dimarts, 2 de setembre del 2008

Sembla mentida que amb lo bé que ho em passat aquesta temporada (i el que queda) l'any que ve l'equip no continuarà. Es així de trist, i més trist és la manera com s'han fet les coses. Encara no hi ha cap comunicat peró el "manager de l'equip ja fà molts dies que ho sap. A mí m'ho va dir per email i jo ho he comunicat a la resta de corredors. Jo crec que el que ho ha de dir és ell.
Vam començar la temporada amb molta il.lusió i molts de nosaltres encara la continuem tenint.
Vull que quedi molt clar que tots i cada un dels components de l'equip sabem qui és el que no ha fet les coses bé. Per tant vull agrair desde el fons del meu cor a la gent que ha dedicat moltes hores i maldecaps a aquest equip( RENAULT OLOT, FRUITES BADIA, CARNISSERIA LLOP, MERCATACASA, FUSTERIA SANT JOAN, BIKE GIRONA, CASANOSTRA), i també l'esforç i dedicació ultimament desinteresada del nostre director i la seva dona.
Gràcies a tots per haber-me donat un any tant bònic i que espero continuar compartint molts quilometres a les carreres amb tots vosaltres!! Salut a tots!!

8 comentaris:

Trueno ha dit...

una llàstima, no ser si sou a temps de trobar nous sponsors, pero en fi...ànims per lo q falta de temporada! que aquest diumenge crec q correu a casa!

Daniel Lopez ha dit...

Parece ser que las formas no han sido las mejores,una pena,pero asi son las cosas.De todas maneras felicitaros por el buen papel que habeis echo.
Animo Jordi......

Javi ha dit...

bueno, sempre podeu continuar corrent junts en amaters...quan hi ha ganes, la resta no importa.

Marc Vilanova Marsà ha dit...

Jo penso igual, l'important és el grup humà que heu format i això no és trenca així com així.Amb això vull dir, que tot i no seguir l'equip, heu de continuar junts.
Ànims Jordi!

Anònim ha dit...

Foguerada 7.11!! està bé el que dius aquí... ja vaig rebre el teu correu l'altre dia.
Tranquil que això només ha fet que començar, ja ho saps que encara ens queden uns bon cops de pedal!
Fes bondat i mira el correu que té passat "informa" alfa d'Olot.

Cudi

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

lamentable.
una lastima de verdad.

jordimasfepesa ha dit...

Gràcies pel suport rebut. Com ja se sap en aquest esport costa molt trobar esponsors i si quan els trobes els tractes com han fet amb els nostres doncs, merda! en aquest mon sempre hi han hagut vividors i sangoneres que de bici en saben ven poc i només estan aqui per aprofitar-se de la gent amb il.lusió. Pero com molt bé diu aquell dita,....TOTHOM RECULL EL QUE SEMBRA, i espero que aquest cop amb aquest ésser li passi aixó!

XAVI NOVELL ha dit...

EI EI EI ... si fa falte puc estirar-vos 4 volsos.
res que endavant i segur que ens veïem algun dia a la carretera i a tope com sempre ... salut i records.