Tot i que jo visc a Reus, a Alcanar i tinc la meva segona casa! i per a mi tb es mes que una esponsorització... ja que Librado em coneix de ben petit...Tant de bo pogues pagar un equip full, amb bicis, furgonetes, etc...pero dintre de les meves posibilitats faré el que podré!

Ahhh i lo del tiberi està fet!jejeje

jordimasfepesa ha dit...

la veritat es que un full equip ja el tenim!!
un full equip el fan les persones, la bona gent i la il.lusió, i aixó en tenim de sobres!!!
Gràcies joan!!
em sento afortunat!

Anònim ha dit...

CONFIRMAT!

l'ANY VINENT PORTAREU LIZARRAN I L'EQUIP ES FARÀ A ALCANAR!:-)))

Anònim ha dit...

Es un gran equip, sense miraments a l'hora d'agafar ciclistes, tothom i te cabuda, jo també hi vaig passar i vaig xalar molt. Tots haurien de ser com ells. Els desitjo una llarga vida i que no es cansin mai!

Jordi M

oscar ha dit...

Enhorbona per poder tornar a treure equip.
M'alegro molt.
Anims i salut.