dijous, 9 de juny del 2011

Cultura ciclista

Cada any al mirar qualsevol clàssica del nord , flandes , Roubaix, la Panne... se el que vol dir cultura ciclista. Allà tothom es volca amb la carrera, amb els ciclistes, del primer a l'ultim...
Quilometres i quilometres de llambordes que fan d'aquest racó de mon la meca de la cultura ciclista... Jo mirant aquesta imatge s'em possa la pell de gallina, i aquella dita que diu "val més una imatge que mil paraules" en aquetsa fotografia queda ben clar.
Crec que tots hauriem de fer una profunda reflexió de l'estat actual del ciclisme i sobretot pensar que ens volen dir quan es parla de ciclisme "modern". Es evident que aquí a catalunya el ciclisme de carretera està tocat de mort, i jo penso que potser ens tenim d'emirallar en llocs on fan les coses ben fetes, llocs on a cada festa major fan una carrera i on amb una ratlla a terra en tenen prou per organitzar una carrera.
No fa falta voler aparentar unes grans infrastructures, no em d'aparentar el que no som! tenim el que tenim i prou, i el millor que podem fer es intentar millorar, i millorar vol dir més carreres!!

3 comentaris:

Lluís Aguilà Fosch ha dit...

em sembla molt bé Jordi però camins de carrus no! bici de carrtera per anar per carrteres minimamnt esfaltades no això que no avanses ni a cops de pal jeje!

jordimasfepesa ha dit...

ai lluis, ets masa jove per entendre aixó!!!! jejejejejjeje si un dia ho proves ja ho veuras... fes camins mal esfaltats de "cabres" i veuras com disfrutes!!!!

MARIA ha dit...

oi tant q si carreteres de cabres!!! x aixó són curses mítiques!!! m'encanta veure-les disfruto com una nena, ara no se si els meus braços ho aguantarien en una cursa, jeje
Jordi estic amb tú, fa poc q stic fent ciclisme xo no ha calgut gaire temps x adonar-m'hen....és una pena la problemàtica està a CAT i a nivell espanyol igual....en fèmines com volen q surtin bones ciclistes, si fem 4copes d'espanya i a sobre poc kilometratge i poca duresa....les nenes joves no tenen cap motivació....no se.....és una pena....