dilluns, 23 de maig del 2011

La vida no es justa...

Son d'aquelles noticies que quan te la diuen no te la creus, costen d'entendre i crec que tardaré molts i molts dies a encaixar. Avui en Xavi ens ha deixat, ara sortiré a pedalar i totes i cada una de les pedalades les faré per ell, una gran persona, un apassionat de la bicicleta, un gran company... Costen de trobat paraules... donar molts i molts anims a la seva familia i a la Silvia... Sempre estaras en el meu pensament Xavi... Pedala allà on siguis...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bon tio el Xavi, tots els ciclistes el tindran sempre present. Descansi amb pau

Juan de Dios ha dit...

SEGURO QUE LO HARA,SEGURO.
Una INMENSA PERSONA,UNA IRREPARABLE PERDIDA.
DESCANSE EN PAZ XAVI TONDO

Joan Pere ha dit...

Com diu el titol del post...LA VIDA NO ES JUSTA!.Per fi...a Xavi li anava tot bé, podia demostrar el que realment sempre he pensat d'ell,que era un tio que tenia clase, un tio lluitador, amb ambició de guanyar, que ho donava tot a la carretera i que després de patiments i penuries dins d'aquest mon ...que només la gent com nosaltres enten, la sort no li donava l'esquena!.Doncs...aquest matí, la puta mala sort la tornat a fotre i aquest cop de veritat!!!Merda de mala sort Xavi! sempre estaras al nostre record! QUINA MERDA DE MALA SORT XAVI!

Teixi ha dit...

El trobarem a faltar. Un gran ciclista amic de tothom.
Massa jove per deixar-nos, aixo si ha marxat havent complert el seu somni com a ciclista, el podrem recordar com un dels grans ciclistes catalans.
Anims per tots inclos jo mateix.
Fins sempre Xavi!!!