dijous, 12 de febrer del 2009

Mentides rere mentides

La farsa de l’”operacion puerto” Fa no se quan que va sortir a la llum aquest escàndol. Ja ha passat temps i encara estem amb la mateixa tonteria! La meva pregunta és: Per què no s’han fet les coses bé desde un principi? Per què ningú no va tenir collons d’arribar fins al final d’aquesta trama? Per què és van agafar a quatre caps de turc i no als principals responsables? Per què no és van investigar tots els estaments? Només és va criminalitzar el ciclisme quan hi havien altres esports inaplicats? Per què tanta por a fer les coses ven fetes? Són preguntes que jo em faig cada vegada que és parla de la operacion puerto, estic ja fart de sentir parlar d’ella, d’anar d’escàndol amb escàndol, de que és mortifiqui el ciclisme, de que nosaltres sembla que som els dolents! Ja n’hi ha prou, aquí el principal culpable de la agonia de l’operacion puerto és el tiu que no ha tingut els ous d’arribar fins al final, també potser que no l’hagin deixat arribar i que aquí hi hagin intervingut altres “màfies”. En fi, acabeu amb aquesta farsa d’una vegada per totes i que tothom es pugui dedicar a fer el que li toca.

7 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

pues si jordi,creo que habia mucha gente implicada y muchos cracks metidos en ello.que decepcion para toda la prensa española si OTROS DEPORTISTAS salen en la operacion puerto.toda la razon jordi no han tenido COLLONS para terminarla.

Daniel Lopez ha dit...

En este pais hacer las cosa bien? casi,casi una autopia....
Echar abajo deportistas que le han dado la mano al rey y son numeros uno en su deporte,deportistas que son dioses y que no se le pueden toser en este pais....
Ciclistas sin culpa ninguna y que estan fuera de este deporte y apenas llevaban un año en pro y otros que han ganado tour,giro,vueltasiguen indennes;corredores que se han tenido que ir a Portugal u otros sitios para seguir ganandose la vida....
Creo que todo esto ha servido para que nuestra imagen caiga muchos mas enteros todavia....
Solo hay que mirar a otros paises,Alemania e Italia,corredores de estos sitios y presuntamente estaban en la lista y han tenido su sancion de dos años y aqui??????
Y ya no digamos de las filtraciones a la prensa por parte de la justicia y guardia civil.
Donde estan condenados los responsables de dichas filtraciones????
VIVA A LA VIDA!!!!!!!!

jordimasfepesa ha dit...

com ja he dit avanç crec que hi havia molts "capos" implicats que avui dia segueixen competint en els seus esports. Som la riota de tot el món, tothom riu de nosaltres per no tenir collons d'afrontar els problemes! no ho han fet amb l'operacion puerto, no ho han fet amb la crisis, no ho van fer amb el vesament de petroli a Galicia, no ho faran amb la trama de corrupció que hi haals ajuntaments d'arreu, i ells seguiran contents i mamant la mamella de pobres pringats que ens guanyem la vida onradamnet!
Tots els estaments que gobernen i han governat son una colla de mamons que nomes saven mirar-se el malic...Ufff! em posso nervios, prou!

jordimasfepesa ha dit...

calendari elit s23 a catalunya, surt aqui i a fedecatno surt!
http://www.biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=8562

jordimasfepesa ha dit...

rectifico, ara sique surt

ViNi ha dit...

on hi hagi calers pelmig... re de re, si se destapara todo creo que no jugariamos ni la liga del colacao...

Oriol Figuerola ha dit...

Es per flipar, hi havia futbolistes, tenistes, etc... pero clar, per aquests no, que com que son mes "mediatics", per dir-ho d'alguna manera, aquests no interessa. El que haurien d'haver fet, era tirar endavant peti qui peti. Ara que faran? Esperar a veure que faran a Italia, i després aquí plorar? Fan cagar!!!