divendres, 26 de novembre del 2010

Quin plaer....

Sense cap mena de dubte un del llocs més bonics que hi ha, la costa brava i en un dia de tramuntana encara més! aquí des de la punta ventosa mirant cap al pirineu
El montgrí al fons
Segurament la imatge no percep la pendent i els craks del btt serà pa sucat amb oli baixar per aquí, pero un ànec com jo....
la roda de davant anava cap a tot arreu menys recte, aixó que com diuen els que en saben el cul em tocava la roda de darrere... Peró al final he arribat a baix sense caure!!
Aquí el dilluns en un corriol per sobre de l'Estartit
Vistes de la platja de pals...
El diumenge no podré disfrutat del plaer d'anar amb bici per culpa de la no gens democratica i dictatorial forma de designació que hi ha en aquest país de les meses electorals.
Si m'ha tocat la grosa i tinc que anar-hi, no en tenim prou de treballar de dilluns a divendres o inclus dissabte que en el meu dia de descans setmanal m'el tinc que passar de manera obligatoria en una mesa electoral, 13h allà!!
No hi ha gent que els farien més servei que a mi els 62 euros que donen?
No hi ha gent que està sense fer res?
En fi, demà em prepararé una bona samarreta amb un bon escrit de protesta, accepto propostes!!

7 comentaris:

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

NO TE DEJARÁN LLEVAR UNA CAMISETA DE PROTESTA EN UNA MESA ELECTORAL, JORDI.

Trueno ha dit...

a mi em va tocar estar-me tot el dia en una mesa electoral al dia del Referèndum sobre la Constitució Europea!!

encara rai q era votar SI, NO o en BlANC!! perque hi havia gent que no sabia quines eren les opcions!!!

i per no dir els DNI de la gent gran, el 99% amb indetificacions de fa més de 20 anys, tan q clar el de la foto per res sa semblava a l'actual i jo flipant saps, vaya tela, els encarregats ens van dir q fessim la vista grossa i ala q podien votar,jajaj


aixo si, lo pitjor Jordi que el Presi de la taula i un vocal titular no van venir perque deien q es trobaven malament i bla bla lba...., la presi suplent i un vocal suplent van pringar, i mes tard van apareixer els dos suposats "malalts" amb les seves families a votar a la nostra taula!!! aixo si que es ser un desgraciat!!!

per cert, a mi em pvan pagar nomes 52 euros, vaya merda!!

i tb lo pitjor, tenir q recontar mil i una vegades els vots pq cada representant de un partit ho podia exigir si volia al final de la jornada, amb ves de venir junts venien separats, em vai caga en tots!!!!

i per ultim nomes faltava q vingues a votar el Maragall(per sort no a la meva taula) i omplirse tot de cameres i fotografs!

JORDI no t'asustis pero ja saps q t'espera!!

Javi ha dit...

Segurament et faran treure la samarreta, però no portis una de recanvi...

A veure com ho solucionen..., t'enviaran cap a casa a per una altre? un bon dia per oblidar-te les claus de casa...

Motiu samarreta:

"Otra democracia es posible"

jordimasfepesa ha dit...

bueno, crec que la solució serà una samarreta del barça!!!

Albert Olivé ha dit...

Jordi, estic totalment d'acord amb tot el que exposes en aquest escrit, la carta que vaig veure al diari... i et dono ànims per aguantar; ja no les hores que estigui obert el col.legi electoral, si no també als impresentables de representants que et poden fer contar els vosts mil i una vegades.
Però no et posis la samarreta del Barça home! jejeje. Diumenge no toca. Aquesta samarreta és la de les majories. Hauries de buscar algu més revel i ja no parlo de samarretes de fútbol.

Daniel Lopez ha dit...

Buenas fotos y buenas rutas...

A mi tambien me ha tocado, hace una semana que me avisaron, fuera de plazo, y por lo visto las anteriores designaciones todos tenian excusa...
13 horas??? a mi me han dicho que más y con un bocata, sin salir de allí...

Paciencia...

jordimasfepesa ha dit...

eiii al final "NO A LA DESIGNACIÓ OBLIGATÒRIA DE LES MESES ELECTORALS" a triunfat!!!
http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?id=717962542
amb dos collons!!