divendres, 24 d’octubre del 2008

L'hora de la veritat

Desprès de molt rumiar i rumiar he decidit fer aquest escrit. Sempre peco de dir el que penso, o sigui, tot el que el meu cervell pensa les meves cordes vocals transmeten. Vull parlar d’aquesta persona desde la tranquil·litat de la temporada acabada. Tota la gent de l’equip sap qui és, però crec que la resta de la gent també l’ha de conèixer. Tots sabem qui a faltat a la seva paraula i en Jordi Arteman és va comprometre davant de tots a unes certes coses.Jo d'aquesta temporada n'he tret moltes coses positives, més que no pas de negatives. Les positives m'han omplert molt i espero que aquestes coses continuïn igual. Una d'elles és l'amistat que em establert entre la majoria de corredors i que espero, i sé que seguirà senti.Una altre és el que ha passat en l'apartat negatiu i que només te un nom i no és altre que en Jordi Arteman. Sempre tindré present quan en una reunió de l’equip (jo actualitzava el bolg de l’equip) em va dir que tenia que mirar el que i deia i que tenia que mirar de no fer tantes faltes d’ortografia perquè un dels patrocinadors es dedica a la docència) i jo ara penso que quina imatge a donat ell a tots els nens de l’escola, sort que ells no saber res, i millor, ells no en tenen cap culpa. Personatges com ell no poden seguir en el mon del ciclisme. Al principi em vaig emprenyar molt, molt!! No suporto la gent que quan hi ha problemes s’amaguen, ara amb tota la tranquil·litat esmentada avanç ja no qüestiono que les coses a l'equip hagin sortit malament, perquè tot en aquest mon pot sortir malament i tots tenim el dret a equivocar-nos , em refereixo al seu comportament, a la manera que ens ha tractat a nosaltres i sobretot a en jimi! i ell va amb la cara ven alta, no ha donat la cara i a tirat la pedra i a amagat la mà. Quan és van acabar els calers i és va dir que a partir de llavors (mes de juny-juliol) cadascú s’espaviles com pugues, els corredors vam decidir continuar a l’equip per respecte als patrocinadors que havien complert i quan ell ja sabia que l’equip no continuaria endavant no ho va comunicar i és va limitar a enviar un e-mail als corredors a final de temporada.Aquesta temporada m’he endut un dels desenganys més grans desde que vaig en bici. No és pot tractar a la gent amb vacil·lacions tots som persones.Jo només tinc paraules d’agraïment per tots els component de l’equip (patrocinadors, corredors, director, massatgista “elvira”, i tota la gent que directe o indirectament ens a ajudat, vosaltres sou una gent de collons

6 comentaris:

Trueno ha dit...

al final aqui les gestions sarà millor que les fem als propis corredors conjuntament i aixi segur que a l'equip no hi ha malentesos, perquè si depenieu d'un personatge com aquest, malament! en fi, son coses q passen, una mala experiència i a seguir que la vida continua.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ya ves ironias de la vida. La gente sin escrupulos se permite dar lecciones de gramatica pero sin embargo ellos jamas aprobarian un examen de humanidad.Como le explicaria el a esos alumnos lo que ha hecho con la ilusion de jovenes deportistas?

Juan de Dios ha dit...

BRAVO JORDI!!!! ya va bien conocer los nombres de estas personas para que el dia de mañana no vuelvan a hacer esas cosas.ademas esta gente no puede nunca en la vida ir con la cabeza alta y vosotros si.gracias jordi por dar a conocer estos personajes

jordimasfepesa ha dit...

La veritat és que m'ha costat escriure això, no per mí sino per altre gent, entre la qual hi han els nens que estan a l'escola de ciclisme que porta l'Artemant (bikeescola, bikecontrol) no voldria per res del món que ells en sortissin perjudicats.
Estic fart d'ipocrites i de gent que és queixa i despres no sap donar un pas endavant.
La temporada a acavat els corredors i directors ens ha deixat tirats sense cap explicacció. Jo el vaig inundar de correus demananli una explicació per a tots els corredors, ell va dir que "no perderia més el temps donan-m'he explicacions".
La veritat és que quan i penso em posso malalt. El que més greu em sap de tot plegat és que ell a sortit amb l'expedient "net" espero que desde el meu blog ajudi a tacar-lo una mica, defet la fede de girona ja està al cas de tot, ara, faran algo...???

Secociclisme ha dit...

Hola Jordi, jo no tinc massa bones referencies del Arteman, aquest estiu un nen precisament de Torroella, en el seu CAMPUS se li va espallar la seva bicicleta el primer dia i en comptes de arreglar-l'hi, deixar-li una altra o simplement trucar a casa seva, el van tindre tota la setmana sense tocar la bicicleta mentres el demés nens feien totes les seves activitats de bicicleta. El seus pares quan el van anar a recollir i es van enterar es van indignar moltissim i amb raó, ja que aquestos CAMPUS no son precisament barats, aixó dona a entendre que la finalitat d'aquestes activitats del senyor Arteman i Mauri son purament negoci.

Daniel Lopez ha dit...

Gracias Jordi por hacer publico la traicion y la falta de respecto que tiene este personaje,por llamarlo de alguna manera.Creo que debes de tener paciencia tu y tus compis de equipo ya que tarde o temprano el que siembra recoje.La verdad que uno tenga que hacer publico este tipo de echos y mas en su blog debe de ser muy incomodo para ti.
Como dice Juande gracias.....

Animo y a seguir para delante.