dijous, 2 d’octubre de 2008

Cinturó ciclista a l'empordà

Primer de tot, felicitar a l’esport ciclista Figueres per aconseguir realitzar una volta al territori català amb aquest nivell, enhorabona, de veritat. Ara, també tinc alguna casa que dir. A principi de temporada el màxim responsable del nostre equip (Jordi Arteman) ens va dir que estàvem convidats de paraula per l’organitzador per córrer el cinturó ciclista a l’Empordà. Com us podeu imaginar, tots amb una il·lusió que ens van haver de posar uns pitets a tots de la baba que ens queia. Jo planificant la temporada (dintre del que és pot) per arribar a tope a final de temporada. Arribat el més de Maig s’ens comunica que no, que no hi anem! Jo no m’ho creia, com podia ser? Vaig sentir que hi havia equips imposats. Jo em pregunto, per que? A la carrera empuriabrava, vam parlar amb l’organitzador. La meva sorpresa va ser molt gran, resulta que en cap cas havíem estat convidats! Que estàvem a la llista de suplents des del principi!! Com és pot jugar així amb els corredors? Perquè s’ens diu a principi de temporada que estem convidats si resulta que no és així? Ja sé que potser no tenim el nivell per córrer el cinturó, no pel recorregut, sinó pel nivell dels equips inscrits. L’esport ciclista figueres te una trajectoria de 28 anys i entre d’altres organitza el Guillamet i la cursa d’empuriabrava. Mireu els corredors dels dos equips catalans convidats que van participar al Guillamet, resulta que son els equips que menys corredors van portar a la carrera i l’organitzador va acabar molt enfadat, doncs resulta que desprès son els únics convidats,???? I per anar a córrer amb la meitat de l’equip de cedits tothom ho sap fer. Jo he corregut tres vegades el cinturó, m’encanta aquesta carrera, crec que entre tots, sobretot organitzadors, els corredors, equips catalans, patrocinadors, voluntaris... han aconseguit fer d’aquesta carrera, una gran carrera. Espero de debò poder-la tornar a córrer...

7 comentaris:

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Jordi pero no os habeis parado a pensar que la vuelta al Empordá no siempre ha tenido un nivel super-alto y quien salvaba entonces la participacion? los equiipos de casa, esos a los que ahora el organizador da la espalda.
Que no teneis nivel para ir?
y quien lo dice?
Para hacer lo que ha hecho el campo claro que llev a3/4 del equipo cedido podriamos haber hecho un mixto de vuestro equipo con el Vallas...por decir un ejemplo.
Al menos daros la oportunidad de salir en vuestra propia casa.
Esto solo pasa en este Pais.
Hay el organizador de esa super vuelta lo que llorará algun dia cuando le baje el presupuesto y tenga que llorar a los equipos catalanes para que vayan a correr...

Marc Vilanova Marsà ha dit...

Hola Jordi,
És molt injust que un equip de casa com vosaltres no pogueu disputar aquesta cursa, quan en altres casos, com a la Volta Lleida, un equip nou com l'Ilerda ha pogut córrer.Però el cas del Ilerda, és un exemple d'encert per part de la organització i el vostre cas, un exemple d'un claríssim error!
Qui correrà amb més ganes i amb més motivació, el Rabobank o vosaltres? Ni punt de comparació!
Tranquil,els oganitzadors, ja s'adonaràn de l'error que han comés.

jordimasfepesa ha dit...

Quan vaig parlar amb l'organitzador li vaig dir que si s'en recordava que quan l'empordà era una challeng de 2 dies i quins equips hi anaven. Ell em va dir que aixó ho tenia molt present. Espero que en properes edicions `s'en recordi. No crec que tornin a fer-la continental, els hi ha costat molts de diners. El cas del ditec ja ho dic en l'escrit, ho trobo fatal!

Trueno ha dit...

q hi vagi un equip de Tarragona abans que un de la terra gironina i a sobre amb decits, tela!

Daniel Lopez ha dit...

EStoy muy deacuerdo con los comentarios que haceis,es una verguenza,lamentable,pero Jordi la avaricia rompe el saco y algun dia....lo peor de todo esto es el daño que se hace al ciclismo,publicitariamente para los equipos de casa es primordial y lo del campo clo que va con varios cedidos.....

Juan de Dios ha dit...

esto es lo que denuncio yo.Y SON DE LA TERRA.no esta mal que corran los equipos de fuera.EN EL VALENCIAGA (LA MEJOR CARRERA DE TODA ESPAÑA Y ESTRANJERO,DE ELITE)ESTAN TODOS LOS VASCOS.EJEMPLOS,MILES.LO DE CATALUNYA ES PENOSO Y POR MI PARTE HARE LO QUE ESTE EN MI MANO PARA,POR LO MENOS,QUE SE DEN CUENTA DEL DAÑO QUE ESTAN HACIENDO A ESOS CHAVALES QUE QUERIAN CORRER ESTA VUELTA.

jordimasfepesa ha dit...

el valenciaga!! un dia faré un post sobre aquesta carrera! el somni desde que vaig arribar a elit