dissabte, 7 de febrer del 2009

Pro-Tour

Que en penseu? Jo crec que és la cagada més gran i una de les decisions que ha fet més mal al ciclisme però que ha beneficiat, i molt, a quatre sangoneres. On és M Sainz o Verbruge? Principals impulsors d’aquesta farsa? A mi em fan pena, no son res més que miserables persones que amb el nom del ciclisme s’han volgut omplir les butxaques i assegurar-se el pa per als seus. No entenc com una carrera com el Tour de Qatar pot ser considerada Pro Tour! Bé, si que ho entenc, quanta pasta deuen d’embutxacar-se per anar a córrer allà? Vaig veure la carrera per la tv i feia pena! Em sembla molt bé que és disputi aquesta carrera, això que quedi molt clar, ara, que estigui dintre del pro tour...Clar que el ciclisme, millor dit, els que manen en el ciclisme, avui en dia només és mou per interessos. Ara diuen que la copa del mon ja deixa d’existir! Per què? Però si era una de les millors classificacions de carreres que hi havia! No ho entenc, bé potser altre cop els interessos! No ens enganyem, el Pro Tour és una mostra més de la fotuda globalització, va donar més quota de pantalla, les millors carreres, millors sponsors, i millor de tot als equips que van entrar a dins d’aquesta farsa del pro tour, i en canvi va treure tot el que va donar als grans als petits. Molts equips que subsistien gràcies a poder córrer les voltes dels seus països van veure com el pro tour els treien les carreres i en el seu lloc venien equips pro tour que acabaven les voltes amb un parell de corredors.

8 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

la idea creo que no es mala,lo unico creo que seria como una liga,con ascensos y descensos jajajajajja.ESTO SE A CARGADO PARTE DEL CICLISMO Y CREO QUE ESTOS DOS NO SON LOS UNICOS CULPABLES YA QUE TODOS LOS ANTIGUOS DIRECTORES SON UN POCO DE MAFIA

Daniel Lopez ha dit...

Jordi la idea no es para nada mala si lo ves las plantillas se tuvieron que ampliar por obligacion y eso beneficiaa los jovenes para poder subir.
Otras cosas que han echo son una animalada...

No solo M. Saiz tiene la culpa y Unzue,los demas tambien firmaron por lo tanto...
Para mi el mayor problema son las carreras que se quedaron fuera y que en España es el pais que ha salido mas perjudicado,acuerdate todas las carreras que han desaparecido,aunque tambien estaban pasando por problemas economicos.

Creo que el ciclismo no es como la formula uno o moto gp los cambios tienen que ser muy paulatinamente y con el consenxo de todas las partes y aqui eso no sucedio...

Tampoco te olvides que los mandamases de todo solo buscan ganar la mayor fortuna posible y en este deporte no iba a ser menos..

jordimasfepesa ha dit...

jo continuo pensant que és tot una farça i que tot s'ha fet per emplenar les butxaques. Ja se que el Sainx no és l'unic culpable, però.....en fi, volia saber el punt de vista de vosaltres.

Trueno ha dit...

jo penso com tu, el Pro Tour no m'agrada, ara bé tb és cert que la desaparició de certes carreres com la Setmana Catalana no és culpa d'aquesta lliga, ja venien amb problemes economics d'abans.

a mi em fastidia perquè es van carregar la Copa del Món, que era se'ns dubte un homentatge al clasicomans de debo, aquests q se la jugaven al pavé i en carreres llarguissimes. Que Cadel Evans, sense esta a pràcticament a cap cap Clàssica hagi guanyat el Pro Tour el 2007, em sembla trist.

amb lo bonic q era el trofeu de campio de la Copa del Mon i el maillot.

Trueno ha dit...

per cert, aquesta es la millor canço de LLuis LLach, com m'agrada, la BSO de SALVADOR

Trueno ha dit...

ups q em deixava l'enllaç, tremendo LLuis, q gran!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WxR7BTamZ3s

jordimasfepesa ha dit...

ja la conec. Vaigtenir el plaird'anar al concert que va fer a manresa. Pelsde punta, molt emocionant!

Javi Garcia ha dit...

nuevo blog ciclista, pasaros os lo recomiendo para ver los entrenos que se hacen los juveniles http://clubciclistasantboi.blogspot.com/
un saludo