dimarts, 17 de març del 2009

Toca paciència

Avui la tan esperada visita al metge, ja fa uns dos mesos desde la operació i avui tocava visita post operatori. Tot molt bé, la recuperació perfecte, el que no m’ha agradat tant és que encara no puc competir. Com a mínim hauré d’esperar fins la pròxima visita, el 16 de juny. La veritat és que en el fons sabia que una cosa així podia passar. El metge hem va dir que unes 6 setmanes després de l’operació podia començar a fer vida normal, però clar, posar el cor a 200 pulsacions no és vida normal, segons el metge. Per mi si que és normal però toca tenir paciència i esperar. De moment a fer rodatge, sortides curtes d’una horeta amb el pols molt baix, 120 pulsacions. Doncs hauré de continuar fent fotos a les carreres i acompanyar a en Jimi al cotxe, que desde el cotxe també s’aprèn i és una experiència nova per a mi, tot i que el meu lloc està pedalant.

12 comentaris:

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

paciencia Jordi, lo tuyo no ha sido un hombro o un brazo, haz las cosas bien macho que tiempo...te sobra!

jordimasfepesa ha dit...

Ja ho se jose... si es el que et dic, molt en el fons ja m'esperava una cosa així tot i que m'ho negava a mi mateix. Vida normal! no la vida que portem els ciclistes, però en fi, paciència i aquesta serà una temporada curta, però a l'estiu ja estaré donant pel sac als circuits i esprintant primes!!jejejeje!

Trueno ha dit...

ànims i amb calma, tornaràs això segur, així que paciència i dona-hi canya el Jimmy!!

Oriol Figuerola ha dit...

Molts anims Jordi!! Que aixo teu vol molta paciencia, tot i que m'imagino que t'estas mossegant els punys cada cop que vas a fer fotos a una cursa. Al menys mira el costat bo, pots anar sortint ni que sigui una horeta, i aviat seran hora i mitja i aixi successivament.....

Ves que no pugi un dia a rodar per aquí dalt, que veig que tu i jo anem en paralel amb aixo de la recuperació, jejeje.

Molts anims krak!!!

ViNi ha dit...

jordi me alegro que poco a poco te estes recuperando,pero como dice jose lo tuyo no es un brazo o un hombro, que es la patata tioo que con eso tiene que ir mas lento y al ser un musculo tienes k irlo trabajando poco a poco, tu tranquilo que en verano te veo engatillandonos a todos con el 10!!!! jejeje


cuidate

jordimasfepesa ha dit...

Gràcies a tots!!
ja saps on soc Oriol, però pensa que ens adelantaran els iaios!!
jejejejeje!

Joni Basso ha dit...

El otro dia estube en Figueres ablando con otros corredores y todos estabamos deacuerdo que cuando puedas volver, vendras con tantas ganas que apenas se te notará la falta de ritmo.

Ahora de momento toca paciencia y a cuidarse y cuando todo el mundo empieze a estar cansadete de entrenar, tu estarás con mas ganas que ninguno.

Nos vemosss

Josep Codinach ha dit...

Foguerada!

això no és res... el juny estaràs a tope quan alguns estiguem farts d'entrenar... de totes formes ja anirà bé tenir un segon director al cotxe... dos opinions millor que una no?

salut i estem en contacte!

XAVI NOVELL ha dit...

Collons Jordi jo encara estaria estirat al llit i tu ja fa temps que volëïes per aquests mons de deu encara que sigui amb la càmara... pas a pas crack ... encara que els altres es pensin que som quelcom estrany per les coses que fem .... el cor a 200 i si fa falta a 300

4 dies i GAS.
salut !!!

Daniel Lopez ha dit...

Jimmy seguro que estara encantado de tenerte a su lado en el coche.
Como dice Jose esto no es un hombro ni una clavicula,ojo es el corazon...
Como te dije ayer animo y a darle pedales poco a poco...

oscar ha dit...

Molts anims jordi.
Ja s'ha sap ho dur que es, però quan no queda mes remei. A cuidar-se.
SALUT.

Javi ha dit...

Ei!! no et preocupis que la temporada acava a l'octubre.....ja tindrás temps...

ens veiem a les curses, la teva experiencia segur que ens ajuda.

javi