dilluns, 1 d’agost del 2011

Millor em quedo a casa!!!

Avui es un d'aquells dies que no hauria d'haver sortit de casa. Duia 1h30' d'entrenament amb l'Isaac quan pujant la ganga se m'ha enganxat el canvi i s'ha enredat amb els raids. Resultat, "patilla" del canvi arrencada i canvi arrencat. Solució? cap! Son les 11h i fins la 13h no em poden venir a buscar o sigui que m'he tret les sabates (gran error) i a caminar fins la Bisbal! Un cop a casa i amb l'emprenyada que portava he canviat de bici hi he anat a voltar el montgrí, notant que els peus em bullien!!! i la meva sorpresa en arribar a casa i passar per la dutxa, dues enormes "ampolles" a la planta dels peus!!!! La caminada a pasat factura!! si algu te algun remei... de moment les he reventat hi he tret el suquillo

7 comentaris:

Javi ha dit...

Pues ara si has tret el suquillo, hauries de ficar betadine a dins fins a omplir la ampolla amb una xeringa. Et farà molt molt de mal però després ja estaràs bé...en tot cas ves al podòleg si et fa cosa...

Albert Olivé ha dit...

Hauries de foradar l'ampolla amb una agulla i fil. Forat d'entrada i de sortida i quan hagi passat l'agulla, hi deixes el fil i nuat a fora. Amb el fil evites que es torni a tancar l'ampolla i així transpira. No sé si m'he explicat bé.

Trueno ha dit...

a peu del Coll de la Ganga fins La Bisbal, flipaaaaa buaah, vaya putada!!

jo l'unic cas semblant el vai patir fa dos anys a Santa Cristina d'aro tornant de la feina a Solius, em va tocar tmb teurem les sabates de ciclista i anar descaalç i eren les 3 de la nit pq em tocava tancar el cine!
Aixo si nomes van ser 3 km a peu, menys mal!
l'averia van ser dues punxades en 1km i nomes portava una camera de recanvi!pfff

jordimasfepesa ha dit...

gràcies!!!
però a l'aire no les pus deixar q treballo!!!

didac ha dit...

kuan acabi de riure et dic el remei

jordimasfepesa ha dit...

jeje! Quin cabró estas fet didac!

la tribu btt forallac ha dit...

Ves a la farmàcia i compra un aposits que es diuen "compeed"(o similar), és semblant a una pell artifical adhesiva. Te la poses directament en contacte amb la ferida, notarás millora a l'instant i té un tacte esponjós que et permet caminar sense problemes. Fes-em cas.