diumenge, 5 de juny del 2011

Malament, malament...

Si tinc que fer un balanç de la primera meitt de la temporada, sense cap mena de dubte serà negatiu. Salvant el mes de febrer, on si que vaig trobar un bon cop de pedal, la resta de mesos han estat nefastos en quant a sensacions, i es que en cap moment m'he trobat com jo voldria. Però toca seguir pedalant fins a trobar aquest anelat cop de pedal. En la carrera d'avui altre cop patint molt i quedant despenjat del grup capdavanter molt més haviat del que pensava. A partir d'ara venen les carreres que millor s'em donen, però per poder disfrutar em fa falta trobar aquest punt. Dissabte carrera a Tarragona, el campionat de catalunya, una carrera que si la fan com la volen fer per mi serà una carrera adulterada. Una cursa de 135 km aprox. amb 5 voltes i en la qual també correran amb nosaltres els masters, i sortiran una volta més tard que nosaltres... No entenc pas com ho faran però jo crec que si volen correr al mateix temps que nosaltres haurien de fer els mateixos quilometres, si no serà una carrera sense cap sentit ja que el resultat quedarà plenament adulterat.

4 comentaris:

Oscar Gómez ha dit...

Jordi estic totalment d´acord amb tu amb lo qe dissabte... Som molt Master que no volem sortir...ja que per 5 o 6 que van al mateix ritme que volsaltres, el reste ens tenim que fotre !!!! quin fastic. Jo aquesta temporada he sortit a fer la cvopa Aragon i alla els Masters corren tots...senior-master30 , V-40-50-60...i es millor !!!!

Javi ha dit...

La veritat és que no està bé que els master donin menys voltes. Per als masters de veritat està bé ja que la distància s'adequa a les seves posibilitats però conyinuen corrent amb una majoria d'elits que tenen tot el temps del món i una millor preparació. Per altra banda, els masters que entrenen com els elits tenen ventatge sobre tothom,elits i masters. Aquets són els grans afavorits.

Els elits haurien de tenir el seu campionat i els masters el seu. Vale que d'altres curses les fem junts, i amb les mateixes condicions, però el campionat nacional és una cursa especial i no es pot fer aquesta nyapa.

Que tingueu molta sort, jo aniré de públic.

Juan de Dios ha dit...

ya hable con torrent y a ver que pasa.en cuanto a lo de los master,que se puede decir de una categoria donde la mayoria suele correr con los elites??para que???porque no corren con los elite todo el año????los verdaderos masters ,NO VAN A CORRER CON LOS ELITES PORQUE,SIMPLEMENTE NO ES SU CATEGORIA.COSAS INUTILES DE NUESTRA FEDERACION.

En cuanto a ti,Jordi,yo gane una carrera pero llevo todo el año enfermo y no levanto cabeza pero lo que me enseñaron mis padres,amigos ciclistas y bernat,es que siempre sale el sol,amigo.De los malos momentos se aprende,Jordi,y a ti te gusta esto muchisimo a si que.....mañana sale el sol ( o la lluvia jejej)

jordimasfepesa ha dit...

sempre he dit q la categoria master es va fer qan hi havien 150 tius corrent a totes ls carreres d'elit, i la gent q per x circumstaecies no podia entrenar i volia conpetir van fer aqesta cat. Ara les coses han canviat molt. Ara aquesta categoria tal i com està feta ara no te cap sentit. Ara hi han diferencies avismals entre ells i el q no pot entrenar torna a tenir els mateixos problemes q tenia. La categoria senior ja fa temps q no hauria d'existir! I Ja fa temps q desde la fede diuen q la treuran, però encara i es.